חג שמח לכולם

2דו

New member
חג שמח לכולם

הגיע הזמן לומר שלום רישמי,מכובד,אז הינה זה שלום,בוקרטוב וגשום מהרצליה הנידחת שהיום ממוקמת בין אלסקה לסיביר,ככה זה מרגיש לגנים המידבריים שלי.שוב סטיתי כולה רצי תי להגיד שלום. חדש לי כל האינטר,פורום,ובכלל להקליד,אז טיפה סבלנות,במטוטה. אז מהתחלה. אהלן,אפשר לקרוא לי איך שרוצים(עד שארגישנוח לספר) בן 42 אני, מה שמעמיד אותי בין זיקני הכפר הקטן הזה,אבל שזה לא ילחיץ אפאחד כי בדרכ (לא תמיד) אני לא פחות מבולבל תוהה או טועה משהייתיבגיל 24 או 14,גדלתי בעולם שונה מאד מזה,אם תאמינו או לא,המון מילים לא ידעתי שקיימות לפני 20 30 שנה כמו מיניות(הייתה רק "אחת",אז אין על מה לדבר?נכון?) הגדרה עצמית(פחות "אני" הרבה "אנחנו".שנים לקח לי להבין שמותר ל"אני, לא להיות "אנחנו") וזה לא הופך אותי לסוצויפת פסיכופתי(ההיפך הוא הנכון,אם הייתי סוציו פסיכו הכי קל היה להיסתתר בין אנחנו)די,אני מפסיק עם הסוגריים,(מבטיח) נחזור לזמננו אנו, אני רווק וככה אני אוהב את זה,לפני כמה ימים שברה טלי את ליבי ועברה לאחר, טוב,מה לעשות,אני כניראה שברתי את ליבה כבר קודם,הרגל מגונה,אני מודה, טוב,עבר. אני כל הזמן סוטה,קשה לשמור לי עלרצף,אולי צריך להרכיב שאלון לא גנוב לביסקס, מיכל תפסי כפפה,(את מרשימה אותי,שלוב מבריק של רגישות מתיקות וחוכמה,) שיט,יצאו לי סוגריים. במה אני טוב-לבשל,מקרמה,לרדת,לבהות,להרגיש טוב,גמירותשל אחרים,לורי אנדרסון, age of empair;farscape,פאזל תלת ממדי ,את החברים שלי בעיקר חד מיניים,ועוד דברים, שאלה יש לי בנוגע לפרוטוקול אני צריך להזהר בשפה של?,יש ביניכם נפשות צעירות שעלולות להיפגע ממילים כאלה ואחרות, זהו עולם חדש ואמיץ כאן,מקווה להישתלב,אמשיך רק עוד קצת ואז אשמח לתשומת לב ושאלות. (אוהב לענות על שאלות מסתבר,מבטיח לא לשקר)אה,תיראו!סוגריים. אני דומיני מאז שאני מיני ,גיל עשר כזה,כבר עשיתי ניסוים עם בן דוד ובת דודה, פעם ראשונה עם מבוגר בערך 13 בבריכה בכפס,ב15פעם ראשונה עם זוג ברחובות, איך נבהלתי וברחתי משם בבוקר. אחכ שנים של חברות בנות וסקס עם גברים,ובילבולי הגדרה,מה אני?הומו מתכחש או סטרייט שפוחד להיתחייב,הרבה כאב עד שהבנתי שהשאלה שאני צריך לענות עליה היא לא מה אני אלא מי אני,וזה עשה את ההבדל,לא כי זאת שאלה קלה יותר, אלא התשובה יכולה להיות רק אחת.אני.ומאז זה מה שאני חוקר בעיקר,אותי. טוב,יצאו הרבה מילים,מקווה שלא העקתי,אבל אם אנחנו קצת דומים אז הסקרנות שלנו חסרת גבולות, שאו ברכה, בריאות ואושר. חיבוק לכל מי שאוהב

Blackice

New member
../images/Emo24.gif

טוב, אז אם שלום רשמי ומכובד, אז הנה כוס ה
הרשמית והמכובדת שלך
זה, אגב,
אחד ל"ברוך הבא" ו
אחד על זה שנעזבת... הרבה דברים היו שונים לפני 20-30 שנה. לפני 30 שנה אפילו כל נושא ההומוסקסואליות סווג כמחלת נפש. (אגב, תרגיש חופשי עם הסוגריים, יש לך אישור רשמי) (*מכור לסוגריים*) (*טוב נו, גם למיכל
*) אני מאוד מזדהה עם שנים של בלבולי הגדרה (אם כי אצלי זה היה רק 8..). מעניין אותי לשמוע יותר בהרחבה- מה התשובות שלך? (כי בטוח הצלחת לעלות על הרבה תובנות שאני טרם הספיקותי..) למה אתה מתכוון שהשאלה היא מי אתה? ומה בעיקר הפריע לך עם ההתגיות של ההגדרות הרגילות (הומו, סטרייט וכו')?
ארז

