חג שמח לכם (ושאלה)

עידית ד

New member
חג שמח לכם (ושאלה)

מזכירה לכם שסיוון המקסימה (ששותה בירה עכשיו) רשמה את בני למשחק. עד היום נכנסנו דרך "המחשב שלי"..וכו' ולא דרך האתר. מאתמול גם משם אנחנו לא מצליחים להכנס אפילו לא לחלון ההרשמה (ז"א שהמחשב לא מתייחס אלינו ולא נפתחת אפילו החלונית שבה צריך לרשום שם משתמש). אני חושבת שמישהו פעם רשם לנו שיש חסימה של האנטי-וירוס, אם זה ככה אז איך משחררים את זה?? תודה מראש על התשובות שחר ואמא שלו עידית

עידית ד

New member
יווו שאלה קשה.. איפה רואים ומה זה פיירוול?

סליחה על הבורות

עידית ד

New member
אני מבינה ששאלתי שאלות קשות מידי ../images/Emo10.gif

אולי כדאי למחוק את התוכנה ולעלות אותה שוב? זה נורא מתסכל שאי אפשר לשחק.. ועוד בחופש

deisy

New member
כמה אופציות שאני יכולה לחשוב עליהן

לנסות לנקות קוקיז במחשב. לחפש את האנטי וירוס ולסגור אותו (האנטי וירוס יהיה בין התוכנות שלך) ניסית להכנס דרך האתר של נקסון? כי אם דרך שם וכשאת לוחצת על "התחל משחק" זה לא מגיב - זה הקוקיז , נסי לנקות כל כל ההיטוריה והקוקיז ואז לפתוח דף אינטרנט מחדש ולהכנס שוב.. זה אמור לעבוד

עידית ד

New member
מהאתר זה לא נכנס מההתחלה

אנחנו נכנסים דרך "המחשב שלו".. אני אנסה למחוק את ההיסטורי והקוקיז ונראה (עכשיו אני רק צריכה למצוא את הקוקיז...
) תודה!!!

deisy

New member
אחרי שתמחקי את הקוקיז

תראי, אם את גולשת בגוגל כרום.. לכי לסימן המפתח השוודי בצד שמאל---> אפשרויות----> נקה נתוני גלישה. באקספלורר זה באפשרויות גם אם אני לא טועה.. ואז נסי כן להכנס דרך האתר של נקסון... בהצלחה

עידית ד

New member
וואו מעולה. עוד שאלה קטנה..

אני בגוגל כרום. יש לי שם במפתח השווקי במחיקת הנתונים מלא חלוניות, לסמן את כולן? כמובן לא את שמירת הססימאות, אבל את כל ההיסטוריה במחשב?

deisy

New member
בעיקרון כן

אני פעם בכמה זמן פשוט מקנה הכל. זה תמיד טוב לנקות את הכל...

עידית ד

New member
לא עובד ../images/Emo10.gif

ניקיתי מאיפה שאמרת לי ולא נכנס דרך האתר, גם לא דרך המחשב שלי

deisy

New member
עוד משהו

קונטרול פאנל----> יש שם "אבטחה"--- > לכי ל וין פיירוול---> אם הוא באון, תהפכי אותו לאוף (תבטלי אותו) ואז נסי שוב... ספרי לי אם עובד

yonVata

New member
אני ממש לא תומך בגישה הזו!

לבטל את האנטי וירוס והפיירוול זה לא הצעד החכם לדעתי... הרבה יותר הגיוני לתת הרשאה למייפל מאשר לתת לכל העולם ואחותו לבקר לך במחשב... אבל אולי זה רק אני והפרנויות שלי...

עידית ד

New member
אז מה עושים???

מה זה אומר לתת הרשאה למייפל? אני לא רוצה שילך לי המחשב בגלל המשחקים של הבן שלי הוא יקר לי מידי (המחשב
)

deisy

New member
יון ../images/Emo88.gif

עכשיו תסביר לה מה לעשות! (כי אני פשוט מבטלת אותו, כנראה אני חסרת פרנויות
)

deisy

New member
תראי..

אישית אני עובדת בלי אנטי וירוס בכל המחשבים בבית.. אבל עכשיו הוא צריך לבוא ולהסביר לך איך לסדר את הנושא... כי אני לא יודעת...

yonVata

New member
זה משתנה מאנטיווירוס אחד לשני...

ככה שאנלא לגמרי יכול להסביר אם לא אראה במה מדובר... בגדול בהגדרות של האנטי-וירוס (או במקרה שלי הפיירוול שעצר את המשחק) נכנסתי להגדרות רשת ונתתי הרשאה למשחק... בכל מקרה עידית, בלי לדעת איזה אנטי-וירוס ו/או פיירוול יש לך במחשב שאני חושב שיהיה לי קצת קשה לעזור... נ.ב. - מה שכן אם יש לך NOD32 הוא ידוע בבעיותיו עם מייפל, ואז אוכל להסביר לך בקלות מה לעשות

עידית ד

New member
לא חושבת שיש לי NOD ואני גם לא יכולה ליצור

קשר עם איש המחשבים שהתקין לי כי בכל זאת שישי.

למעלה