חג שמייחח! מכל קומונת "עולמן הורוד של הפקאצות" אתם מוזמנים להיכנס לקומונה!!! פה
פ פ א ק א צ ה New member 13/6/05 #1 חג שמייחח! מכל קומונת "עולמן הורוד של הפקאצות" אתם מוזמנים להיכנס לקומונה!!! פה
ע עוקפת מלמעלה New member 13/6/05 #6 ../images/Emo6.gif עופר שכטר פשוט אותנטי הרגה אותי עכשיו האנשים שמסתובבים בעולם.. טוב חג שמח, אוהבים אותכן
../images/Emo6.gif עופר שכטר פשוט אותנטי הרגה אותי עכשיו האנשים שמסתובבים בעולם.. טוב חג שמח, אוהבים אותכן
C chen2408 New member 14/6/05 #8 אה! תפסתי אותך! את בעצם פאקצה שהסתננה לפורום! 0תם כפר!ת!!! ח!5ה ע5ייך נשמה!
א אוהבת את אסי New member 14/6/05 #9 על+ת על** כפר!ת ח**ם ! חחח חן הצבא לוקח אותך מאיתנו ! תבואי יותר : (
C chen2408 New member 17/6/05 #30 צודקת! אני אנסה להתחבר מהבסיס קצת יותר... הצבא הזה מחק אותי... דרך אגב- שלשום חגגתי חצי שנה בצבא, עוד שנה וחצי לשחרור! (כן כן אני צעירה... אבל רק למיכל יש זכות לצחוק עלי!!!)
צודקת! אני אנסה להתחבר מהבסיס קצת יותר... הצבא הזה מחק אותי... דרך אגב- שלשום חגגתי חצי שנה בצבא, עוד שנה וחצי לשחרור! (כן כן אני צעירה... אבל רק למיכל יש זכות לצחוק עלי!!!)
H Hypnotic Poi§on New member 14/6/05 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif give the fackuzza's live שיעור אנגלית - דחוף!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif give the fackuzza's live שיעור אנגלית - דחוף!