2דו

New member
הממ... מתכרבל בחיבוק

עוד אכנס לעיניני סמיילים וסמלים מתי שהוא. נתחיל ב "מי",כי בזמן הזה של היתבגרות יש המון לחץ חברתי להגדרה, ז.א הסביבה(הורים,מורים,חבריםזרים,וכו) תובעת חדכיווניות,רוצה לדעת איך להיתייחס אילך בשביל הנוחות בשביל השליטה(לא חייב להיות במובן השלילי,גם חינוךוהכוונה הם סוג שלשליטה) היה ביטוי כזה "למען הסדר הטוב",ולמרות שאין לי בעיה עם סדר או עם טוב,יש לי צמרמורת קלהשאמרו לי את זה. חברה היא מין חיה כבדה ונרגנית דיי עצלנית ולא ככ אוהבת דברים חדשים, לקבל אנשים שונים מהנורמה דורש הרבה משאבים וגמישות ואיתגור סמכויות, שינוי פרוטוקולים,(נסה להכניס תרופה חדשה לסל התרופות)(או כמה זמן עבר מאז ליידי גודייבה ועד שנשים הצביעו,ועדיין רק בחלק קטן יחסית של העולם.עד היום) במקרו כמו במייקרו,קל יותר להיסתדרעם "ישר" מאשר עם "עקום"(מילה ישנה להומו) (עוד סטיונת קלה-אני מדבר על התרבות ה"חדשה שעדיין סוכבת מאז רומא פחות או יותר,דומיניות הייתה ככ מקובלת בעולם העתיק יותר,יוון ומיזרחה,של ממש דיברו עליה כמו שאין דיבור על סטרייט בימינו,כי זה הדיפולט) הורים מודאגים יותר מילד גיי,צופים לו יותר קשיים(אולי בצדק אם לא רואים את היתרונות של זה) כי העולם שהם מכירים מתחשב יותר במסלול חיים הרווח,כי כל סטיה מה"תקן" דורשת ועדה מיוחדת, "ואנחנו צריכים לשרוד ,אין לנו זמ ומשאבים להיתעסק עם מיוחדים למיניהם" זאת פחות או יותר האווירה ששודרה לי בשלבי ההיתבגרות שלי,אז בזמן שהיתעסקתי ב"מה" אני,כידי לסר את סביבתי,הייתי חייב להחביא אתהאמת על עולמי הפנימי ולו רק בגלל שלא היה לי מושג על מה להיתחייב,כל מה שאומר היום יכול להיות שקר מחר ואני רוצה להיות ילד טוב ומקובל בחברה,רציתי לרצות ויצא לי שקר. הפריצה לאור האישית שלי הייתה ב"מי" אני,מי אני לי?זא שמה שאני רוצה זה שיהיה לי טוב ומכלמיני סיבות מה שטוב לי זה לא מה שפופולרי בסביבהשלי,שההרגשה שלי היא היחידה שיכולהלתת לירמז, העולם סביבי וחד מסתירות,פראדוקסים הם בעיות בשבילו,ואצליזה מרגיש טיבעי, שסתירות יכולות בכיף לגור בי שאני לא מונו אני סראונד.וכדאי שאתחיל להטיל ספק במה שחשבתי שאני יודע. בעיניין ההגדרות?יש מצב שמוטבעת בי רתיעה בגנות הומואיות,לדעתי היא רק שטחית(אני מקווה) אני אוהב כוס(איזו מילה יפה,כוווססססס) ואוהב זין(המילה פחות,אבל הטעממממממם) וזה רק סקס,דומיניות מקיפה הרבה יותר,מיניות היא בסיס חשוב באישיות שלי,אני דואלי בכל דבר כימעט, אפילו מאזנים.

sutul

New member
היי ברוך הבא

מה שלומך דו מיני? ברוך הבא למעוניינו הצנוע אתה רוצה שנחזק
קצת את הקפה של ארז? ספר לנו במה את עוסק..? אם ממרומי שנותיך אתה מזהה עתיד ורוד לאומה הביסקסואלית?

2דו

New member
אם כבר אז עתיד ציבעוני

את הקפה אפשר לחזק בברנדי. הדור שלכם הוא כבר שיפור מדהים, אין לך מושג כמה אני נרגש וניפעם ממה שאני קורא כאן, אם כבר ההיפך הוא נכון,אולי אתם תסדרו לי את הראש והלב תעזרו לי להפטר מכל הג'נקמייל שאספתי. בכל מיקרה המהפכה תיקח 100 200 שנה,אם לא יהיו הפרעות

sutul

New member
נ.ב.

מצטער על הרמיזות הכבדות אני פשוט אוהב סימנטיקה(כחובבן)

2דו

New member
דובי דו בידו

תודה על הקישור,אתקן דרכי.חשבתי שזה רק תירגום, כבר טעיתי בעבר,והאל עדי עוד אטעה. בקשר למה שאומרים שם,שמים יותר מידי דגש על שיוויון המשיכה לשני המינים , אם אני נמשך לכל הנשים ורק לגברים כהים בשם מירו אני לא בי?

Blackice

New member
אוהד, לא יפה!

להזכיר לך שיש לנו קטינים חדשים ותמימים בפורום, וככה אתה רוצה להפחיד אותם החוצה?
אין לי בעיה עם תמונות של הרמפרודייטים (זה מה שזה נכון?) אבל שים לפחות כותרת שמזהירה מוחות צעירים ותמימים..
(אתה יודע, אזהרה צהובה, +18.. אם אתה לא בטוח אתה יכול לבקש ממיכל הנחיות היא מנוסה בעניין

Number two

New member
יפה..

"מה אני?הומו מתכחש או סטרייט שפוחד להיתחייב,הרבה כאב עד שהבנתי שהשאלה שאני צריך לענות עליה היא לא מה אני אלא מי אני,וזה עשה את ההבדל,לא כי זאת שאלה קלה יותר, אלא התשובה יכולה להיות רק אחת.אני.ומאז זה מה שאני חוקר בעיקר,אותי." בדיוק מה שאני חושבת, וכתבת את זה בצורה יפה וישירה.=) ברוך הבא וערב טוב

למעלה