חג שמח

גיורא16

New member
חג שמח

חג שמח לכולם..צאו מהדיכאון...אנחנו בנס עצמאות העם היהודי בארץ ישראל ושנזכה לשנה הבאה. שלכולם תהיה בריאות וזוגיות טובה בצורה זו או אחרת. שלא נהיה בקורתיים כל כך ונשתדל לעשות טוב לעצמנו ואז נדע לעשות טוב לאחרים. (וואו איזה פילוסופיה) אני הולך לים.

סימפתי

New member
יום עצמאות מרנין לכל חברי הפורום

מאחל לכולם יום עצמאות שמח מי יתן ובשנה הבאה נמצא בן/בת זוג ואז סוף כל סוף אוכל לעבור לפורום "נשואים" או לפורום "חילופי-זוגות"....

ben 911

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif לא נותר לי אלא לחזק את דבריך.

נישואים זה דבר טוב, אני דוקא בעד. אבל אני חושב שזה יקרה בגלגול הבא. לגבי "חילופי זוגות", אני כבר זקן בשביל הדברים האלה. ח.מזה למה שאסכים שגברים זרים ישכבו עם החברה שלי?
ולמה שאשכב עם אישה שאינה רעייתי? קצת קשה לי עם הקטע הזה.
אולי אני לא ליברלי מספיק.

צלליתה

New member
עדיף פורום חילופי זוגות

על פורום הורים לתינוקות קטנטנים שמתעוררים כל שעה בלילה. יש יתרונות לגיל....

ben 911

New member
צלליתה אין לך מושג כמה שאני מתגעגע..

לבכי של תינוק..
הקטן שלי כבר בן 15, הוא.. כבר לא תינוק, גם לא בוכה, אלא רוטן כל הזמן.
לשכנים דלת ממול שהם זוג צעיר, יש תינוק. לפעמים אני מתעורר באמצע הלילה לקול בכיו...ואני מזה מתגעגע, רוצה לקום לאחוז אותו בזרועותי לשיר לו שיר ערש... להכין לו בקבוק חם עם מטרנה טעימה. מתחשק לי לפעמים להציע לשכנה שתשאיר אצלי מפתחות לדירתה כדי שאיך שהוא יבכה אני אגיע אליו עוד לפני שהיא תחלום.

ben 911

New member
הכוונה: עוד לפני שהיא תחלום להתעורר. ../images/Emo9.gif

בן מתוקי,זה לא בדיוק געגוע לתינוק הבוכה,

זו נוסטליגה לימים שהיית יותר צעיר, מי אוהב להתעורר באמצע הלילה לתינוק הבוכה שההורה חושב שקורה לו מי יודע מה,שיגיד,,

66Amiram

New member
אולי הוא התכוון בכלל למשהו אחר :

מה המשותף לחזה של אישה ולצעצוע של רכבת חשמלית ? שניהם נועדו לקטנים אבל הגדולים אוהבים לשחק איתם...

../images/Emo6.gif עוד חיוך קטן,

איש אחד נכנס לבנק, בבנק יש תור ארוך מאוד, והוא ניגש ישר לטלרית ואומר לה, אני רוצה לפתוח חשבון בנק. הפקידה אומרת לו: אדוני, תעמוד בבקשה בתור האיש : יא שרמוטה, אמרתי לך שאני רוצה שתפתחי לי חשבון בנק. הפקידה נדהמת ושוב מבקשת ממנו לחזור לסוף התור. האיש חוזר שוב : יא שרמוטה אמרתי לך לפתוח לי חשבון בנק. הפקידה מתרגזת וקוראת למנהל הבנק ומסבירה לו שהאיש קרא לה :"שרמוטה" . מנהל הבנק פונה אליו ואומר: " אדוני מה הבעיה?" האיש: לפני שבוע זכיתי ב-50 מליון שקלים ואני רוצה לפתוח חשבון בנק. המנהל: " והשרמוטה לא פתחה לך?"

66Amiram

New member
לשם שינוי בדיחה לא גסה :

אחד נכנס לבית מרקחת ומבקש לקנות בננות אדוני, אומרים לו פה זה בית מרקחת פה אין בננות ! האדם הולך משם וחוזר אחרי שעה ומבקש בשנית לקנות בננות הוא מקבל אותה תשובה ויוצא . חוזר אחרי שעה ומבקש בשלישית לקנות בננות מקבל אותה תשובה ויוצא. לבעל בית המרקחת נמאס והוא תולה שלט גדול : אין בננות !!! האיש חוזר בפעם הרביעית רואה את השלט ואומר : אהההה !!! קודם היו בננות !!!

../images/Emo165.gif חג עצמאות שמח...

בן...פרסלי...מה מניע אשה בוגרת [כך לפחות היא חושבת] לצאת לבמה מרכזית של יום העצמאות בקור מקפיא..עם שני זאטוטים..לרוץ אחריהם עם שערות סבתא.. לחטוף בראש
...להיות מותזת בעל כרחה בספריי..לקנות שני בלונים..אחד פוקימון, השני של דורה [סחטיין עלי איך שאני מתמצאת בעולם הילדים] שעולים יום עבודה במשק הישראלי. שבדיוק אחרי חמש דקות עפים להם ברוח ומתמזגים עם הזיקוקים מחרישי האזניים...לכרכר ולפזז לצליליה של מוסיקה של זמר לא מוכר שעשה קופה בערב אחד ע"ח המיסים שהיא משלמת לעיריה..בכאילו לרקוד עם הנכדים..להסתובב ברחבה כמו טווסה עם עגלה ובה המוזכרים לעיל דביקים..מתפוח מסוכר..[מי המציא את הממתק הזה? אי אפשר סתם לתקוע מקל בתפוח ולאכול?}וכל זאת..כדי לנתמוגג איך הנ"ל מתלהבים....והיא..נהנית מכל דקה.... חג שמח לכולנו...

אולי הנכדים יספקו אותך

לאחרונה יצא לי להשתתף בארועים משפחתיים שבהם היתה נוכחת האחינית של חברתי בת ה7 חודשים אני לקחתי אותה לזרועותיי , אוחחחחחחחחחחחחחח על הריח של הקטנה , כזה כייף זכיתי אפילו לליטוף מידיה הקטנות , ביום ההולדת של חברתי היא היתה בידיי מספר דקות היו שם עוד מספר תינוקות אחת אחת לקחתי לידי ברשות כמובן , חבקתי ונהנתי מכל רגע דיי מבינה אותך לגעגוע לקטנטנים , אז אולי נכדים בעתיד יעניקו לך את הכייף הזה בעלי חנות הטבע בה אני רוכשת את המזון שלי זכו לאחרונה לנכד זה כל כך מרגש אותם שהם לוקחים אותו מדי פעם אליהם בסוף השבוע שאני משוחחת עם הסבא הוא מספר איך קמו בשבת להאכיל את הקטנטנן והם עושים זאת יחד מכינים את המזון ומאכילים את הפיצפון , צריך להביט בעיניו שהוא מדבר על הנכד אז אולי נכד בעתיד יעניק לך את הגעגוע לקולו ולריח גופו אחרי המקלחת ?

למעלה