חג שמייחח!

לא רוצה להעליב אבל...

WTF!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? לאן הידרדרנו? קומונה של פקאצות? עולם ורוד? שגיעוט חתיו בענגליט
? אני מאשים את רוני במצב הקשה הזה קומונה של פקאצות עלאק

WuTang21

New member
מה קרה לכם ?!? כולכם נפלתן עליהן !!

הן קבוצה של בנות שהתאגדו ברשת !!! מה הקטע שלכם !?!?!?!?!?!?! דווקא חשבתי שבמקום כזה יקבלו כל אחד !!!! ועוד הן נחמדות ואיחלו לכן חג שמח !! זה כמו שיגידו עליכם "איכס.. פריקים !!" או משהו כזה.. איכזבתם Big Time !!

צודק ../images/Emo4.gif

לא שיקראו לי פריקית
אבל לא התכוונתי לפגוע. אני לא יכולה לפגוע בפאקצ'ות, אנשים שלא מכירים אותי קוראים לי ככה [כי הם טיפשים] סתם הצחיק אותי שיש בלוג כזה

super music1

New member
../images/Emo45.gif

מה הן עשו לכם משהו רע?? פגעו בכם אישית? כולה הן היו נחמדות ובאו להגיד לכם חג שמח!!!

Amber68

New member
בגלל זה..

אני תמיד אומרת בלי הכללות.. לבוא ולסווג אנשים לפי: "כל מי ששומע רוק ולובש שחור = פריק", "מי שלובשת ורוד= פאקצה" זה הדבר הכי דפוק שיש בעולם.. ובכלל, המשמעות של המילה "פריק" היא מוזר או משונה, ואפשר לומר על כל אחד שהוא מוזר.. אני רואה את עצמי רק בתור מה שאני ולא בתור שומדבר שקשור להכללות האלה, והיה יכול להיות הרבה יותר נחמד אם כל אחד היה רואה ככה כל אחד אחר.. שורה תחתונה, זה שהן באות וקוראות לעצמן "פאקצות", אני אישית נגד זה אבל אם זה מה שעושה להן טוב.. אז שיהיה להן לבריאות ובכייף..!! אה וגם חג שמח !!

למעלה