חבר שלי ביקש...

DJ JuVi

New member
הנה ה"בקרוב" האמיתי!

לא יודע שמות של דיסקים - רק האמנים: סיוון הצל סאב מיקרופון למקסימום 3 אוסף ת.א.ק.ט פישי הגדול כלא 6 מ ו מ י ל ו י!!! שירלי צפריר (??) ובגדול יש עוד כמה אבל שכחתי כרגע... מי שיש לו היפ הופ ישראלי נדיר ו/או ישן (או ממש חדש שלא ייצא כמו הסינגל של הארכיון שמכרו כולה 30 עותקים) שייפנה אליי באיי סי קיו בבקשה: 78440155

Dr F

New member
בבקרוב שכחתם

מאוד חשוב הרבעייה והדג נחש

Dr F

New member
בבקרוב שכחתם

מאוד חשוב הרבעייה והדג נחש

G-Ruff

New member
מה זה הדיסק הזה של מאג´יק?

ומי הם באמת? דיברו עליהם פה בפורום, ולא יצא לי לשמוע אותם. מישהו יודע פרטים?

RotemY

New member
כן אני יודעת...

זו להקה של 4 אנשים אם אני לא טועה, ולהרכב שלהם קוראים מאג´יק, לאלבום קוראים "מתוק כמו הרגע" וכך גם לסינגל שלהם שמושמע ברדיו.. ואם כבר אז, למישו יש ת´שיר על המחשב? אם כן נא ליצור איתי קשר.

EmGee

New member
לא בדיוק

מאג´יק זאת חמישייתראפ שהרכבה דומה להרכב של הדג נחש. החברים בה הם: בס -דדי טל גיטרה - אדם דמרון קלידים - יותם שכטר הקשה - עמית ליסאי שירה - שי צברי והנה ביוגרפיה קצרה: למרות שהוא הרכב של מפיקים מנוסים, מאג´יק מצליח לשמור על סאונד רענן בזכות שילוב מעניין בין סמפלרים ונגינה חיה, היפ הופ וסלסולים, באנסמבל של ששה נגנים/ יוצרים/ זמרים. מאג´יק הוא ההרכב של המפיקים דדי טל ואדם דמרון, שכבר עבדו עם אמנים כמו פורטיס, ערן צור, קורין אלאל, רונית שחר וסבלימינל. טל מנגן בגיטרה בס, ודמרון שר ומנגן גיטרה ואחראי לתכנותים. איתם בהרכב, המתופף שי ברוך, שהיה עם טל בלהקת קרם ברולה המנוחה, נגן כלי ההקשה עמית ליסאי, הזמר הצעיר שי צברי, שהיה אחראי לגירסה המחודשת ל"נפרדנו כך" שהופיעה בפסקול הסרט "Made In Israel", והזמר יותם שכטר, שהוכיח באלבום הבכורה שלו מ-96´ דמיון קולי מדהים לארול בראון, הזמר של להקת הסול Hot Chocolate, ומעדיף במאג´יק דווקא לדבוק בדקלום-שירה מונוטוני יותר. אלבום הבכורה של מאג´יק, סאלאם טק, יצא ב-2002. מתוכו יצאו הסינגלים "סאלאם טק" ו"מתוק כמו הרגע", במקור שיר השייך ללהקת הראפ הקובנית Orishas, אשר זכה לעיבוד ותרגום בידי טל ודמרון

Mc Bang

New member
אהמ...

מישהו יודע פרטים על מתי דיסקים יצאו וכאלה? אם כן אז... תגידו בבקשה!

MooN aka asdfgh

New member
כולם שוכחים...

שלפישיש יצא עוד דיסק מזמן, דיסק עם ארבעה שירים אינסטרומנטל... קראו לו "פישי הגדול" (שם מקורי ביותר אם מתחשבים בכך שזה פישי)

למעלה