חג שמח

Lir האחת

New member
../images/Emo137.gifחג שמח!../images/Emo138.gif

סופגניה
עם ריבה או בלי ריבה? זאת השאלה!
אני בעד בלי

Lir האחת

New member
חחח

אני לא אוהבת את הריבה תמיד הייתי אוכלת מסביב וזורקת את האמצע של הריבה

Lir האחת

New member
חחח

אני לא אוהבת את הריבה הזאת...בעע אבל הסופגניה טעימה, אז לא עדיף לזרוק

לאר אוהבת כל כך סופגניות אבל ..

אכלתי אחת אתמול בערב. אם כבר אז אני אוכלת רק את הסופגניות המושקעות והאיכותיות .. עם ריבת חלב או מילוי אחר
אני בכלל בנאדם של לביבות
<ושמישהו ינסה יעצור אותי .....
>

מורני !

New member
שוב.. מה הטעם בלביבות?

יש בזה יותר שמן מאשר כל דבר אחר... וריבת חלב? בע. אני לא מבינה את האנשים פה... מה קורה לכם?? סופגניה הולכת עם ריבת תות כמו שמצה הולכת עם שוקולד, פירה הולך עם כבד, ספגטי הולך עם שניצל... לא מבינה למה להרוס דבר שהוא מלכתחילה טוב..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגזמת .. תלוי איך עושים את הלביבות .. נכון, הן מטוגנות אבל עם נייר סופג הן לא טבולות בשמן יותר משניצל למשל .. ואגב, אני אוהבת להכין לביבות אפויות. בלי טיפת שמן
(רוצה מתכון?
)

אני רוצה מתכון ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אף פעם לא שמעתי על לביבות אפויות זה יוצא טעים בכלל?

תמיד יש פעם 1 ../images/Emo8.gif

לביבות תפוחי אדמה אפויות - מצרכים: 3 תפוחי אדמה בינוניים 2 בצלים קצוצים 100 ג' פטריות קצוצות (חצי קופסה) 2 ביצים 1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת כף וחצי אבקת מרק מל"פ אופן ההכנה: 1.לחמם תנור בחום בינוני. 2.לרפד תבנית בנייר אפיה , להבריש את נייר האפיה בשמן. 3.להרתיח מים , להוסיף מלח , להכניס את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם 4.לטגן את הבצל והפטריות. 5.לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה, בצל ופטריות. 6.ליצור לביבות, לשטח אותן. 7. להניח את הקציצות על נייר אפיה שהוברש בשמן. להכניס לתנור. 8.שהתחתית של הלביבות מזהיבה , להפוך לצד השני , בסביבות 10 דקות לצד. הערות: 14 לביבות. (המתכון של ניקי ב ) אני עושה בלי פיטריות
בתאבון

למעלה