חג ראש השנה בפתח..

ben 911

New member
חג ראש השנה בפתח..

בתחילת השנה, עם בוא ימי חשבון הנפש הקולקטיב ושל כל אחד ואחד מאיתנו. תיכף אחרי זה צום יום כיפור... הרוחניות תופסת מקום נכבד באורח חיינו. האגו דועך...חשיבות העצמית יורדת...בועת ההתנשאות מתרוקנת.. אתה חוזר להיות איש פשוט.. ממעט להשתמש במילה אני ואני.. עשיר ועני חד הם. בריא וחולה גם. כולם עומדים לפני ריבונו של עולם. מקווים שחתימתם תהה טובה. נהוג לברך: "חתימה טובה", בעשרת ימי תשובה.. מראש השנה עד לתום יום כיפור. אז בינתיים. שיהיה חג ראש השנה שמח לכולם.
==================================================== מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להבין קצת, להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך. ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח, להשתגע, להתבדח, סתם כי מישהו רצה כל כך להרגיש כמו איזה מלך וסמך רק עלייך, שאת תגלי לו את הדרך ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת משקרת הזיות, הזיות עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש... (עמיר בניון)

s h o o s h a

New member
לקראת השנה החדשה

בפרוס עלינו השנה החדשה מאחלת אני לכם- שנה של התגשמות חלומות, שנה של מימוש כל הרצונות, שנה של רוגע, שנה של שלווה, שלֶב כל אחד יתמלא אהבה. שנה של פריחה, שנה של שגשוג, שנה מאושרת לכל יחיד וכל זוג. שנה טובה, שנת שלום והצלחה לכולם, כולם, זו הברכה.

maxima

New member
בוקר טוב...שנה טובה ומאושרת

מלאה ברכות והצלחות והגשמת משאלות

בוקר אור לכולם...עוד שיתוף...

הבעל הבוקר אני מקבלת טלפון מבתי [שלא כהרגלה בבוקר] כולה צהלה ושמחה ...אמא....איתי[בקמץ] קיבל מתנה לראש השנה [פאוזה] ואני חושבת לעצמי איזה מתנה ? הוא עדיין חי מאבטחת הכסה של הוריו, אין סיכוי שיקבל מהעביד תווי קנייה לחג, הוא נולד לפני תשעה חודשים..אולי ממטרנה? או פמפרס?[ שאותם הוא מפרנס בקצב רצחנ?.] ואני...אם ה ננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננו שלי?????? ובכן לאיתי [בקמץ] צמחה שן ראשונה....[אני נפגשתי עם השן הראשונה של אמא שלו בביס קטלני בזמן ההנקה] אז זהו חברים....אדם נוסף הצטרף למשפחת הטורפים...מזל טוב

סבתא מצחיקולה

בוקר טוב לסבתא עכשיו תקבלי ביס אם תאכילי אותו אז תרגישי טורף מקסים סיבה טוב לחגוג לאיתי בקמץ את השנה החדשה עם ההתחדשות שלו ואתם יכולים להתברך על הפירות החדשים לשנה החדשה , הפירות הגדלים עם הזמן יום נהדר לך בלונדינית מקסימה ומיוחדת סבתא גנובה מלאת שמחת חיים וחיוכים ששוים מליון דולר

ben 911

New member
ערד? עכשיו כל שן שתצא לו תשגעי אותנו? ../images/Emo12.gif

סתאאאאם סתאאאאאם..
את יודעת איזה כאבים סבל המסכן עד שיצאה לו השן? אז באמת יש סיבה למסיבה..
תשתדלו שלא ימצוץ. הכוונה אצבע. זה יגרום לשיניים לנטות קדימה. (סינדרום השפן הקטן) אורטודנט עולה המון ג'ובות.

בן , יש לי משהו להגיד עכשיו

הקטנים הללו נותנים לעוד כמה מלבד ערדניקית סיבות לחיוך אנחנו פה בפורום נהנים מהספורים של המשפחות מסביב כי יש הרגשה שאנחנו פה חמולה אחת גדולה ואוהבת ואשרינו שזכינו ליצור כאילו יחסי חברות בפורום שלנו זה לא קורה הרבה באינטרנט ואני ברכת על זה כל בוקר כי הבוקר טוב שלי הוא אמיתי ואוהב על באמת

בשמי ובשם סבתא שלי תודות לכל הברכות

על צמיחת השן הראשונה. שלי...[יש עוד הרבה בדרך] ונכון בן...זה מה זה מ ע צ ב ן...אפילו שאמא שלי מורחת לי איזה ג'ל מסריח שעושה אותי מסטול אבל לא מפיג את הכאב....אבל אל תדאג אני לא ימצוץ....אצבע...כי אני רוצה להיות חתיך הורס ושאח שלי נדב לא יקח לי את כל הכוסיות...אז אני מעכשיו שומר על ה..לוק שלי..וכשבא לי למצוץ בינתיים זה את המוצצי... א ב ל...באסה... רציתי שסבתא תבוא היום לראות את השן החדשה וגם שתביא לי את המתנות שקנתה לי לחג] אבל בעבודה שלה החליטו לקחת אותם לטיול דווקא היום ודווקא שזה לפני החג שלסבתא שלי אין זמן.....אז לקחו אותם לאיזה מסעדה רחוק...רחוק...משו כמו עמק האלה???כאילו מה??אין מסעדות אצלנו בבאר שבע...אפילו אני שאני כזה קטן..כבר הייתי במלאן פעמים מסעדות בבאר שבע..[באווזי יש להם פיתות מה זה טעימות אמא נתנה לי חתיכת פיתה שבוע עבר שלא אפריע לאבא ואמא לאכול] אח שלי נדב תמיד ישן במסעדות..[פכככ איזה פראייר לא מקבל חתיכת פיתה חמה מהתנור] טוב אז זהו...כבר מזמן אני צריך לישון אבל רציתי להגיד לכם תודה שאתם חברים של סבתא שלי...ומזל שלי שאתם גרים רחוק שסבתא לא קרובה אליכם..אחרת היא הייתה כל הזמן אצל נסיכה...או בן.. או מרי..ולא הייתה באה לבית שלנו.... זהו...תשופו על הפוזה..אף אחת לא נשארת אדישה כשאני בפוזה הזו

היי חומד... איתי [בקמץ]../images/Emo24.gif

יש לך אחלה סבתא.......חייכה אותי עכשיו אחרי שחזרתי מסופר עמוס שנראה כמו אחרי קרב. בטוחה שעוד זמן קצר תדאג גם לנדב ותבקש בשבילו כל מה שהפסיד כשהוא ישן. חוץ מזה......תגיד לה שהיא לא מפחידה בביקורים אם היתה גרה קרוב...תוך זמן קצר היתה מתחילה לרקוד
.ואז תשכח מבייבי סיטר בערבים. תמשיך לחייך ולשגע את סבתא.

ben 911

New member
מרי..ערדניקית עשתה לי חשק לעוד ילד משלי. ../images/Emo9.gif

אם תוולד ילדה.. אקרא לה... ערדניקית.

יש לך כח

להתרוצץ סביב פספוס, לקום באמצע הלילה לתת אוכל עזוב בן תסתפק בנכד נוסף זה עדיף

ben 911

New member
../images/Emo12.gif שרה ילדה את יצחק בגיל 90

אני כולה 57..
קטן עלי.
נכד הולך בסוף הערב עם אמא.. ואני.. אנא אני בא?

למעלה