חג חמישי שמח!

pixie lul

New member
את מוכרחה להפסיק

להיות כזו צודקת תמיד

אני שוקלת בכובד ראש להעניק את הטוניקה הזו לידידתי חובבת השורטס (שגם נמצאת בגיל המתאים ללבוש כאלה).

efrato1

New member
אני חושבת שאת היחידה שחושבת

את זה עלי.

חוץ ממני כמובן.

pixie lul

New member
אבל אני מ א ו ד מעריכה את דעתי בעניין

ותיכף תגלי שזו לא רק אני

Aניס

New member
היא לא

ורק לי נדמה שרק ארבעתנו נמצאות עכשיו בפורום

michali278

New member
הילדים שלי כבר 40 דקות לועסים

את ארוחת הערב מול המוצץ האלקטרוני
לא לזרוק עגבניות, אין לי בעיה עם אוכל וטלויזיה לעיתים לא מזומנות בלבד.

Aניס

New member
לא נעים לי

אני צריכה להכין א.ערב גם לדייגו, העובד הזר הזה
, שהקטנים מרותקים אליו מדי ערב!

אני אומרת

לתרום. באמת יש אלמנט אהילי שלא מחמיא לך, למרות החלק העליון המוצלח.
הלוק בתוך החצאית הרבה יותר יפה! אין כמו איביי, זה בטוח.

לי וולף

New member
חמישי שמייח!

היום גם אני הצטלמתי. יצאתי לסיבוב השראה

הגופיה למטה הרבה יותר סגולה מכחולה

efrato1

New member
איך אני רוצה מכנסיים כאלה

אבל לאן אני אלבש אותם? לאן?

לי וולף

New member
מה
למלא מקומות!

ראיתי אותן בזארה והן היו חייבות להיות שלי!

זו גזרת ג'ינס די קלאסית (אם כי לא מבד דנים). עם חולצה לבנה זה מראה ה-ר-ב-ה יותר רגוע ו"קל לעיכול", אני פשוט אוהבת להשתעשע לפעמים

(בעצם אני מנסה לומר שזה לגמרי עובד לעבודה במשרד וכמובן שלשעות הפנאי- סופ"ש, סרט, ארוחה עם חברים... )

efrato1

New member
אני פינטזתי על אלה

מ h&m אבל החלטתי לוותר...

זה לא מתאים. אולי כמה שנים אחורה לתקופה הסטודנטיאלית.
יש משהו אכזרי בזה שבגיל שיש לך את הרצון וההזדמנויות אין לך את הכסף וכשיש לך כסף אז האפשרויות שלך להתפרע הרבה יותר מוגבלות

בגלל אופי העבודה שלך שהוא יותר אומנותי את יכולה לאפשר לעצמך הרבה יותר להעיז וזה יתקבל מעולה בסביבתך. אולי אני פשוט צריכה לשקול הסבה

לי וולף

New member
יש בזה משהו

ואני מבינה למה את מתכוונת (חווה את זה בעצמי ונזכרת בכל מיני דברים שהרשיתי לעצמי פעם...
).
ברור שכיום קז'ואל זו די מילת מפתח אצלי, אבל גם כשעבדתי במשרדים כמו היי-טק השתעשעתי עם צבעים ודוגמאות אבל תמיד בגזרות קלאסיות יחסית. כל עוד הלבוש לא חושפני או לא הולם באופן מובהק אני לא רואה עם זה בעיה (מצד שני אני לא באמת יודעת מה את עושה...
)
המכנסיים של H&M מקסימים (בתמונה. למיטב זכרוני לא נעימות למגע/לקיץ...) ושוב- עם חולצה לבנה מכופתרת - על אף שיהיו מלעיזים- זה לא לוק כל כך חריג או חגיגי... די שמרני אפילו

אלה מושלמות

דווקא לגמרי אפשר לשלב אותן בלוק יחסית מאופק, לא? טוב, המאופק שלי הוא לא המאופק של מישהו אחר

Aניס

New member
איך את מצליחה תמיד לדייק ?

הופעה מושלמת ברמות על. גם אני רוצה מכנסיים כאלה

לי וולף

New member
יא תודה! איזה כיף

נראו עדיין לאחרונה בסניפי זארה שונים

(
טיפ מקצועי: נורא קל "לזייף" קצת בתמונות: העליונית שאני פשוט כ"כ אוהבת, גדולה עלי ובכל זאת נקנתה - היא גם כך קלילה-לוקינג ומתנפנפת בהליכה
- אבל לא הצטלמה טוב אז אני מצמידה אותה ולכן עומדת קצת מאובנת... לא רואים?? זה קשה גם לשמור על המצלמה יציבה והכל...
)

למעלה