חדירה לפרטיות

חדירה לפרטיות

מראש מצטערת על האורך...
חייבת לשתף, מאז הגילוי אני לא כתמול שלשום...
לא יודעת מה'לשות. חייבת את העצות שלכם. ואני יודעת שאתם בטח תקטלו אותי על זה שאין לי כבוד בשיט לפרטיות של הבן אדם, וזה בטח מגיע לי, וכל השטויות הרגילות שלכם, אבל תהיו בני אדם פעם אחת ואל תהיו מגעילים או שיפוטיים! זה נכון שגם אני לא טלית שכולה תכלת, ומצד אחד ידעתי שהוא, למרות שעושה את עצמו נופת צופים, עוד לא אמר את המילה האחרונה. ידעתי שהוא מסוגל ללכת רחוק ולשחק מלוכלך. לא ידעתי עד כמה... הכל התפוצץ לפני כמה שבועות. קדמה לזה ההרגשה שלי (אתם יודעים - אינטואיציה נשית מפורסמת
) שמשהו לא כשורה, שמשהו פה מסריח... בהתחלה לא יכולתי לשים על זה את האצבע, מין הרגשה מופשטת כזאת כמו שהרוב שעברו דברים דומים מספרות. אבל החששות הלכו וגברו. אז בהתחלה העדפתי להדחיק את זה, רציתי לסמוך על בן הזוג שלי כמו שחנבי תמיד מציעה. נתתי בו אמון, אחרי כל השנים האלה, כיבדתי את הנפרדות שלו, אף פעם לא חיטטתי לו בדברים. עד אותו רגע ארור, שבו איבדתי לרגע שליטה ועשיתי משהו לא מוסרי... אתם חייבים להבין, הייתי כבר ממש במצוקה, ובגלל ה- PMS זה רק הלך והתעצם. פתחתי את התיבה שלו. ומה שגיליתי שם הלם בי, התקשיתי להאמין למראה עיני כשראיתי אותן. לבנות, שחומות, אלגנטיות, ספורטיביות - מה שלא תרצו. מה זה מעוצבות, חבל על הזמן, לכולן הלוק המלוכלך הזה שגברים כל כך אוהבים, ובתנוחות שעל האיסתור! לא האמנתי שיש כאלה צורות בכלל, ותיבה מפוצצת בהן! מודה, חשכו עיני. לא ציפיתי. מייד התקשרתי עליו לעבודה ונהמתי לתוך האפרקסת "אנחנו חייבים לדבר!" לא משתמע לשתי פנים. הוא חזר דווקא רגוע, ניסה לשמור על קור הרוח. אני עמדתי להתפוצץ באותו הרגע. "מה זה?!" לא יכולתי להתאפק, וחשפתי בפניו את מה שגיליתי. הוא לבש ערשת פנים של בוז ועליונות הטיפוסיים לו כשתופסים אותו בקלקלתו ואמר לי, ככה, בלי להתבלבל "את ממש חצופה, את יודעת?! באיזו זכות את בכלל נוגעת לי בדברים?!" ולא רק זה גם הדביק לי "זה לא מה שאת חושבת!" הלעוס והמעפן. נשבעת לכם, באותו רגע רציתי להביא לו סטירה, אבל התאפקתי. אמרתי לו: "תקשיב לי, ותקשיב לי טוב, אתה שומע?! זה או אני או הן! תבחר, ועכשיו!!!!" מודה, דחקתי אותו לפינה. אבל מה יכולתי לעשות?!?!!! הוא אמר: "אה, ככה?! את חודרת לי לפרטיות, ואחר-כך עוד באה לי באיומים?! אין בעיה! הינה, אני זורק אותן! טוב לך?!?!!?!" והשליך אותן לסל. האמת לא ידעתי מה להגיד. נשארתי בלי מהלך מוכן מראש. לא הייתי מוכנה לזה שיוותר כל כך מהר. אבל מצד שני, הרגשתי שככה, ההפך, הוא דווקא ניצח. שוב פעם יצאתי אני הלא בסדר! בערב רציתי לפייס אותו, לעשות סולחה. הוא דווקא זרם. אמרתי לו "תגיד לי שאתה אוהב אותי! תבטיח לי שלא תעשה לי את זה יותר!" הוא הנהן לאות הסכמה ומייד לאחר מכן פירק לי את הצורה עד ששכחתי איך קוראים לי וגם את המקרה הארור. או לפחות כך חשבתי. עד אתמול. החלטתי שאני חוזרת לבטוח בו. הוא הרי הבטיח לי. אבל משהו בתוכי בכל זאת לא נשאר רגוע. אתם יודעים. לא יכולתי להאמין בו עד הסוף. להתמסר במאה האחוזים אחרי המקרה. כל הדיבורים האלה בתקופה האחרונה על הפרטיות מול השקיפות בזוגיות שעולים פה בשבוע האחרון בפורום השקם וערב, עוררו בתוכי שוב את ה
, והיום לא התאפקתי, והחלטתי ש"זכות הציבור לדעת" גוברת על זכותו לפרטיות. הכנסתי את עצמי שוב לתיבת הפנדורה הזאת. לפחות הפעם לא הופתעתי (קשות) כמו בפעם ההיא, אבל עכשיו הבנתי שיש לי עסק עם מטמין גרביים ("שלבש רק פעם אחת") סדרתי
. זה אמנם "מוחבא" בתוך תיבת הנעליים שלו, אבל אני זאת שצריכה לחיות עם הידיעה הזאת! ולא, אני לא מוכנה לכבס ככה סתם את הסיפור הזה כאילו לא היה! בהתחלה חשבתי לערוך טקס "פולסא דה- נורה" בעזרת נרות חנוכה. אבל זה לא סביבתי, ועל כן לא חינוכי. גם "להלביש לו אותן על הראש" לא בא בחשבון בשל מצבן הקשה, תרתי משמע
. אני אובדת עצות!!!!!!!

