חגיגות יום הולדת..

angel enamorado

New member
חגיגות יום הולדת..

אז ככה, בקרוב יש לי יום הולדת.. עכשיו ברמת העיקרון כבר דיי תיכננתי ללכת לאנשהו, ופחות או יותר קבעתי והלהבתי ת'חברות והכל.. אבל... המצב הכלכלי בבית, כרגע לא מאפשר לי ממש לצאת לבלות בעיקר לא שיש אחרי היום הולדת שלי להרבה חברות יום הולדת ז"א לכמה מהבנות שמתוכננות להגיע יש בהפרש של ימים- יום הולדת. מה שבעצם יחייב אותי להגיע, לבזבז על היציאה ועל מתנה במידת הצורך. ולכן, החלטתי לוותר על כל העניין, ופשוט לחגוג עם החבר (שמודע למצב) ועם המשפחה בבית.. מצד אחד- ממש מאכזב, מהסיבה ששנה שעברה לא ממש נהנתי. ואלו חברויות חדשות שנבנו במסגרת הצבא. מצד שני- אין ממש ברירה. ואם אין כסף למותרות- אז מוותרים על המותר. אז איך בעצם אני אמורה להעביר את זה לחברות? שאני מבטלת את זה אבל בלי כמובן להכנס לפרטים של 'אין לי כסף' (מה לעשות, הגאווה שלי לא מעוניינת מרחמנות או בהצעות מסוג "אנחנו נזמין.. זה יום הולדת שלך") חייבת לשמוע דעות ו/או עצות תודה

sweetdreams

New member
אפשרות שעלתה לי לראש..

את אמרת שתכננת לחגוג עם החברות והמשפחה, ולעשות משהו יותר קטן בבית. אני חושבת שזה רעיון מצויין, ואת יכולה לשקול אפילו לצרף לאירוע את החברות שלך. תראי, אני לא ממש חוגגת ימי הולדת, אבל חברה שלי שהיא חופשי בעניין ביום הולדתה הזמינה לביתה את חבריה. היא קנתה כמובן עוגה (את יכולה באותה מידה לקנות או להכין), וקצת בירות, בייגלה בסיסי, וישבנו אצלה בבית בסלון כ20 חברים, עם קפה/בירה ועוגה/בייגלה, והיה פשוט, ופשוט היה כיף. חלק באו מוקדם, חלק יותר מאוחר, חלק נשארו יותר, חלק פחות.. בסוף כשנישארתי רק אני ועוד שלוש חברות טובות החלטנו ספונטנית להמשיך לאיזה פאב, בהכי טיבעי (זה גם היה יום שישי, אז זה היה כמעט מתבקש שנצא אח"כ).. תוכלי לומר לחברות שהחלטתם ללכת על משהו יותר פשוט ורגוע.. להזמין אותן אלייך. אני מניחה שאילו שירגישו שהן לא מספיק קרובות אלייך יודו לך ויאמרו שלא בטוח שיוכלו להגיע, אבל עצם זה שהזמנת אותן עשית את שלך.. והרי לך אירוע קטן, אינטימי, פשוט ושלא עולה הרבה כסף, אבל משאיר רושם טוב מאוד אח"כ, מניסיון..
מז"ט מתוקה

angel enamorado

New member
תודה אבל..

אני לא מדברת על רצון לחסוך בכסף אלא פשוט כנראה למנוע את האירוע מחוסר כסף.. אני לא יכולה כרגע גם לא ת'אירוח אצלי בבית.. מקווה שזה גרם להבין את התמונה קצת יותר.. תודה בכל אופן

sweetdreams

New member
אבל זה לא עולה כסף..

להכין עוגה לא עולה כסף, למעט הכסף שאת מוציאה בשביל קמח, שהוא מוצר בסיסי
זה שהיא קנתה בירות לא אומר שאת צריכה גם, נתתי לך רעיון ותיארתי לך מה שהיא עשתה, אבל הביצוע הוא כבר לפי טעמך האישי.. בכל אופן, אם את לא רוצה לעשות כלום אז פשוט תגידי לחברות שלך שהחלטת לעשות משהו יותר משפחתי, רק עם בני משפחה ועם החבר, נראה לי שההסבר הזה יתפוס לא רע..

sh53

New member
כמה אפשרויות שעולות לי בראש

שתגידי לחברות שלך * את אוהבת לעשות ימי הולדת כמו שצריך ובגדול (אפשר לפרט), אך השנה את לא יכולה לעמוד בהוצאה הגדולה הזאת, אבל שנה הבאה תעשי משהו כמו שצריך. * השנה החלטת לחגוג את יום ההולדת שלך בצורה קצת שונה וצנועה, רק עם החבר, משהו קטן ורומנטי ולא כמו בשנים קודמות.

RossandRachel

New member
יש פתרון...

אנחנו חוגגים ככה הרבה לחבר'ה פשוט כי זה כיף! יוצאים החוצה לאיזה גם ציבורי על שניים שלושה חטיפים וקולה ופשוט מדברים, צוחקים ומבלים...זהו.

angel enamorado

New member
תודה לכולם על העצות

מכיוון שהעניין קצת יותר מורכב החלטתי לוותר .. בינתיים.. תודה לכולם.. אין עליכם!

למעלה