חג חנוכה שמח

חג חנוכה שמח

שהנרות שאני מדליקין יסלק את החושך מהחיים כשם שהחשמונטים אחדו את העם ופינו את העבודה הזרה והחושך מהמקדש ואחדו את העם לעצמאות לעוד כמה שנים טובות בטרם יצאו לגלות הגדולה של 2000 שנה הם שלמדו אותנו שבהתלכדות שלנו כעם יש לנו כח ועוצמה להתנגד לכיבוש הארץ שלנו אולי נלמד מזה כיום ונתאחד לעם אחד גדול ואוהב , אז אף אחד לא יוכל להציק ולהטריד אותנו

SleeplessBeauty

New member
חג שמח! ../images/Emo16.gif../images/Emo137.gif

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני לא בבית אצל ההורים בחג. תמיד אמא שלי מכינה לביבות ואת סופגניות האשל המפורסמות שלה. ואחיותיי באות עם הילדים - והם תמיד רבים מי ידליק את הנרות... (שזה רק נר ראשון אי אפשר להתפשר על זה שכל ילד ידליק חלק) ואחיין שלי הקטן (בן שנתיים וחצי) מתעקש לכבות את הנרות. ונותנים לו... ומדליקים והוא מכבה שוב ומדליקים שוב והוא מכבה, ומדליקים שוב. ונהיה אור נעים בבית. ומחלקים לילדים מטבעות שוקולד והם מסובבים סביבונים... החג הכי יפה שיש...

חג שמח יקירה

אפילו שאת לא אצל ההורים תדליקי לך חנוכיה משלך והלוואי האור יאיר את חייך תמיד זכרונות נפלאים של החג יש לך

SleeplessBeauty

New member
תודה יקירתי...

אבל לצערי יש חוק כזה שבתוך משרדים בצה"ל אסור להדליק אש. הפסדתי את הדלקת הנר הראשון, אבל יש לי חנוכיה בבית - ואת הבאים אני בהחלט אדליק!

אחרי שנים בשירות

אני יודעת שיש הדלקת נרות בכל בסיס צבאי , תבדקי אצל רס"ר הבסיס איפה מדליקים אצלך בבסיס ותצטרפי אלהם להדלקת הנר בערב כי כיום הערב יורד מוקדם

SleeplessBeauty

New member
אני יודעת שהיה...

אבל אני תורנית ולכן אסור לי לצאת את מתחם המשרדים. לא נורא, מחר אדליק בבית.

תורנות קלה חביבה

מחר הסופגניה אצל המשפחה תהיה מתוקה יותר אני בטוחה כי את תהיי שם בטוחה שהם מחכים לך , שתבואי הביתה

חג חנוכה שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo137.gif

שתהיה שנה מלאת אור ואהבה לכולנו

למעלה