חבר רוצה שארזה?

sweetjane1982

New member
הוא יודע שזה מפריע לך ובכל זאת ממשיך, אז על

מה יש לדבר? לי הוא עדיין נשמע גיי. אם תעברי לגור איתו הוא יעביר עליך ביקורת על עוד אלף דברים.

Mtukah

New member
מה ההבדל בין זה לבין כל זוגיות?

הוא כן מתעצבן שאני מבולגנת לדוגמא, או שהוא אסתניסט (פדנט ניקיון) ואני לא. אבל אני מבינה שזה חלק מהמכלול האישיותי ואני לא באיזו פנטזיה שיש דבר כזה התאמה מושלמת. אהבה זו התחלה טובה, לא? אני באמת שואלת.

מכין לך אוכל

קרי, מחליט ומוודא בעצמו מה נכנס לך לגוף
, בנוסף לזה חולה נקיון, אובססיבי למראה החיצוני ואסתניסט? יש מולך פקעת של חרדה אובססיבית קומפולסיבית לא מטופלת השואפת לספח אותך תחת שלטונו האמפריאליסטי
. הוא שולט בך אפילו דרך הסקס. אבל הכי עצוב שאת לא מבינה את התפקיד שלך בזוגיות הזו. תפקידך לאזן ולהציב לו גבולות, גם בשבילך, אבל גם בשבילו, ואת מתרשלת בתפקידך, ומתחילה להראות סימני הישאבות לתוך פסיכוזת 'הבריאות' המופרזת
.

joejoe268

New member
מניסיון

חייתי כמה שנים טובות עם חולה ניקיון וחולה שליטה וכו'...בסוף הוא אכן אובחן כסובל מ OCD ואני סבלתי גם סבלתי ממנו במשך שנים... קחי בחשבון שאחרי שההתאהבות נגמרת ומתחילה זוגיות אמיתית, זה קשה מאוד מאוד לחיות עם אנשים בעלי אובססיות כאלה ואחרות... למה שלא תמצאי מישהו שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך? או לפחות לא מוריד לך את הביטחון?

chenby

New member
אחותי את רוצה להיפרד ממנו?

או לעבור לגור איתו? מה את רוצה? לפי זה תפעלי.

Orlandosha

New member
הייתי עוצרת אותו

כן יש מקום לשיחה לדעתי, במיוחד אם את אוהבת. יש לך מספיק דוגמאות להתנהגות המבאסת שלו, אז גם אם הוא יגיד שהוא לא מבין על מה את מדברת, תוכלי להסביר ולבקש ממנו שיעצור את זה בחארקה. בובה, את נפגעת, שמרי על עצמך. זו את! אני מתה על אנשים שמנסים לשנות אנשים אחרים, שיבחר מישהי אחרת מהקטלוג ויניח לך.

דניאל2580

New member
על הביקורת

בדרך כלל בין בני זוג, עיקר הביקורת נובעת מכך שבן זוג אחד עושה משהו שמפריע או פוגע ישירות בבן הזוג השני. פה זה נראה לי קצת תמוה, שכן לפי מה שאת אומרת - אינך מפריזה באכילה ולא השתנית משמעותית במשך הקשר שלכם (יותר משנה). אם כך, לא ברור מדוע הבחור ממשיך להעיר לך - ולפי דעתי יש 2 סיבות אפשריות : 1. העדפותיו החיצוניות לגבי בת הזוג - נכון, הוא אמר לך שאת סקסית כשנפגשתם,אבל את מעידה בעצמך שכל חברותיו לשעבר היו דקיקות. בנוסף, תדירות המין פחתה (למרות שזה יכול לנבוע גם מהמתחים בקשר, אבל ההגיון אומר שיש סיכוי גדול יותר שזה גם קשור למשיכה). אולי הוא ניסה למצוא חן בעיניך בזמן שהתחלתם לצאת ועכשיו נחשפת האמת (במאמר מוסגר - לפי הנתונים שלך ולפי דעתי האישית - את במצב מצוין
) 2. הרצון שלו להרגיש צודק - את אומרת שהוא אובססיבי לגבי משקל ואוכל וכן מקפיד על תזונה אורגנית, בריאה, נטולת שומנים. יכול להיות שמאוד איכפת לו מהגוף שלו (ובצדק, אם הוא ספורטאי) אבל לפעמים לתכונה כזו של איכפתיות נלווית תכונה נוספת של צדקנות. יכול להיות שהוא מרגיש שהדרך שבה הוא בחר היא 'הדרך הנכונה', ומכיוון שאתם בזוגיות ואת חולקת איתו מערכת יחסים הוא צריך להסביר לך שהדרך שלך 'שגויה'. הוא לא מבין כנראה שהדרך בה הוא עושה את זה או העוצמתיות בה המסר שלו מועבר נראה הופך מעצה להצקה. בשני המקרים אני חושב שכדאי לך לדבר איתו ולהסביר לו מה את מרגישה. אם מדובר במקרה החיצוני, ובכן, כנראה שההמשך יהיה פחות נעים כי אחד מכם יצטרך לשנות גישה (ולפי ההודעה שלך, לא נראה שזה יקרה). אם מדובר בצדקנות, תוכלי להבהיר לו שהמסר הועבר אבל כל אחד זכאי לאכול לפי דרכו, ובמיוחד אם בהתחלה מצאת חן בעיניו מאוד. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !

1Shir

New member
מתוקה, אני מרגישה צורך עז לענות לך

הבנתי שאת מאוהבת בו, ואני מבינה אותך. אבל נשמע לי שלטובתך, לטווח הארוך, את צריכה לעזוב אותו. את עוד צעירה ותתאהבי בגברים אחרים שהרבה יותר ראויים לך. להישאר עם בחור כזה בגילך ובמעמדך = הרס עצמי. אל תישארי במקום הזה!!! בחור אובססיבי זה דבר אחד, אבל בחור שמשליך את האובססיות שלו עליך - זה כבר יותר מדי. אין לך ולא צריכים להיות לך את הכלים להתמודד עם זה ולעמוד מולו. את מאוהבת ורוצה יחס כזה בחזרה ממנו וזה מובן. אבל למקרה שלא שמת לב, הוא לא מאוהב בך חזרה. הוא עושה לך את כל הדברים שלא היית מעזה לעשות לו. עם בחור כזה לא נשארים. זה לא חייב להיות מחר, אבל על כל התנהגות שלו שלא מוצאת חן בעיניך, תרימי מריבה. סביר להניח שהוא לא יתעשת (מקווה בשבילך שכן, אבל הוא נשמע אובססיבי ואנוכי מדי בשביל זה) ואז בסוף כל מריבה כזאת תסבירי לו שזה לא מקובל עליך - קשר כזה לא יהיה. הבחירה בידיו. אחרי כמה מריבות כאלה, פשוט תעזבי אותו. את נשמעת בחורה אינטיליגנטית שמנוהלת ע"י רגש (כמו כולנו, זה בסדר ומובן, אבל האהבה שלך עיוורת), ואני מקווה שבקרוב ייפול לך האסימון, כי מה שאת מתארת פה הוא פשוט לא מקובל.

destiny23

New member
או "מרסק הביטחון הקלאסי"

כבר יותר מ-5 שנים שלא יצאתי עם הטיפוס הנ"ל. לא משנה איך תראי או מה שתעשי הוא ימצא איך לפגוע לך בביטחון. אני הייתי אומרת לו ביוש.

M00PS

New member
נשמע שאת עוברת לגור עם דיקטטור

משטר אכילה, משטר ניקיון ותוספת של תסכול מיני. נשמע כיף לא נורמלי... זה שאת מתחילה לחשוש לאכול לידו/מה לאכול לידו וכו' זה סימן רע מאוד. מאוד. וזה עוד לפני שהוא התחיל עם ביקורת האבק ואיפה הגרביים זרוקות... לא הייתי מאחלת קשר כזה לאף מישהי שאני אוהבת. המינימום שאת יכולה לעשות עבור עצמך זה ללמוד איפה הוא נגמר ואת מתחילה. אל תשאבי לתוך המשטרים האלה. לגבי המקסימום...טוב, זה כבר סיפור אחר.

Mtukah

New member
עדכון

קודם כל תודה ע נ ק י ת אתם פשוט גדולים! חששתי לבוא ולפתוח את הסיפור שלי, עוד כשאני לא בטוחה שהוא הגיוני, מול אנשים זרים. אבל תמכתם בי מכל הלב, הרגשתי את זה, וזה עודד אותי להיות בטוחה באמת שלי ולא להסחף למערבולת. מעבר לזה, באמת שלכל אחד שכתב לי פה, כדוגמאת סוויטג'יין, חנבי, מדען, מפלצת והשאר - היה אכפת ונתן עצות הגיוניות ולא ישר קרא לפירוק החבילה. אני מאוד מעריכה אתכם. אתמול בערב הגעתי אל הבחור וציפתה לי הפתעה.הבחור מיוזמתו שאל מה אני רוצה לארוחת ערב ושאל אם בא לי חתיכת עוגה (!!!). שאלתי אותו לגבי תקרית השוקולד, מדוע הוא חילק לעצמו ולחברו וממני התעלם בהפגנתיות. הוא התנצל ואמר שעשה זאת בחוסר מודעות, שהוא אוהב את איך שאני נראית וזה לא היה בכוונה. הוא התנצל והתחנף כל הערב והפליג בשבחים על המראה שלי עד שנרדמנו מול מצב האומה. אני מאמינה שיש דברים בגו, אולי יש משהו מתחת להתנהגויות שלו, אבל כמו שהסבירה לי מפלצת או ילדה בגאונותה - הוא באמת פקעת של חרדה! ואני צריכה ללמוד להציב לזה גבולות! זו אובססיה שאין לה אחיזה במציאות, שמגיעה ממקומות אחרים ואין לה קשר אלי! תודה שחידדתם לי שמדובר באוסף חרדות ואובססיות, אילולי אתם הייתי בטוחה שאני לא בסדר. חיזקתם אותי מאוד, אין עליכם! שבוע טוב וחיבוק ענק

