חבר רוצה שארזה?

Mtukah

New member
חבר רוצה שארזה?

אני מבולבלת. עלה לי החשד שבן זוגי היה רוצה שאהיה רזה יותר. אני 160, שוקלת 55, חזה מידה D, ומידה 38. 21BMI. אני לא רזונת, אני כן פרופורציונלית ובעיקר נשית וסקסית, בעיני. בן זוגי רזה מאוד, מקפיד על תזונה אורגנית, בריאה, נטולת שמנים. הוא ספורטאי, ומתייחס לגופו כאל מקדש. הוא אובססיבי לגבי אוכל, משקל, ברמות שזה מחלחל אלי לתודעה וכבר לא נעים לאכול לידו לפעמים. בקושי פירות אני יכולה לאכול לידו. כשהכיר אותי החמיא וטען שאני בחורה סקסית. ככל שעבר הזמן (אנחנו שנה ושלושה חודשים ביחד) המחמאות פחתו, ואיתן תדירות הסקס. אם בהתחלה היה מדובר בשלוש פעמים ביום, עכשיו אנחנו בשלוש פעמים בשבוע, כשאני מתחננת בפניו ליותר. אני לא מפסיקה להחמיא לו ואומרת לו כמה שהוא סקסי, חתיך, כמה שאני בת מזל להיות זוגתו. היחסים ביננו היו ועדיין מאוד מאוד חמים. כל האקסיות שלו היו רזות מקלות, אני היחידה שיש לה פתאום חזה, ישבן, מעט ירכיים. יש מה לתפוס. היום, בזמן ארוחת הצהריים, כשלקחתי אוכל לצלחת (ואני לא אוכלת הרבה) קלטתי אותו מסנן לי משהו בסגנון "לאט בובה..תרגעי". לא הבנתי מאיפה זה הגיע. כולם מסביב לשולחן העירו לי שלא אכלתי הרבה, הציעו שאוכל עוד. חבר שלי שתק. אחר כך הוא הביא שוקולד מיוחד לשולחן, נתן לחבר שלו, לקח לעצמו וסגר את הקופסא. כששניהם ישבו לידי. חבר שלו שאל למה אני לא אוכלת גם, אמרתי שאני לא רוצה אבל מבפנים כבר התבאסתי ולא הבנתי מה עובר עליו. אני יודעת שאני לא יכולה לקרוא את המחשבות שלו, אבל אם אי פעם שאלתי אותו אם היה רוצה שארזה הוא אף פעם לא אמר שכן (כמו חבר טוב), ומקסימום אמר שכדאי שאקפיד על ריצה. אני תוהה עד כמה הוא כן איתי. אין לי מה להלחם בזה, זו אני. זה הגוף שלי, אני לא אשתנה, ואני לא מאמינה בלהשתנות בשביל אף אחד. ועד שהוא הגיע עם האובססיות אוכל\גוף שלו החזקתי מעצמי מינימום אלילה. ולא, זו לא אשמתו, זו אשמתי שאין לי עמוד שדרה חזק יותר. אשמח לעצות מכם, איך להתנהג במצבים כאלו (והם קורים פעם ב..). מה להגיד לעצמי בראש, ואיך לצאת מזה בלי להתחיל להתבלבל.

פתחתי מילון ומצאתי -

"כוסית על - בחורה שהחזה שלה גדול בשתי מידות לפחות ממה שהיית מצפה למצוא בהתחשב במידותיה החיצוניות" אז כן, 160 ס"מ, 55 ק"ג, חזה D, את בהחלט נופלת להגדרה - אז אני בחיים לא הייתי מבקש ממך להשתנות, רוב הגברים בעולם לא יבקשו ממך להשתנות, איך נפלת על אחד היחידים שכן?

Mtukah

New member
תודה על החיזוקים

באתי לחזק ויצאתי מחוזק

עכשיו תקשיבי - יש סיבה למה התאהבת בבחור שהגוף שלך לא עושה עליו רושם מיוחד, להיפך, ושמייבש אותך במיטה - אחרי כל הגברים שהזילו עלייך ריר ושהיו שמחים לעשות בך שפטים מדי לילה בוודאי מדובר היה בשינוי מרענן, סוף סוף מישהו שאת צריכה לעבוד בשבילו. הדאונסייד, כמובן, הוא מה קורה כשהקשר מתמסד ו"השינוי המרענן" הופך לשגרה מייגעת - מציע לך להתחיל להשלים עם העובדה שמדובר בעוד שלב בהתבגרות ושלא זה הגבר של חייך
.

sweetjane1982

New member
את בטוחה שהוא לא הומו?

בדר"כ גברים שיש להם הפרעות אכילה הם גייז, תריצי על זה חיפוש בגוגל. עם נתוני פתיחה כמו שאת מתארת חבל שתתבזבזי על הומו בארון.

