חגורות קטנות לרגל..

tals56

New member
חגורות קטנות לרגל..

היי,אני מכין קוספליי של Train Heartnet מBlack Cat, והוא לובש שתי חגורות קטנות על ה"שוק" של הרגל שלו.. (ראו לינק : http://www.cosplay.com/photo/1950223/) - תסתכלו על מה שיש לה על הרגל מאיפה אני יכול להשיג חגורות כאלה קטנות בזול? או איך לפחות אני יכול להכין כאלה? תודה ^^~

tals56

New member
וגם מאיפה אפשר לקנות...

תסתכלו על האקדח - נופל ממנו הדבר האדום הזה שיש לציציות של הדתיים.. איפה אני יכול לקנות דבר כזה? תודה שוב ם:

innocence

New member
אפשר לקנות אבזמים ולתפור לרצועות בד,

בכדי ליצור את האפקט הזה של חגורה קטנה. גם אבזמים וגם גדילים (כמו לאקדח) ניתן למצוא בכמעט כל חנות סדקית.

tals56

New member
אז השם של זה זה "גדילים",אוקיי..

מה זה חנות סדקית? ואולי אם מישהו כאן גר בבאר-שבע,איפה יש חנות כזאתי?

innocence

New member
זה אכן נקרא גדילים,

ואם לא יבינו כשתגיד את זה, תגיד "כמו של וילונות ושטיחים":) חנות סדקית היא חנות שיש בה מוצרים נלווים לתפירה (אביזרים כגון כפתורים, אבזמים, חוטי תפירה וכו..). אני מציעה שתריץ חיפוש בגוגל או בדפי זהב ותבדוק איפה יש קרוב לביתך:)

Blackice

New member
וואו,

לא חשבתי לחפש בחנות של מוצרים לתפירה... חיפשתי (בזמנו) אבזמים בכל חנות אפשרית כמעט- תיקים, חגורות וכו'. בסוף התפשרתי על להכין אותם לבד... אני צריך לחפש בהזדמנות (למרות שאני לא מתלונן כי האבזמים שאני מכין לא עולים כלום, אבל עדיין...) חנות כזו בירושלים...

tals56

New member
אני מצאתי בדפי זהב...

רשמתי חנות סדקית בגוגל,וזה נתן לי קישור לדפי זהב, באתר של דפי זהב יש אפשרות לצמצם את החיפוש לפי מקומות בארץ,אז תבחר ירושלים - ותתקשר לחנויות ותשאל...

למעלה