שחזור הודעות שנעלמו.....
אני רק רציתי לעשות קצת סדר, ובמקום זה שרשרתי כמה הודעות אל מעמקי הארכיון. הנה ההודעות במלואן:
תקיפת אנשי ש"ס בחדרה / הטרמפיסט כ-30 אנשי ש"ס תקפו פיזית את אנשי האגודה בחדרה. הסיקור ב
GoGay הסיקור ב
YNet ~~~
אוי וי זמיר / מר מומין מעצבנים זה לא מילה. גם טיפשים לא. אם הייתי בן אדם דתי, הייתי קורא להם חוטאים. אין לי בעיה עם אנשים דתים. להפך, יש לי הערכה גדולה למישו שחי באושר במסגרת דתית, ביחוד לאור העובדה שאני לא מסוגל לכך. אבל כש-הם- מתחילים לכפות -עלי- את דרך החיים שלהם, את המנהגים שלהם, כשהם יוצאים מהבידוד החברתי שהם סגרו על עצמם בבני ברק או מאה שערים כדי שיוכלו להגיד לי איך לחיות... אז אני רוצה לירות בהם. מומין שנמאס לו מכפיה, מכל סוג וכל צורה. ~~~
"עודד אמר לפקוח עיניים" / the_new_guy לא שהסיפור הזה לא מזעזע לכשעצמו, אבל גרועה ממנו היא האדישות שבה הוא מתקבל. אני קורא מעריב ואם לא הייתי ממש מתאמץ ביום שאחרי הארוע, לא הייתי מוצא את הכתבה הזעירה באחד העמודים האחרונים. והיה אפשר לעשות ממנו רעש- הרי לפי מה שנכתב, מדובר בבריונים בהנהגת אנשים שהם חברי מועצת עירייה- כלומר עובדי ציבור (נבחרי ציבור) שפעולותיהם ממומנות על ידי הציבור- גם הומואים. כנראה שכדי לעורר מודעות לזכויות גייז בארץ צריך מקרה כמו הבחור ההוא שנרצח בארה"ב, שכחתי את שמו. האדישות הורגת, אם לא היום בחדרה אז מחר במקום אחר