Mtukah

New member
never say never

תראי, בתחילת הקשר גם אני חשדתי שאולי יש שם משהו ושאלתי אותו, הוא שאל על איזו בלטה נפלתי בדרך הביתה. עם הזמן הבנתי שהוא פשוט עושה את זה מתוך מודעות עמוקה לגבי תזונה. הוא גם מאמן יוגה, מתאמן בספורט אקסטרים, מטפח את עצמו ואת גופו כל הזמן. זה גם הגיע מהבית..כל המשפחה, הגרעינית והמורחבת בעניין "פול און", כולם אורגני\מונבט\ניקוי רעלים\יוגה.. אני מרגישה לפעמים שנפלתי לאיזה הזיה.

nowonder

New member
כמעט הדדיות מושלמת.

את חושבת שהרגלי האכילה שלו הזויים, והוא חושב שהרגלי האכילה שלך הזויים. ההבדל הוא שהוא מצליח לערער את הביטחון שלך בגוף שלך. אני חושבת שמאוד כדאי לך להעלות את הנושא לדיון איתו (וכשאני אומרת להעלות את הנושא לדיון, אני מתכוונת ללהכנס בו עד שיבין שהצלחת שלך אינה עניינו) לפני שאת מפתחת פה הפרעת אכילה בעצמך.

Mtukah

New member
תיקון

אני לא חושבת שהרגלי האכילה שלו הזויים, אני חושבת שהוא מאוד מחמיר. לעומת זאת מעולם לא אמרתי או רמזתי לו שעליו להגביל את עצמו. מידי פעם כשהוא מתלונן שאכל יותר מידי אני אומרת לו שהוא חתיך ונראה מדהים והוא סתם מקשקש. לטעמי ההשוואה שלך לא במקום, כי חשוב לי שבן הזוג שלי ירגיש שאני אוהבת את המראה שלו ב-100% ושלא תעלה לו אף לא מחשבה אחת בראש שהוא צריך להשתנות. אני גם לא חושבת שצריך להכנס בו. א'-כי למה להתחיל בגישה כזו, אם משם זה הרי רק יסלים. ב'-אני לא מעוניינת לגרום לו לקפל את הזנב בין הרגליים חס וחלילה. אני תוהה אם זה משהו שמצריך דיבור בכלל או עבודה שלי עם עצמי. אני בסרט בנוגע לההערה והשוקולד? זה הרגיש לי חסר טאקט וטעם. תרתי משמע

את לא בסרט

את במותחן שליטה. הבחור פולש לך לטריטוריה, מתחיל לקבוע לך מה לאכול וכמה, ואת במקום לחשוב איך את מעמידה אותו במקום, ומוציאה אותו מהקרביים שלך, מתחילה לחשוב שאת לא מספיק מושכת בעיניו ושעליך לעשות התאמות
. המימדים שאת מתארת הם מימדים של סופר בייב לוהטת. לעומת זאת, הבחור - קונטרול פריק מוטרף בנגיעות נקיסיזם.

Mtukah

New member
אבל איך מישהו יכול להיות במערכת יחסים

עם מישהו שנראה שיש לו הרגלי אכילה גרועים והוא מכניס לעצמו רעל לגוף? זה הרי נדון לכישלון מראש, לא? או שמישהו ישתנה, או שזה יתפרק. לא יודעת..ככה זה נראה מהזווית הזו.

sweetjane1982

New member
הרעל היחיד שאת מכניסה לעצמך בא ממנו

נו בחייאת, אם את במשקל תקין איזה ג'אנק כבר יכול להיות שאת אוכלת.... הוא גיי בקיצור

אם זה יתפרק

זה לא יהיה בגלל הרגלי אכילה, כי הם רק סמפטום/תירוץ. זה יהיה כי אחד חשב שהוא מחזיק באמת מוחלטת <לא משנה באיזה נושא, בתנאי שהשני לא עושה משהו חריג ברמת הקומון סנס המנורמל> ושבן זוגו וכל העולם מסביבו חייב, אבל פשוט חייב לחיות לפי האמת הזו שלו, ופשוט אין שום מקום להשקפות עולם או דרך של מישהו אחר. וזה אכן נועד לכישלון, כי הדרך היחידה שזה יעבוד הוא שתיכנעי לטרור <פסיבי או אקטיבי, זו רק שאלה של זמן> ותבטלי/תפגעי בעצמך. בא לך?

sweetjane1982

New member
אז אם תעשי איתו ילדים הוא יעביר את זה הלאה

אני גם אוכלת בריא ועושה יוגה, אבל בחיים לא הערתי על זה לאחרים וזה גם לא מעניין אותי מה קורה בצלחת של מישהו אחר. הוא בתת משקל? כי אם כן זה בא ביחד עם ירידה בטסטוסטרון, מה שיכול להסביר את חוסר החשק. בכל מקרה הוא נשמע לי טיפוס איום ומתנשא. בחורה לא אמורה להתחנן לסקס, קל וחומר אם היא כוסית.

