חג חנוכה שמח

חג חנוכה שמח

חג חנוכה שמח לכולם... למעוניינים, ביום חמישי 6.12.2007 תתקיים מסיבת חנוכה לפנויים פנויות במועדון הלידו בחיפה (כביש אי פי סי) אתם מוזמנים

ben 911

New member
בכייף גולדי. אלא ש- ביום ה' עורכים נשף חנוכה

בבית האבות היכן שאמי שוהה ואני אהיה שם לצידה. לא רק אני, כל האחים ושתי אחיותיי. יש המון צפוניים בפורום, בטוחני שישמחו להצטרף.

ben 911

New member
הכוונה להצטרף אלייך. ../images/Emo9.gif

מה יש לצפוניים לעשות בבית אבות?

הלוואי והיה לי את מי לבקר בבית אבות

הייתי מוותרת על מסיבת חנוכה.. ורצה לשם.. תהנה..

שירקאן12

New member
לפני שנים

הלכתי לפו"פ לא אוהב זאת לטעמי זה המוני קצת וגם אנשים שמכירים כבר אנשים אחרים מעין קומונה של פו"פ. מגיעים גברים שמורידים טבעות ..... וגם אנשים שלא הכי אוהב להתחכך איתם. חג שמח

שירקאן12

New member
פו"פ

זה מתאים יותר למתגרשים צעירים (לדעתי כמובן) הרי בגילנו קיימות גם אפשרויות אחרות יותר סולידיות. וזו העדפה שלי.

ben 911

New member
מסיבת פו"פ זה טוב אם אתה לבד המעוניין להכיר.

הנשים מגיעות לשם בד"כ עם חברה, נדיר שאישה מגיעה לבד...ופה יש בעיה. כי אם תפנה לאחת, השניה לפעמים תקנא. לא בכדי כתוב במקורות "הפרד ומשול". מצטער על הדימוי, אבל אתה חייב להיפטר קודם מהחברה... למשל על ידי שתכיר לה חבר, תהיה עסוקה איתו, תעזוב אתכם בשקט. או שתשלח אותה להביא מהבר נישנושים. אפשר גם לקרוא לך הצידה ולהגיד לה מפורשות שאם היא תמשיך להפריע...אתה גוזר לה חור גדול בשמלה. ורק אחרי שהשטח פנוי...אפשר להתחיל במלאכת החיזור.
אלה היו עשרים שניות.. על מסיבת פנויים ופנויות.. (יא, יצא לי חרוז)

מאידך לא נעים להגיע לבד למסיבת פ"ופ

ואם אף אחד לא יזמין לרקוד???נשב לנו כך בדד...בלי עתיד..בלי תקווה..בלי חלום???

"חברה" עאלק...

בן... חברות טובות לא יגיעו לכך ש"תנפנף" אותן.. הן מתנדפות לבד.. עם ההתעניינות הראשונה שלך, הן קוראות את ההיענות או חוסר ההיענות בעיני החברה.. ומתנהגות בהתאם.. אם הן לא מתנדפות ברוב המקרים כנראה שהחברה עליה שמת עין לא רוצה בך... בדיוק כמו אצלכם הגברים.. כל מה שיש אצל גברים יש אצל נשים.. אך הן צריכות להיות חברות ממש טובות בכדי להגיע לדיבור כזה ולפירגון כזה...

המשך ל"חברה" עאלק"

ומקרה אמיתי שקרה......אחרי מספר ריקודים עם גבר [כשהחברה יושבת בצד ולא רוקדת כי אף אחד לא הזמין אותה] הבחור מתיישב לידינו...עורכת ביניהם היכירות [מתוך נימוס] ו"החברה" מתחילה " לעשות עיניים" לבחור...ואני ברוב טיפשותי מציעה שירקוד איתה קצת...קיצר...בסוף הערב שתינו חוזרות ל ב ד הבייתה..ולה יש את מספר הטלפון שלו...

וודאי תתהו מה אני עושה בשעה כה מוקדמת בפורום

אז זהו...לא ..לא הלכתי לנשף...אבל התפתתי לסופגנייה יפיפייה, שמנמנה, ועסיסית, למרות שהצהרתי שהשנה סופגניות יהיו בבחינת " לראותם בלבד"...אז כבר שעה שקיבתי בוערת [למרות הכדור שלקחתי] וממולץ לשבת עד יעבור זעם כדי שכל הקונסטרוקציה לא תעלה מעלה...ולי נראה שמבינתי כבר בוקר..... אז יאללה....בוקר טוב לכולם וחג אורים שמייח!!!!!

ben 911

New member
ערד', סיכמנו שאין צורך להתנצל ../images/Emo13.gif

כל אחד/ת כותב/ת כאן באיזו שעה שמתחשמק לו/ה. הנה אני אכלתי סופגניה לפני יומיים ועד עכשיו בוער לי בבטן.

הגעתי למסקנה שהפורום הזה

אנדורפין בפני עצמו....לא חשוב באיזו שעה..כשאני עייפה. עצובה.חולה . כשסתם אכלתי סופגנייה , הכתיבה כאן מסיחה את דעתי ולרוב גם עושה לי מצב רוח טוב....

ben 911

New member
גם לי. ../images/Emo9.gif הכתיבה היא מעין תרפיה ../images/Emo193.gif

מזור לכל מיני חוליים. וכאלה בלי עין הרע לא חסר.
אוישששש הפכתי להיות זקן קוטר וסנילי על הבוקר.

ערדי, בן,תירגעו, אתם לא החולים היחידים פה,

גמני חולה על הכתיבה ועליכם ,אבל בשונה מכם אני אוהבת ת'מחלה הזו,,,כן כן יש דבר כזה,

ben 911

New member
גולדי יש לך קו מחשבה חמוד. ../images/Emo23.gif

תיכף רואים שאת אישיות עדינה. את לבטח חברה טובה ואמיתית.. אלא שתסכימי איתי שלא כולן כך.
אגב בזמנו כשיצאתי עם חבר לערב "ציד"..
סיכמנו מבעוד מועד שאף אחד לא ייפגע אם השני יחזור עם איילה. וזה בדיוק מה שקרה... ברגע שהוא הריח שמשהו מתקרב...הוא התנדף מבלי להניד אפעף. גם נאלץ לחזור את כל הדרך מאשדוד לתל אביב בתוך מונית.

למעלה