חג שמח+שאלה

המגפר

New member
חג שמח+שאלה

שלום לחברי הפורום. שאלתי היא האם מישהו יודע מדוע נבחר המספר:666 לסמל השטן? היכן המספר הנ"ל מופיע במקורות וכו'. תודה מראש על תשובתכם

גוטייה

New member
בספר חזון יוחנן

ששמה כתוב שכשיגיע סוף העולם השטן יעלה על פני האדמה ואז לכל אחד יהיה כתוב מספר על המצח ולשטן יהיה כתוב 666

PurpleFilth

New member
דווקא חשבתי שזה הפיקסיז../images/Emo8.gif

if the man is 5 then the devil is 6 if the devil is 6 the god is 7 ספטגרם לפנים.

666vs999

New member
בשמחה אבל...

ה"מאמר" הזה כתוב בספר שאותו ראיתי לפני בערך 6 שנים בחנות שאם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת ולחפש אותו שם זה ספר על תורת ה ZEN וישנו פרק 1 שמדבר על כל המאגיה ואמונה באלים ואללילים וההקבלות ביניהם וכו'...

RainBird

New member
אלא אם כן אני טועה לחלוטין (ואני לא בדרך כלל) העוסקים בזן בזים לשיטות פילוסופיה שונות משלהם, ובוודאי ספר שעוסק בזן לא ידון על קבלה ובטח שלא על פאגניזם. אבל בבקשה, לפחות להמציא שקר טוב יותר, ואפילו לא שמת את שם החנות הזאת כביכול. ארדן. נ.ב- ההחלפה של 666 ב999 הייתה בסרט גרוע של ארנולד שווארנצגר כמדומני.

666vs999

New member
לא נתתי את שם החנות

כי אני לא יודע מה העקרונות של הפורום בנושא פירסום וכו'... והספר עוסק בכל מיני הבטים דרך תורת הZEN השם שלך החנות זה KITARO בת"א אתה מוזמן לחפש את הספר למרות שאמרתי לך הייתי שם מזמן... ולגבי הסרט אני לא ממש מכיר

אורי רז

New member
הסניף נפתח ברחוב מרכז בעלי המלאכה

המקביל לרחוב שיינקין לפני כשנתיים. מעולם לא היה סניף של קיטארו בשנקין, ובטח שלא לפני כשש שנים.

666vs999

New member
שוב זה היה לפני הרבה זמן

ואני זוכר בערך את המיקום אתה מוזמן לבדוק את העניין... בכל מיקרה משם הספר

אורי רז

New member
תעצור שנייה ותסתכל על מה שכתבת

האם אתה היית מצליח למצוא 'ספר שאני זוכר מילה אחת מהכותרת שלו שראיתי בחנות בשם X שאינה קיימת יותר ושאני זוכר רק בערך איפה הייתה ומתי הייתי בה' ? האם זה היה נראה לך אמין ? האם היית מטריח את עצמך לחפש אותו ?

666vs999

New member
תשמע...

הפעם האחרונה שאני התעסקתי בכל הנושא הזה הייתה לפני שהתגייסתי אני בטוח שהרבה מאוד דברים השתנו בשנתתים+ האלה... שאלו אותי את המקור תכלס לא היה לי מושג שסגרו את החנות הזו בכלל

ToryMaster

New member
נבהיר

רחוב בעלי המלאכה פחות או יותר מקביל לשנקין, זה רק טבעי שיתבלבלו. בקטנה. הלאה, החנות נסגרה לפני כשנה [פלוס מינוס, אני גרועה בחישובי זמן].

EvilFlame

New member
חזון יוחנן ההתגלות ציטוט..

חזון יוחנן ההתגלות פרק יג' שתי החיות פסוק 18 בָּזֹאת הַחָכְמָה. מִי שֶׁבִּינָה לוֹ, יְחַשֵּׁב נָא אֶת מִסְפַּר הַחַיָּה, כִּי מִסְפַּר אָדָם הוּא וּמִסְפָּרוֹ שֵׁשׁ מֵאוֹת וְשִׁשִּׁים וָשֵׁשׁ

למעלה