חג שמח לכולכם, מחר...

scorpia

New member
חג שמח לכולכם, מחר...

נעביר שוב מסרים לכולם, לקראת סוף השבוע !!!! מה דעתכם? מי שירצה מחר, שיכתוב !!!!! אושר, אור ובריאות לכולם!

גלפין

New member
חג שמח לכוווווווולם.../images/Emo161.gif../images/Emo24.gif

אעביר מסר (יותר נכון, יש לי כמה...)

scorpia

New member
מסר לגלפין..

כמו אצל ימית... מה זה מתאים לחג הפסח: קלף אס המטות = תתחילי עם כוון חדש (חג פסח מסמל את תחילת האביב, התחלה של דברים). שאלתי באופן כללי, אז ההתחלה יכולה להיות בכל תחום. הרבה אופטימיות, אומץ, יוזמה, התלהבות, רצון להסתכן! תסיימי פרק ותתחילי בפרק חדש!!! בהצלחה!

גלפין

New member
תודה scorpia

לגבי התחלות חדשות - היתה לי פגישה עיוורת לפני 3 ימים ולמרות שהחלטנו חיובי, הבחור לא התקשר. (האם יש סיכוי?) ישנה עוד אופציה, אך אני מתלבטת (איני רוצה לפספס אם זה באמת זה) ומה בעבודה בחודשיים הקרובים? (אני עומדת באמצע מאי לסיים תפקיד...) תודה שוב

גלפין

New member
scorpia, לגבי הפגישה, זה כבר לא

רלוונטי, וכך גם לגבי האופציה השניה שהיתה. מה לגבי העבודה בחודשיים הקרובים?

scorpia

New member
אני לא חוזה לך עתיד... אבל,

מוכנה לתת לך מסר הקשור לתחום הקריירה! יצא לי קלף הירח, מה שיכול להגיד כי התחום הזה אינו נותן לך נחת, ואת עוברת תקופה לא קלה בכל הקשור לקריירה. יש תחושה של פחד וחוסר ביטחון, חשש מכישלון ואי מציאת עבודה מתאימה. אני מבינה שהנושא הזה מאד חשוב לך כרגע ומטריד אותך, לכן בדקתי על פי שיטת איי צ'ינג מה עליך לעשות בכל הקשור לתחום הזה והתשובה הייתה: לא להישאר שאננה, לחפש מקום חדש ולשמור על צניעות, לא להתרברב כי זה יזיק לך! מקווה שעזרתי לך, שיהיה בהצלחה!

גלפין

New member
scorpia אפשר מסר לגבי התחום בו

ממליצים הקלפים לחפש עבודה חדשה? תודה

scorpia

New member
מסר לoliveraf

קלף 3 מטבעות: למרות שצבע הרקע שלו שחור, אין הוא מסמל דיכוי, להיפך!!!! הוא מראה סיום מוצלח של תקופה מסוימת בהשכלה או בהתפתחות שלך ומדבר על התחלה חדשה ברמה גבוהה יותר. תרגישי שהסביבה נותנת לך הרבה כבוד, תהילה ומעמדך החברתי יעלה! חג שמח!!!

scorpia

New member
אם יש עוד מישהו שמעוניין..

מסר בתחום ספציפי, נא ציינו! מקווה שאוכל מחר להיענות !!!!

ימיתוש1

New member
הייי סקורפיה אשמח מאוד לקבל

מסר גם כתמיד. גם בעניין הזוגיות האם צפויה הפתעה כלשהי? מתי? שולחת לך
מכל ה-
ב א ה ב ה. לילה טוב

scorpia

New member
ימיתוש, המסר...

בואי נעשה שיעור, יצא לי קלף 6 חרבות. נסי לפענח מה המסר כאן!!!! (זכור לי שדיברנו עליו בפורום)!

ימיתוש1

New member
הייי סקופריהעושה לי חיים קשים../images/Emo108.gif

אבל לקחתי את החומר שלמדה חברה ושם כתוב לגבי 6 חרבות - יכולת לעבור סערות ולהגיע לחוף מבטחים. ומהספר של אריק איל - קלף הסיוע - הקלף מסמל את הסיוע שמקבל השואל מכיוון שהוא נמצא בקשיים. אדם אחר (סקופריה) עוזר לו לעבור את התקופה הקשה והמים מסמלים את סיום הקושי והתחלה חדשה (מים זורמים?) ????? האם קצת למדתי????? באהבה , חג שמח, שבת שלום האם הקלף מסמל גם זמן כלשהו???? ת ו ד ה מה הציון????
אשמח לקבל כל יום מסר ולעבוד על הקלף. תודה מראש

scorpia

New member
מי זה סקופריה?../images/Emo3.gif

אוקיי, יפה! אז אני רואה בעצם סיום תקופה ומעבר להתחלה חדשה, טובה יותר... עם קבלת עזרה מהאנשים הקרובים אליך!!!! הישארי אופטימית יקירה!!!

ימיתוש1

New member
התבלבלתי והתרגשתי ../images/Emo24.gif לכן

טעיתי (אפשר להוריד ציון) אבל איך אני כתלמידת קלפי טארוט?? את כמורה מקסימה
כמובן שאני מודה לך בעניין קבלת העזרה
ונשארת אופטימית בזכותך!!!!
לאורך כל התקופה מאז שהכרתי אותך
תמכת ועזרת לי
הארת את ליבי ה-
האם ניתן לדעת בעזרת הקלפים מתי בערך תהיה התחלה חדשה כלשהי? שבת שלום וחג
שמח

scorpia

New member
ימיתוש...

את תלמידה מעולה, אבל אני רוצה שתתחברי יותר לתחושות הבטן שלך ופחות למה שכתוב בספר. כשאת מסתכל על הקלף, מה הוא מעביר לך? איזה מסר? תסמכי על התחושות שלך ... קלף נוסף... בלי מסר, רק לראות מה את רואה בו... קלף הכוכב! מחכה !!!!

למעלה