חג שמח V3, והפעם הפתעות!!
אז ככה: חג ששששמממממממממממממממממח פורום ברי סחרוף
אז יש לי כמה דברים לשתף אתכם. הראשון הוא הראיון המאוד נחמד של פורטיסחרוף מאתר וואלה. יש אח"כ שאלות על ההופעות הבאות אז רדו למטה אם זה לא מענין אתכם בינתים- אז בבקשה ותהנו, וכמה שאלות ודגשים מהראיון: -על ההופעה במפעל הפטישים לא שמעתי עדין נראה לי, הזוי ביותר לא? -בכלל, מהראיונות האחרונים שלהם, נראה שהם זוכרים רק את ההופעות הקטנות והפחות מוצלחות שלהם, זה די מוריד מהערך שלהם אם אתה סתם שומע את זה ככה, כאילו "וואוו פורטיסחרוף היו לפני איזה עשרים שנה בסיבוב הופעות בעולם" ואז "איזה הופעות אלה... מחסן נטוש, מפעל פיצפון, דירה הרוסה, בית מלון שאף אחד לא מכיר אותם" וכו', זה רק אני? - "כל העולם שרים" שיש שם בסוף הראיון, אני מאמין שזה המשך ל"עולם האמיתי", לדעתי זה ממשיך אותו אחלה, אז למה לא שמו אותו בדיסק? זה לא שהדיסק הזה ארוך (בעע, הוא אפילו ממש קצר =X) - ואם כבר השירים מול הדיסקים, הם אמרו שהם הולכים לעשות את כל האלבום כמעט בדיסק (איזה כיף) מה שהם עוד אמרו בראיון אחר זה שיש להם המוווון גירסאות לשירים- למשל את להתעורר הם עשו בשלוש גירסאות שונות לגמרי, מתי אתם חושבים שייצא לנו לשמוע את כולם אם בכלל? בחגיגות החמישים לפוטיסחרוף כזוג? P: או בהופעות הקרובות? מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, אבל עדיין... לנושא אחר, כידוע, עוד יומים הם יוצאים לשלושה ימים של הופעות ועדין לא ברור לי פה מכל הבלאגן הזה מי הולך עם מי, לאן, ואיך, והכי חשוב למטרות הקהילה- אם הוא יכול לעזור לאחרים ללכת. אני כנראה יהיה בתל אביב כבר ביום ראשון (מפגש, לא?) ומשם נלך יחדיו להופעה, לירושלים אני מאמין שאני אחזור במונית שירות אם אין לי הסעה. לים המלח אני כנראה אסע באוטובוס, אעביר את הלילה בשק"ש או עם אנשים ואחזור בבוקר באוטובוס גם, אם מישהו רוצה להתלוות אלי הוא יותר ממוזמן. אז אנשים, תרשמו לאן אתם הולכים, ואיך והכל, ותץתיחסו גם לראיון הנחמד הזה אם בא לכם. שיהיה לכולנו חג שמח והמשך חופשה נעימה 
אז ככה: חג ששששמממממממממממממממממח פורום ברי סחרוף