שילה1

New member
קראתי רק כעת.חביבתי-את ממש בסיידר,

וסבלנית לאובססיות של החבר. אלא מאי?כשיחסיכם יתהדקו,וכוונת חתונה תעלה,הדברים יקבלו מימד מפלצתי. לא יודתע איך את,אך אם בתי היתה בסיטואציה שכזו-הייתי כן,ובלב שלם,בניגוד לאחרים כאן,מציעה לה למצוא את אהבתה עם אחר,שיתאים לה. אגב-תקרית השוקולד ממש מזוויעה,לדעתי,ואם נעשתה בחוסר מודעות-על אחת כמה וכמה.מה את שקופה?

קארניו

New member
זה ברור שהבחור סובל מהפרעה נפשית

כמו שברור שאת סובלת מחוסר בטחון ולכן גם נמשכת להשתלטות שלו על חייך . קשה לי להאמין שהוא ישנה את ההתנהגות כלפייך (למרות ההבטחות) וזה רק עניין של זמן עד שתגיע הביקורת המרושעת הבאה .

adam33

New member
כשמך כן את.

ולא צריך להוסיף מכמה סיבות: 1. את אוהבת את עצמך במובן החיובי וזה ישאיר אותך בעלת שמחת חיים. 2.מי שכעת מעיר לך על קטנות יעיר לך לאחר מכן על כל מה שאת עושה. 3.בסופו של דבר את החשובה כאן ולא הגוף שלך [ למרות שמבחינתי אין כל בעיה] ולכן מאחר והוא הכיר אותך כפי שאת אזיי הוא אמור לדעת שיש עוד הרבה אחרים שיאהבו אותך כפי שאת. תרימי את הראש מעלה מעלה..

Jake Speed

New member
להסביר לו בצורה ברורה

שהוא הומו. 160, 55, D וזה לא נראה לו? מה הוא? גנוב? את יודעת מה אומרים על נשים "מקליות" - מבנה גוף של נער צעיר. הוא אשר אמרתי, הומו. ג'ייק, שחושב שאישה אמתית צריכה גוף של אישה ולא של נער

destiny23

New member
הרבה מכם פה פשוט מפספסים את הפואנטה!

זה לא משנה איך היא נראית הפועל ואם *אתם* חושבים שזה יפה ולכן זה לא בסדר להעיר. זה העובדה שהוא מעיר לה, מנסה לשנות אותה ומוריד לה את הביטחון - זה מה שלא בסדר.

looking 4the

New member
סבתא שלי תמיד אמרה לי

תתחתני רק עם גבר שאוהב אותך יותר מאשר הוא אוהב את עצמו. או לפחות תתחתני עם גבר שאת תאהבי אותי פחות ממה שהוא יאהב אותך. או לפחות עם גבר שלא אוהב את עצמו כמו אישה. בגלל זה אף פעם לא נמשכתי לכוסונים כאלה. שחולים על התחת של עצמם. שעסוקים בלי סוף רק בחיצוניות ולא בתוכן. ואת , את אל תתני לאף גבר לבלבל אותך. את נהדרת , את סקסית בטירוף , 160 סמ 55 ק"ג , :)) ואת לא צריכה שיגידו לך שאת נהדרת , את תגידי לעצמך שאת נפלאה והכל יהיה בסדר. ואם לא מתאים לאדון שילך ל ח פ ש ....את צעירה , יש עוד הרבה דגים באוקינוס .

אייבורי

New member
שביזות

החבר שלך אוהב רזות מקלות ואת כנראה לעולם לא תהיי כזאת. אבל שני דברים, ראשית אחרי שנה וחצי יחד הגיוני שתדירות הסקס תתייצב על 3-4 פעמים בשבוע [מקווה לפחות שאז הסקס איכותי] שנית, יופי איננו רק פונקציה של משקל, יש חשיבות ענקית לחיוך, מבט שובב אישיות כובשת ועוד. איך היחסים מעבר למשקל ולסקס?

למעלה