חבר

JeremyTwilight

New member
חבר

היי לכם אני בן 16, מגוש דן, ואני ממש מחפש חבר. למעשה, אני מחפש כבר די הרבה זמן, ותמיד די נשבר מחדש, כי אני מתאהב בסטרייטים מביה"ס. אז, תוכלו לעזור לי? כיצד אני יכול להכיר הומואים בגילי? בתודה רבה!

בטח שלא באינטרנט ../images/Emo5.gif

א. אני לא יודע על מה כולם מתלוננים, יש את הגיידאר, שעובד מעולה ואפשר לראות מי בכיתה שלך, שכבה, שכבות מעליך, מתחתיך ומצדדיך הוא ההומו, אחת שתיים שלוש. ב. יש את האגודה שאפשר להגדיר אותה, בין השאר, כ"מקום מפגש חברתי" בהצלחה

יע לה

New member
אמממ...

אם אתה בקטע של מועדונים...
אז... יש את ה FFF שהם ה-מסיבות בערך להכיר אנשים.. (לגייז בדרך כלל לא ללסביס
) פשוט צא לשם... יש את זמיר בכל יום שני... אממ... TLV בכל שישי... הדום.. לא ברור מתי... וכו'... וכו'... אני מציעה לקנות במכירה מוקדמת... תמיד מלא בקופות... אבל חשוב נורא שלא תלך לבד !!! (לא יכניסו אותך...) צא עם ידידה/ שתיים.... ותתערבב לך בהנאה..
ואם אתה לא בקטע של מועדונים ... אז... אני מניחה
שהאגודה
זה אחלה רעיון... המון הצלחה
ואהבה...

featherhead

New member
אמממ #2

א. הגיידר שלנו בהחלט נאמן וצודק במרבית הפעמים אך אני לא רואה איך הוא יכול לעזור:) אז להגיד (וויזלי) "על מה כולם מתלוננים" לא ממש יהיה הוגן, כי זה לא אומר שכל מי שהומו ירצה אותנו גם. ב.האגודה- אין לי ממש מה לומר בעניין זה, בעיקר כי לדעתי מה שיכול לעזור זה להכיר עוד אנשים *כמוך* אדון ירמיהו:) ג. ויע לה, למישהו "מתחיל".. מועדונים? לא ממש חושב.. בעיקר כי לא ניסיתי. בעיקר כי גם לא אנסה. בכל אופן, בהצלחה! יום טוב. ושביתה זה רע.

יע לה

New member
אמממ ... 3... ../images/Emo41.gif

אכן כן... שביתה זה רע !!! רע נורא!!!
בכל אופן
הצעתי מועדונים מכיוון ש...
לפי מיטב ידיעתי זה המקום להכיר, וחוצ... זה אחלה מסיבות,
נטולות ערסים/ערסיות... אז זה ממש לא יזיק...
ו...
ברוכה הבאה לך
שיהיה בכיף! המון הצלחה
ואהבה
...
הודעה חשובה
דנה מופיעה בעוד אני כותבת במופע לכבוד עפרה חזה... חשוב ! ערוץ 22... תהנו...

רציניקן

New member
גם אני!!!

אני טוען שאפר למצוא אנשים מעניינים באינטרנט (צ'אטים). וזה מניסיון... מי ישמע....כמה נסיון כבר יש לי.... בכל אופן, הצ'אט הוא גם אפשרות רק שכמובן צריך להזהר עם אילו אנשים אתה מדבר. אם אתה מחפש, אני פנוי...

למעלה