חדרה: השרשור המאוחד

קראתי

שמעתי גם סיקור ברדיו - איש ש"ס אמר ש"לא צריך סוטים בחדרה" ומיכל עדן דיברה דברי טעם מולו. כדאי לקשר את הידיעה הזו למי שטוענים שהיהדות מתקדמת...

Yaniv-DC

New member
ולכן אני מעדיף את הגרסה

האמריקאית של היהדות. בבית הספר בו אני מלמד, ששייך כמובן לבית כנסת, רבי אחת בחופשת לידה, הרבי השני גיי ומחוץ לארון. אמריקה.

למה להגיד אמריקה?

שתי תגובות דתיות ישראליות: 1. בתגובה לדבריו של המקובל דוד בצרי, הרב אורי רגב - ראש המרכז לפלורליזם יהודי של התנועה ליהדות מתקדמת: "התועבה שבפרשה זו הם דבריו של בצרי ולא קיומם של הומוסקסואלים ולסביות, שהם חלק מהעולם שנברא ברצונו של הקדוש ברוך הוא. חבל שהטפה והסתה חשוכה ממשיכה להשמע ברבים ולבלבל אנשים תמימים לחשוב שיש קשר בין הפיגועים הבטחוניים לבין "חטאים" דתיים אלה או אחרים." 2. התנועה הקונסרבטיבית הביעה תמיהה מדבריו של הרב בצרי בנושא הומוסקסואליות, ותהתה: האם הרב בצרי היה מגנה בצורה בוטה כל כך כל אדם אשר אינו שומר שבת? ואת אלו אשר אינם מקפידים על דיני טהרת המשפחה? הרב אנדרו סאקס - מזכיר כנסת הרבנים הקונסרבטיביים בישראל - אמר כי" ´משכב זכר´ – גם אם המושג מדבר על הומוסקסואליות כפי שזו קיימת היום, אינו נופל בחומרתו מ-אי שמירת השבת או טהרת המשפחה. ובכל מקרה – ישראל היא דמוקרטיה, ולא תאוקרטיה. על החוק להגן על כל מיעוט בחברה – ולא להוקיע אותו."

mikiman

New member
פתיחת משרד האגודה בחדרה

מזל טוב לרגל פתיחת המשרד בחדרה. למרות התנגדות סיעת ש"ס בעירית חדרה, המשיכו בדרככם. אנו, חברי תנועת "שינוי" באזור נסייע ככל האפשר. בהצלחה, מיקי

.m

New member
מייייייייקייייייייי!!!!

שלומות וברכות לאורח! ולמנהלי הפורום הנכבדים - אין איזו תעודת הוקרה למי שמביא חברים חדשים? ובכלל מי מכין פה קפה לאורחים? איזה מין פורום זה? אני אומרת לכם, פשוט בושה D-: חיבוק mai

.m

New member
|הצלפת שוט|

שוב התבלבלת? אני מצליפה - אתה צורח...

יקירתי - התמנית ../images/Emo47.gif

מאי בזאת הפכת ליו"ר ועדת קבלת פנים, קפה ואירוח בפורום גאווה
(זה מה שקורה כששואלים שאלות קידבק)

.m

New member
סליחה, שאני מקלקלת לך אבל-

אני לא יודעת להכין קפה... בשביל זה התחתנתי... אני מוכנה לנדב את בעלי להכין קפה
אבל רק אם תבקש יפה...
mai

ביג דיל

New member
אני אקח תה שקדים עם סוכרזית, תודה

חוץ מזה, גברת מאי הנכבדה, אני חושב שראיתי אותך מכינה קפה פעם או פעמיים בחייך, אז תפסיקי לקשקש. השארתי לך הודעה בפלאפון, אז תחזרי אלי...

ביג דיל

New member
באמת? את בטוחה שזאת התגובה שלך?

אני נותן לך צ´אנס לחזור בעצמך לפני שאני מביא עדים והוכחות. ראי הוזהרת!!! בתי החולים מלאים באנשים ששתו את הקפה שלך!!!

.m

New member
|wine| ארים כוסית לחיי הבריאות...

זו בדיוק הנקודה שלי. אתה רוצה שאני ארעיל את חברי הפורום? אח"כ עוד יגידו שזו הרעלה על בסיס מיני... ואני שואלת אותך - אין לי מספיק צרות משלי???

.m

New member
ועוד משו -

ראית מה מרמלד עשה? מודה שהתרגשתי... חיבוק mai

marco

New member
לא שיש לי משהו להוסיף...

אבל שתהיה הודעה בלי תגובה של מרקו ????? לא ניתן!!!

למעלה