הוא נשמע לי כמו הבן שלי שאוסף

קלפים של בבוגן או פקוגן אוהשד יודע איך קוראים להם.. עזבי, אם הבחור זרק את הנגלה הראשונה בקלות ולא התרגש ממך אל תתרגשי, ביננו מה הגברים לא ילדים ?

czar

New member
אוי ואבוי...............

אם הטימטום היה מקצוע.....!!! 1. מה הקשר בין PMS לבין החיטוט שלך אצלו בתיבה. 2. את מי מעניין שיש לו תמונות של בחורות במחשב, ומה קיבינימט זה העסק שלך? 3. אם היו אומרים לך עכשו לבחור בין תמונות במחשב לשימושו האישי (כן, גם אוננות) או רומן עם ילדה כוסית צעירה, מה היית מעדיפה?! לא ראיתי עמוק מידי אם אתם נשואים או לא, ילדים או לא, אם על שניהם התשובה היא לא, והוא לא בורח ממך כמו מאש הוא לא נורמלי.......

אתה כנראה לא נשוי ../images/Emo6.gif

וגם לא גר עם חברה. או חברה בלי PMS. אחרת היית יודע מה הקשר
. אבל בלי שום קשר, איבדת כל קשר... אתה מבין, העניין הוא שאם היה זה אוסף תמונות של בחורות ערומות (יפות אבל) שהוא מאונן עליהן, עוד ניחא. הייתי יכולה לחיות עם זה. ואפילו בסתר ליבי זה היה מחייך אותי כי זה אומר שלא הפך לרובוט הורי/זוגי/תעשייתי העובד את החלום הבורגני על אוטומט, וממשיך להתרגש מאסתטיקה ויופי (בעצם גם אם היה מאונן על תמונות "מכוערות" לא הייתי באמת נלחצת, או שבעצם כן. בעצם צריכה לחשוב על זה עוד). אבל להחביא ממני את הכביסה הבאמת מלוכלכת?! וזה רק משום שהוא ממונה עליה בבית??? ידידי, יש דברים שלא ייעשו, כי זה כבר מכה מתחת לחגורה

czar

New member
איך עלית עלי

אני בן 17 סה"כ אה....עכשו הבנתי, הוא לא מסכים לעזור לך עם הכביסה, לפחות תחלקו חצי חצי, את תכבסי את הכביסה המאד מלוכלכת והוא יתלה לייבוש, והפחות מלוכלכת תשלחו למכבסה אוטומית.

את לא מבינה, לדעתי

שאלו הם דברים שהם חלק מהעולם הפרטי שלו, שהוא חייב לשמור עליו בקנאות. ככל שתרצי לרדת לו יותר לחיים הוא ירצה הפרדה מוחלטת יותר ושמירה על חשאיות רבה יותר. אני בהחלט חושבת שככל שנחפור למישהו בראש ונרצה שהוא יהיה שקוף במאת האחוזים ניצור אצלו אי אילו קונפליקטים פנימיים. יש דברים שאנחנו מרגישים שחייבים ואולי באמת חייבים לשמור לעצמנו, אחרת נשתגע. אז פורנו, הרגלים מגונים שלא פוגעים בו או באחרים וכו' וכו'- מילא, תגידי תודה שלא גילית שהוא רוצח סדרתי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה הבנת את זה, ברוך? כי אני לא...

מה הבדיחה בדיוק? לא מצחיק. אם כבר בדיחת קרש, שיהיה לפחות קצר.

