חג שמח!!!

גללללי

New member
חג שמח!!!../images/Emo70.gif

צוות הערוץ מאחל לכל חברי הפורום והצופים חג שמח!!!! "חטוף" סדרה חדשה בלעדי ב AXN כל רביעי ב- 22:00 החל מ- 03.01.06 בברכה צוות הערוץ!

shira the star

New member
חג שמח לכולם !!! מי זכה במי רוצה

להיות גיבור על ???? פידבק או אמא דובה ????????

Burger4

New member
מצטער עניתי במהרה, תמחקו את התשובה

שכחתי על העניין של הספויילר, תמחקו מהר

cwn

New member
שום ספויילר ../images/Emo13.gif זה כבר שודר

למרות שאולי היה מתאים אם היית שם את זה בתוך ההודעה, בשביל כל אלה שלא ראו, אבל זה לא ממש משנה.

MetalSlider

New member
היי גלי

חג שמח. את שאלותי שאלתי כבר בפורום גולשים בזמן, אבל אני מניח שאת לא מבקרת שם כמו שאת מבקרת פה. לכן אעביר אותן לפה ברשותך. 2 הסדרות אולי הכי טובות ששודרו אי פעם בAXN , הגל הראשון ורצח מאדום לשחור קצת קופחו,האם ניתן לעשות משהו בנידון? שמתי לב שהגל הראשון משודר בסביבות 1:50 בלילה אבל השעה לא הכי נוחה שיש ישנם סדרות(המגן וסמולוויל למשל) שהשידור הראשון והחוזר שלהם במרווח של כמה, שעתיים לערך? אולי אם אפשר יהיה להחליף שידור אחד בפרק של אחת הסדרות הנ"ל יהיה הרבה יותר נחמד. ושוב, חג שמח לכל צוות AXN ולצופים
אני מניח שמיותר לציין כי רק בגלל הערוץ הזה לא עברתי ללווין , בטח כולם פה אחד איתי

cwn

New member
לא הייתי קורא לזה קיפוח

שתי הסדרות שודרו כבר במספר שידורים, עכשיו הם משודרים בשעות לא רגילות למעט האנשים שלא נמאס להם מהסדרות, וזו הסיבה שהן משודרות בזמנים לא רגילים, או בכלל משודרות.

MetalSlider

New member
אני חושב שלא יזיק לתת להם שידור אחד

ביום. גם ככה יש יותר מדי שידורים חוזרים בערוץ.

גללללי

New member
תשובה

כפי שכבר מישהו כאן ענה - הסדרות באמת שלא קופחו, שידרנו אותם המון פעמים בעבר כל פעם ברצועה אחרת.... עכשיו יש סדרות חדשות ואנו מעדיפים לשדר אותם בשעות הסבירות. בברכה, צוות הערוץ

למעלה