חבר :(

חבר :(

אני בת עוד מעט 17 ועוד לא היה לי חבר ראשון. מה לא בסדר איתי למה אני לא יכולה פשוט ליהיות רזה ויפה ומושכת בעיני אחרים, אני נראית סבבה ואני פשוט רוצה חבר אמיתי מישהו שיאהב אותי זה הכל אני מוכנה לעשות הכל בשבילו ואני יודעת שזאת דרך חשיבה לא נכונה ואני מרגישה שזאת השריטה שלי. אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם העובדה הזאת כי זה כל כך מדכא ועם כל מה שקורה בחיים שלי אני צריכה מישהו ש"יציל" אותי (או אפילו בלי ה-" "). אני פשוט רוצה להתקדם הלאה עם החיים שלי ולא להישאר בלי חבר ועם אכזבה ועם הרגשה שאני לא בסדר ומשמשהו בדוק לא בסדר איתי :(

תגידי, יד לך מישהו אמיתי שיכול לדבר איתך?

לתמוך בך? חברות למשל...
יש כמות נכבדה של בנות ובנים בגילך שעוד אין להם בן/בת זוג וזה נורמאלי לגמרה. גם רצון בכך שיהיה לך כבר הרפתקה עם בן נישמע לי רגיל למדי.
מה את חושבת שלא בסדר איתך??

? אם רק הייתי יודעת. ?

לא יודעת אולי איך שאני נראית(למרות שאני מבחינתי זאת לא בעיה) אבל אני לא יפייפית העולם יש הרבה יותר רזות ויפות ממני .
אולי......אני לא יודעת אבל חייב ליהיות אם אף אחד לא רוצה אותי,
אולי זה בגלל שאני ביישנית :( אבל אני לא יודעת ליהיות אחרת)

זה ממש מייאש הקטע הזה, אני רוצה להתאהב ולדעת שלמישהו אכפת ממני אני רוצה חיבוק מישהו שפשוט יאהב אותי ואני יאהב אותו מישהו שיהיה לי אוזן קשבת
וכן יתמוך בי גם.

אין לי מושג מה לא בסדר איתי אבל משהו חייב להשתנות- אני חייבת להשתנות

מבאס(לפחות יש לי את החברות המדהימות שלי :) חחחחח )

מה אומרות החברות על מה שהעלת פה?

בקשי מהן הערכה כנה לגביך ואז תהייה לך תשובה יותר אמיתית לגבי למה אין לך חבר כרגע. אני בטוחה שיש להן תשובות לשאלה. אולי חוששות לפגוע ואם תבטיחי שלא תפגעי(להתכוון לזה כמובן), הן יגידו לך מה הו באמת חושבות עליך ביחס לבנים. וגם השאלה האם לכל החברות שלך(או בנות אחרות בסביבה) יש כבר חבר? אני מתכוונת למישהו חיובי שהקשר איתו עוזר להן להרגיש טוב עם עצמן.
האם את באמת כל כך הרחק מאחור מבחינה הזאת בשכבת הגיל שלך ואם באמת "כולם כבר עושים את זה" ולא מספרים לך סיפורים דמיוניים?
ושוב, לדעתי לרוב רק לקראת סוף צבא יש זוגות של ממש.
לפני זה יש(גם אחרי כמובן) הרבה משחקים והרבה באסה כי בנים לא תמיד יודעים להתנהג הכי יפה כלפי בנות(כיאין נסיון, כי הם ילדים טיפשים וכו').
אשמח לתשובות.

hopeful guy

New member
תהיי בטוחה בעצמך וביופי שלך ואני מבטיח לך

שחבר שיאהב אותך יגיע בעתיד

למעלה