חג שמח :) חג שמח וכשר לכולם :) מחנ"ק כבר בפתחחח! (וכלם במתח, הא האהא)
G gorck New member 3/4/07 #3 אין מחנה קיץ.... הגיעו אליי שמועות שדחו את הבגרות בפיזיקה ל9/7, שזה אמצע המחנה... (4-11) וב14 חוזר מתמטיקה.... אין מחנה השנה
אין מחנה קיץ.... הגיעו אליי שמועות שדחו את הבגרות בפיזיקה ל9/7, שזה אמצע המחנה... (4-11) וב14 חוזר מתמטיקה.... אין מחנה השנה
ל ליזיגי New member 3/4/07 #4 נראה לי אתה היחיד בארץ שלומד פיזיקה חחחח סתם =]] 14 מועד ב' במתמטיקההה ידוע שאני ניגשת ! חח
G gorck New member 3/4/07 #8 אני לא.... אנחנו בערך רבע שכבה שלומדים...זה מבטל לנו את השביעיסטים במחנה.... והבצפר המטומטם שלי שם על המחנה את המסיבות סיום של י'ב...אז גם ירדו חצי מהשמיניסטים....
אני לא.... אנחנו בערך רבע שכבה שלומדים...זה מבטל לנו את השביעיסטים במחנה.... והבצפר המטומטם שלי שם על המחנה את המסיבות סיום של י'ב...אז גם ירדו חצי מהשמיניסטים....
S s h a r o n 7 New member 4/4/07 #10 אי אפשר לדבר עם ההנהלה?../images/Emo126.gif אצלינו הבצפר והצופים מתואמים ברוב הדברים... כאילו בד"כ שיש טיולים בשישבת אז משתדלים לא לעשות מבחן ביום ראשון נגיד...
אי אפשר לדבר עם ההנהלה?../images/Emo126.gif אצלינו הבצפר והצופים מתואמים ברוב הדברים... כאילו בד"כ שיש טיולים בשישבת אז משתדלים לא לעשות מבחן ביום ראשון נגיד...
S s h a r o n 7 New member 4/4/07 #17 שווה לנסות, לא? ../images/Emo8.gif../images/Emo126.gif לפי הדברים שלך, הרבה מהתלמידים נמצאים בצופים והתאריכים מתנגשים - אז אולי אפשר לדבר עם ההנהלה (או לחלופין עם ההנהגה)
שווה לנסות, לא? ../images/Emo8.gif../images/Emo126.gif לפי הדברים שלך, הרבה מהתלמידים נמצאים בצופים והתאריכים מתנגשים - אז אולי אפשר לדבר עם ההנהלה (או לחלופין עם ההנהגה)
י יוליההה היחידה New member 4/4/07 #12 מתי המחנה שלנו? אני ממש חייבת תאריכים וידוע לי שלשבט אלון שלך יש תאריכים כבר למחנ"ק
C cohen shir New member 6/4/07 #40 ברור, רק ציפורי../images/Emo118.gif../images/Emo47.gif אמרתי שזה לא בטוח התאריכים....
C cohen shir New member 8/4/07 #44 ואני כ"כ שונאת שאומרים מחנ"ק! ../images/Emo190.gif עושה לי קונוטציה שלילית לגמריי.... מחנק.... מזכיר התקף אסטמה.
ואני כ"כ שונאת שאומרים מחנ"ק! ../images/Emo190.gif עושה לי קונוטציה שלילית לגמריי.... מחנק.... מזכיר התקף אסטמה.
י יוליההה היחידה New member 8/4/07 #45 חחח מאמי הצחקת אותי כל כך!! XD אז אולי נקרא לזה בשם המלא מחנה קיץ וזהו?!
M mayan32121 New member 4/4/07 #14 כן, דחו ל-9/7 וז'יאור, תירגעי!!!!! גם אני לומדת פיזיקה (למה?!?!!?!?!?!?) )
G gorck New member 4/4/07 #16 "כי זה חשוב ומעניין וקליל" אמרה המורה שלי ולא הוסיפה כשאלנו למה פיזיקה. ותודה שאת זורה לי מלח על הפצעים...
"כי זה חשוב ומעניין וקליל" אמרה המורה שלי ולא הוסיפה כשאלנו למה פיזיקה. ותודה שאת זורה לי מלח על הפצעים...