אין לך מושג כמה שאתה צודק

זה מצחיק הרבה פחות, כי זה הרבה יותר עצוב. זה ממש לא בדיחה, זה יותר מהסוג של טרגי-קומדיה. אתה הרי יודע מה זה אומר אם יהודי צוחק על המצב... או שלא? בכל אופן, הומור עצמי זה כלי רב עוצמה גם בהתמודדות עם משברים וגם בדרך לשינוי, כך אני מאמינה. יתכן ואתה מצדד באסכולה אחרת, וגם זה בסדר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
טרגי-קומי זה הכי קשה לכתוב

נראה לי שיש לך עוד קצת עבודה בדרך לשם. את יודעת איפה זה נופל, לדעתי? אם אין בזה קצת אמת בסוף, זה הופך לפארסה. גם טרגי וגם קומי בנויים על איזו שהיא אמת.

rarariot

New member
לא הבנתי...

זה רק תמונות? או נשים "אמיתיות" שהוא בקשר ממשי איתן? כי זה מאד משנה. דבר שני, מה הרגשת בדיוק שהוביל אותך לחשוב שמשהו לא בסדר? תנסי להבהיר את זה לעצמך. אם את מרגישה שמשהו ביניכם לא כתמול שלשום, יכול להיות שזה לא קשור כ"כ לתמונות האלה (שהן רק סימפטום). שלא תחשבי שזה שעשית לו בלאגן על התמונות בהכרח פתר הכל. יכול להיות שדווקא להיפך, זה נתן לכם תרוץ לריב על משהו ולא על הדבר האמיתי שהאינטואיציה הנשית שלך מנסה להגיד לך.

chenby

New member
היי היי

אני לעולם לא אומרת להדחיק - להדחיק יוצר מחלות. אני אומרת לבדוק האם המחשבה היא אמת? או פרשנות. ואם היא פרשנות, אז איזה עוד פרשנויות יש לי שיכולות להיות נכונות באותה מידה. כי מה שגורם לי להרגיש טוב- תמיד אמת ותמיד הבחירה שאפקטיבית לי - בעיקר לאיך שאני מגיבה לאותו גירוי. מה שאת עשית הוא ממש לא לשמוע לעצתי - כי את האמנת מראש שמה שאת מאמינה בו זה נכון. עכשיו לא הבנתי - מי אלו כל אותן בלונדיניות, שחורות ,מולטיות אלגנטיות? האם הוא מתכתן איתן? נפגש איתן? או שמדובר בפורנו? ובכל מקרה- זה האדם שלפנייך. את מגלה שהוא אומר משהו אחד, ועושה דבר אחר. ההחלטה שלך אם להיות עם אדם כזה, ואם את מחליטה שכן, תקחי אחריות על זה ותעמדי מאחורי זה - כי הוא לא ישתנה. אלא אם הוא יחליט, שום תפיסה מצידך לא תשנה אותו, שום ריב, שום תיבת פנדורה. רק תרחיק ביניכם (לא בטוח שאתם באמת צריכים להיות יחד) ורק תגרום למרמור. וכמו שאת שמה לב, הוא אומר אני זורק אותן -וזה לא קורה.. כנראה שהוא לא באמת מעוניין בזה, ולכן עלייך לעשות את השיקולים שלך. הוא חופשי. בין אם תרצי או לא. את יכולה לרטון ולכעוס, ועדיין - הוא עושה מה שהוא עושה- אדם עם בחירה חופשית, בדיוק כמוני כמוך. זה שזה לא מסתדר לציפיות שלך, זה לא קשור אליו, זה קשור אלייך - את שמה את הציפיות, ואת שמה את הסטנדרטים.. ואת יוצרת לעצמך את המצבים שאת מתמודדת איתם. התוצאות אגב, הן גם שלך. לכן כל האחריות לחיים שלך ולכל סיטואציה בה את נמצאת - היא בחירה שלך.

כיוונת גבוה מדי, מותק

בטח שמת לב שאצל רוב האנשים (כולל המנהלת הכוסית) הפואנטה לא עברה בכלל. ובכל זאת - שאפו על הנסיון
.

נו אז......

כל עוד הוא לא בגד בך באמת, וכל עוד הוא ממשיך לתפקד מה כל כך פוגע בך, מה כל כך מפריע לך? לפני כמה שנים פתחתי איזה תיקיה במחשב ולהפתעתי מצאתי שם "חומר אסור"בדיק כשעשיתי את זה בעלי ניכנס לחדר והתקיה שייכת לו. הוא ממש נילחץ ואני אמרתי לו מה אתה נילחץ? זה שום דבר.........ודווקא בתקופה הזאת הוא הכי הרבה "נתן בראש". כנראה שייש כאלו שזה מביא להם חשק וזה לא תחליף לדבר האמיתי.

קהל קשה,

פייר, אבל איכפתי
חבל, קיוויתי שזה יהווה מצע נוח לדיון פילוסופי מעמיק בקשרים המסועפים בין נשים, גברים, גרביים והצורך לפרטיות מול שקיפות. ניתן לזה עוד יום, אולי בכל זאת יתפוס...

czar

New member
פילוסופיה סביב הפולסא דנורא

או הבחורות....לא הבנתי... לא התכוונת לכלום, ירית עלינו כמו שירית עליו ואז באה המאניה.

למעלה