עדכון
קודם כל תודה ע נ ק י ת אתם פשוט גדולים! חששתי לבוא ולפתוח את הסיפור שלי, עוד כשאני לא בטוחה שהוא הגיוני, מול אנשים זרים. אבל תמכתם בי מכל הלב, הרגשתי את זה, וזה עודד אותי להיות בטוחה באמת שלי ולא להסחף למערבולת. מעבר לזה, באמת שלכל אחד שכתב לי פה, כדוגמאת סוויטג'יין, חנבי, מדען, מפלצת והשאר - היה אכפת ונתן עצות הגיוניות ולא ישר קרא לפירוק החבילה. אני מאוד מעריכה אתכם. אתמול בערב הגעתי אל הבחור וציפתה לי הפתעה.הבחור מיוזמתו שאל מה אני רוצה לארוחת ערב ושאל אם בא לי חתיכת עוגה (!!!). שאלתי אותו לגבי תקרית השוקולד, מדוע הוא חילק לעצמו ולחברו וממני התעלם בהפגנתיות. הוא התנצל ואמר שעשה זאת בחוסר מודעות, שהוא אוהב את איך שאני נראית וזה לא היה בכוונה. הוא התנצל והתחנף כל הערב והפליג בשבחים על המראה שלי עד שנרדמנו מול מצב האומה. אני מאמינה שיש דברים בגו, אולי יש משהו מתחת להתנהגויות שלו, אבל כמו שהסבירה לי מפלצת או ילדה בגאונותה - הוא באמת פקעת של חרדה! ואני צריכה ללמוד להציב לזה גבולות! זו אובססיה שאין לה אחיזה במציאות, שמגיעה ממקומות אחרים ואין לה קשר אלי! תודה שחידדתם לי שמדובר באוסף חרדות ואובססיות, אילולי אתם הייתי בטוחה שאני לא בסדר. חיזקתם אותי מאוד, אין עליכם! שבוע טוב וחיבוק ענק