חבר שלי ביקש...

Mc Bang

New member
חבר שלי ביקש...

שתכתבו פה כל סינגל, דיסק שיצא להיפ הופ הישראלי (כולל דיסקים פחות מקצועיים כמו מיקלמקס 1/2, ישראלים עצבניים וכו´...) וכולל שבק"ס... תודה מראש הוא אמר... אז מי שיודע שבבקשה ירשום... :)

RunNGun

New member
קלוט

סאבלימינל - האור מציון סאבלימינל והצל - האור והצל בויאקה - בויאקה שבק ס - בעטיפה של ממתק שבק ס - כנען 2000 שבק ס - 7 שבק ס - ההופעה החיה (השם היה איזשהו תאריך אנלא זוכר...) מיקרופון למקסימום 1 מיקרופון למקסימום 2 ישראלים עצבניים 1:1 מוקי - שמע ישראל מומי לוי - The Big Mo Briefcase זהו זה מה שאני זוכר אבישי

Strike-A

New member
הנה כמה הוספות

אלבומים: הדג נחש - המכונה של הגרוב סגול 59 - התקופה הכחולה סגול 59 - אלבום שני (לא זוכר את שמו לצערי)

double M

New member
סגול 59-איפה טעינו. עוד כמה דיסקים.

אני לא בטוח שהם עונים על ההגדרה אבל מילא: *נייג´ל האדמו"ר-חומוס מטמטם *בועז ויינון-שכחתי איך קוראים לדיסק גם אמרת סינגלים אז הנה: *כלא שש-סינגל שמכיל את: כחול לבן תמיד קדימה אינסטרומנטל של תמיד קדימה המשחק-קספרמיקס תמיד קדימה-לא מצונזר *סאבלימינל והצל-הפרד ומשול (גרסא ישנה): הפרד ומשול הפרד ומשול-אינסטרו הפרד ומשול-אה קפלה חי מיום ליום-רימיקס *סאבלימינל והצל-הפרד ומשול (גרסא חדשה): הפרד ומשול הפרד ומשול-אינסטרו הפרד ומשול-אה קפלה *סאבלימינל-זזים עם הבאס זזים עם הבאס זזים עם הבאס-רמיקס זזים עם הבאס-אינסטרו *חלוצי החלל-סתכל לתוך עייני זה מה שאני זוכר. בטח יש עוד....

Da Judge

New member
תוספות

אני לא יודע אם זה נחשב אבל: Royal - Hear Me Out Elan Babylon - First Impression אורי שוחט - 2 מיקסטייפס

Gershenman

New member
יש עוד-

מומי לוי-גם אם לפעמים סאבלימינל והצל-האדריכלים סאבלימינל הצל ומומי לוי-חי מיום ליום סאבלימינל הצל וצ´אקי-מטי איי לאל איי הארכיון-כמעט

Dr F

New member
באמת איפה משיגים את

הסינגל של כלא 6 ואת האלבום הראשון של סגול 59 "התקופה הכחולה" ושכחתם את הדיסק של חלוצי החלל "סנדלר חכם לא הולך יחף"

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif כמה תופסות קטנטנות

חלוצי החלל - אין לדיסק שם סילבר דון - גם לאלבום הזה נראה לי אין שם אבל כל השירים שם באנגלית פישי הגדול - הסנדק וסינגלים אמממ הארכיון וממי לוי - כמעט מומי לוי - גם אם לפעמים (המכיל גירסאת רימיקס עם קוטג´) אממממזה נראה לי

Dr F

New member
לפי מה שאני יודע

לסילברדון יש יותר מאלבום אחד "סנדלר חכם לא הולך יחף"

EmGee

New member
הנה הרשימה של הדיסקים באופן יותר

מסודר: סאבלימינל - האור מציון סאבלימינל והצל - האור והצל בויאקה - בויאקה שבק ס - שבק ס שבק ס - האלבום הגנוז שבק ס - בעטיפה של ממתק שבק ס - כנען 2000 שבק ס - ההופעה החיה מיקרופון למקסימום1 מיקרופון למקסימום2 ישראלים עצבניים 1:1 מוקי - שמע ישראל מומי לוי - The Big Mo Briefcase הדג נחש - המכונה של הגרוב סגול59 - התקופה הכחולה סגול59 - איפה טעינו? רויאל - hear me out אילן בבילון - first impression מאג´יק - סאלאם טק חלוצי החלל - חלוצי החלל פישי הגדול - הסנדק סילברדון - סילברדון סילברדון - דברו!

Mc Bang

New member
תודה אנשים!

מישהו מכיר עוד? יש עוד? או שחזרנו על הכל? ואיפה באמת משיגים את הסינגלים של כלא 6?

יו יו יו

New member
זה הכל??

זה הכל תבדקו עם שכחתם משהו בבקשה וגם איפה אפשר להשיג את הדיסק האלה? תודה האא וגם זה הייתה הקפצה!

ק ר ח

New member
ועכשיו ה-"בקרוב"

פישי הגדול-המבוקש ביותר כלא שש-אין לי מושג איך קוראים לדיסק תאקט?????????? מישהו? ש"ס שכחתי משהו?

למעלה