חג שמח לכולכם, מחר...

ימיתוש1

New member
הגעתי!!!!! הכוכב../images/Emo41.gif

מים - זרימה זרימה מסמלת התחדשות רקע תכלת משהו רגוע חיובי שמים בהירים האדם שקט ושלו שופך משני כדים את המים - מסמל מזל דלי? כד אחד לתוך המים וכד אחד על הקרקע - רגל אחת במים ורגל אחת על היבשה האדם ערום - נקי טהור כוכב צהוב ומסביבות 7 כוכבים לבנים - כשאנו רוצים לבקש משאלה אנחנו מסתכלים לכוכבים ומבקשים משאלה???? על הקרקע צמיחה מחודשת של צמחים???לבלוב??? סיכום?? אשמח לשמוע ש ב ו ע ט ו ב

scorpia

New member
יפה, התחלת מצויין,

מה את מרגישה כשאת רואה את הקלף הזה? באופן כללי, הקלף מסמל את התקווה, האופטימיות. סימן לקוות להתפתחות חיובית כלשהי, בכל תחום.

scorpia

New member
ובכן...

קלף המגדל: מה שאומר תהיה התמוטטות המצב הקיים על מנת לפרוץ דרך חדשה. את יכולה לראות את זה כמשהו חיובי: במידה ויש מערכת יחסים לא טובה או אם אין בכלל, אז המצב ישתנה למשהו טוב יותר, או לראות את זה כמשהו שלילי: אם יש מערכת יחסים טובה אז צפוי משהו להשתנות בה. הכל תלוי במצב שבו את נמצאת כרגע. בכל מקרה, אני מאמינה שכל שינוי שמגיע, הוא לטובה! ואת זה אפשר לראות גם בברק שקיים בקלף... בחירה שלך, איך לראות את הפרוש !!! יום טוב

ימיתוש1

New member
חג שמח ../images/Emo157.gif אוהבת את../images/Emo155.gif

המסרים ותמיד אשמח לקבל חג שמח שקט לכולם באהבה

scorpia

New member
מסר לימיתוש...

קלף 10 מטבעות: מתאים לחג, לא?! נפגשים עם כל המשפחה, כל הדורות (מקווה שישנם!!!) הרבה אופטימיות במשפחה, שמחה... יהיו גם שיחות על כספים, רכוש...!!! אחלה קלף, אחלה חג!!!! תהני!

ימיתוש1

New member
היי חמודה

תודה על הקלף הנהדר באמת נפגשנו אצל אחי לארוחת צהריים מה שלומך? שולחת לך
ותודה ושיהיו רק בשורות טובות
ח ג ש מ ח

scorpia

New member
כנראה יש משהו באוויר...

היום, לכולם יוצאים קלפים חיוביים, וזה דבר נפלא ואופטימי, במיוחד בתקופה שמדינתנו לא יציבה בכל התחומים!!!! בתקווה שהמשהו באוויר, החיובי הזה, ישאר וישפיע עלינו רק לטובה!!!! יום מקסים שיהיה לכם!

scorpia

New member
הי שרון, מה שלומך... כמובן שאפשר...

יצא לי קלף: מלכת הגביעים, באופן כללי, שאומר כי החלק המיני אצלך מאד חזק בתקופה הזאת
יחד עם זאת את מאד רגישה, נשית וחזק אצלך גם הצד האינטואיטיבי והתקשורתי. אז אולי זה הזמן להמשיך לעבוד על הקלפים?! בכל מקרה, קלף אופטימי וחיובי!!! שיהיה לך אחלה יום

sharon30s

New member
אקח לתשומת ליבי ../images/Emo23.gif

דווקא לאחרונה אני מרגישה קצת רצון להתרחק מהקלפים ולא להיפך... לא יודעת להסביר למה. אולי כי יש לי את ההרגשה שאני יותר מגלה כמה אני לא יודעת????

scorpia

New member
כל יום מסר אחד...

אבל, היום האנרגיות שלי די ירודות, נדחה את המסרים למחר, בתקווה שארגיש טוב יותר. תודה על הסבלנות

למעלה