חדדדדדש !

thankful

New member
חדדדדדש ! ../images/Emo3.gif

האם אתם "להוטים" אחרי חידושים ? כשמגיעים דברים חדשים לשוק (מחשבים/תוכנה/חומרה/משחקים לילדים/רהיטים/מזון וכו') , האם אתם רצים לקנות אותם ? מוציאים יותר כסף על דברים חדשים (בגלל שהם חדשים) ? רוצים להיות כמו החבר'ה , שלהם יש דברים חדשים , ולכן גם אתם רוצים שגם לכם יהיה את החדש ביותר ? גאדג'טים - מצלמות דיגיטליות , נגני MP3 ועוד ועוד - רואים , "נדלקים" על זה וממהרים לקנות לפני שייגמר (חדדדדש , ובמבצע) ? (שימו לב שאני מדבר על דברים חדשים בתחומי הצריכה , ולא על חידושים/שינויים בחיים - זה כבר סיפור אחר מבחינתי ...)

200611

New member
לא

אני בכלל לא מבין את הקטע עם החדש כל הזמן.

thankful

New member
מה יש לא להבין ...

שיווק ... לקוחות ... כסף ... וזה יוצר עוד כסף ... וכו' וכו' ...

פשוש30

New member
ממש לא

היום הסתלבטו עלי בעבודה על משקפי השמש שלי , שהן קטנות עליי מדי וכו'. כולן אמרו שיש משקפיים כל כך יפות באופנה עכשיו ,וששלי כבר לא אופנתיות... אני מרגישה עימן מאוד בנוח, והן מאוד כיפיות לי. אולי , כשאסיים לקנות את כל מה שרציתי לקנות -אקנה משקפי שמש חדשות , אבל לא בגלל לחץ חברתי אלא בגלל שאני ארצה להתחדש.

מצד אחד- לא ממש...

מצד שני- יש לי לפטופ שקניתי במו ידי, ובן זוגי נתן לי את המחשב כף יד שלו שהוא לא משתמש בו כשראה שאני בקושי מסתדרת עם הזמן וצריכה להיות מסודרת יותר. כך שמבחינה טכנולוגית אני די מסודרת עם כל החידושים. בד"כ לא ממהרת לקנות, אבל בשלב מסוים אם מתאים לי מבחינה כלכלית ובאמת זקוקה לכך- קונה את זה. למשל את האמ פי שלוש שלי שהוא מאוד פשוט ויחסית זול- עלה 200 שקל, קניתי רק כי התחרפנתי מהנסיעות הלוך וחזור ללימודים וזה היה אחרי הרבה זמן שלכולם היה כזה.

thankful

New member
You played IT ! (תרתי משמע IT)

כל הכבוד ... עכשיו את ממש ניידת עם ה - LAPTOP

למעלה