Mtukah

New member
לדעתי הוא לא בתת משקל

לדעתי זה נובע מהתרגלות שלו, וזה מתחדד כשזה קורה מולי - שאני רוצה המון סקס וכל הזמן. הוא לא טיפוס איום ומתנשא, הוא גם לא העיר לי ממש אף פעם ישירות..זה ככה בעקיפין. בקטנות.. הוא אגב מאוד אוהב ומאוהב, הוא דואג לי ומטפל בי. מכין לי אוכל ללימודים, כל השאבנג. הרי אני לא אהיה עם מישהו שלא אוהב ואין לי כימיה איתו. פשוט שבאמת יש לו אובססיה (פעם ראשונה שאני מפנימה את זה..) וזה מעכיר על היחסים. לגבי היחסים, זה מה שאמרתי לו! שזה הזוי שאני צריכה להתחנן בפניו לסקס, אבל הוא אומר שהוא עייף אחרי שעשה ספורט במשך שעות ועם הזמן זה פשוט הפך להיות מעיק שאני מציקה לו עם זה ("אולי נעשה סקס היום?" בהתחנחנות), אז למדתי לשתוק ולא להזכיר יותר.. תראי זה פחות מדאיג אותי, כי 3 פעמים בשבוע בשבילו, בנוסף להיותו פעיל פיזית, זה בסדר. אני פשוט רוצה עוד. אני באמת מתלבטת אם להגיד לו הפעם משהו.

sweetjane1982

New member
מה זה כל הזמן? הוא נותן לך להרגיש כאילו את

איזו נימפומנית? כי זה נשמע ממש משפיל. אני כשאני חוזרת מיוגה זה רק מעלה לי את הליבידו. יש דברים שהוא דואג לך להם שלא קשורים באוכל? זה שהוא מעיר לך על זה בפולניות במקום להגיד לך דוגרי מה הוא חושב לא הופך את זה לפחות גרוע- יש לזה בדיוק את אותו האפקט. אם כבר זה מעצבן וגורם לזה שאם תגידי לו שזה מפריע לך הוא תמיד יוכל להתמם ולהעמיד פנים שהוא לא יודע על מה את מדברת. את באמת רוצה לגור עם איזה חולה ניקיון? גבר חולה ניקיון לא נשמע לך עוד תסמין לזה שהוא גיי? סורי, אבל הוא נשמע לי גיי בארון.

Mtukah

New member
הרסת אותי עם התיאוריה שלך

הוא לא גיי, אלא אם הוא העביר חיים שלמים בהעמדת פנים מוצלחת במיוחד. הוא סטרייט בכל רמ"ח איבריו. ובנוגע לשאלתך, אני רוצה לגור איתו למרות שהוא חולה ניקיון, כי אני מאוהבת. ואני מוכנה להתגמש בכל הנוגע לניקיון, ולעשות את המאמץ הנדרש. עלית על נקודה חשובה, שגם אם אני כבר אעלה את הנקודה הזו בפניו, כמו מה שקרה היום, הוא תמיד יכול להתמם ולהגיד שאין לו מושג על מה אני מדברת. לכל דבר אפשר למצוא תירוץ. אבל בדרך כלל האינטואיציה שלי לא משקרת. כן מפחיד אותי להרגיש שאני במשטר תזונה וביקורת תמידית מעתה ועד עולם (או סוף היחסים)

sweetjane1982

New member
זה שאת גמישה זה הבנתי, השאלה אם הוא גם כזה

או שרק ביוגה הוא גמיש? בנוגע להעמדת פנים, ברור שאפשר להעביר חיים שלמים ככה. וואלה לא יודעת, אם את כ"כ מאוהבת בו אז תעברי לגור ביחד אבל רוב הסיכויים שאז בדיוק יגיע הפיצוץ הגדול. השאלה גם לאיפה את רוצה שהקשר הזה ילך. אם את רוצה להביא איתו ילדים קחי בחשבון שילדים זה מלא בלאגן ולא בטוח שמסייה OCD יוכל לעמוד בזה.

קארניו

New member
ספורט שנעשה במידה אמור להעיר ולא לעייף

אבל כשמגזימים באופן קבוע ובתדירות גבוהה אז הגוף לא מסוגל לעמוד בלחץ המופעל עליו ומתעייף. והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא למה הוא לא מחלק נכון את הזמן בינך לבין הספורט ומעדיף אותו על פנייך .....

chenby

New member
לדעתי

נשמע לי שאת אוהבת את הגוף שלך, נשמע לי שאת לא אוהבת את האובססיה שלו לגוף ואוכל, ואני מבינה אותך מאוד. ללכת על ביצים לידו, לפחד לאכול ביצים לידו, זה לא לעניין. אם לא מתאים לך לא מתאים.

Mtukah

New member
Chenby:)

אהבתי את המשפטים בחתימה, מעוררי השראה. ראשית תודה על התגובה, נעים להרגיש שאני לא לבד ויש מי שמזדהה איתי. אני מסכימה איתך שזה לא לעניין, שאסור לי להרגיש שאני לא יכולה לאכול מולו. זו הדרך הבטוחה לפתח הפרעת אכילה. השאלה היא מה עושים מכאן.....מה אומרים לעצמי. מה אומרים לו, אם בכלל. אנחנו עומדים לעבור לגור ביחד בחודש הקרוב. זה גורם לי לחשוש שאני עושה מהלך שגוי. אני מבולבלת..פאק.

למעלה