חבר ילדות שנמשך אלי

יופי, אז בגלל זה אני דווקא ממשיך

לחשוב שאולי מוטב להם לא לדעת
כי תראי, זו לא חברות של שנה שנתיים... זו חברות ילדות- ויש הבדל מאמי. כי אני לא ממש יודע עד כמה הרגשות אמיתיים ואני מניח שבמקרה הזה יכול להיות שהרגשות האלו הם רגשות שכביכול אנחנו יוצרים לעצמנו על מנת להשתכנע שזו הדרך הנכונה. ומה יקרה אם למשל הם יסכימו לנסות וזה לא ילך? זו חברות של המון המון שנים, שווה לקחת את הסיכון הזה שהיא תהרס? לא חושב כך. אני חושב שצריך לעשות הפרדה ברורה לפעמים בין חברים טובים לבין האפשרות שתהיה זוגיות מכך. אולי אני פסימי מידיי
אבל ככה אני חושב, ויש ויש- אבל לדעתי חברות שהיא חברות ילדות- שונה קצת מכל סוג של חברות אחרת שאצלה אולי כן רדאי לקחת סיכון.

אתה צודק

אבל ישנן יותר מידי אופיות ויותר מידי שאלות פתוחות. תראה, אם היא היתה רושמת "הוא התוודה שהוא אוהב אותי ורוצה קשר רומנטי" אז היה ברור מעל כל ספק שזה עניין לבבי אמיתי, ומכאן באמת קשה מאוד היה למצוא את הדרך חזרה. אבל כאן היא באה ומספרת שהוא אומר לה שהוא נמשך אליה ורוצה אותה. לדעתי האישית, כמעט כל גבר מסוגל להמשך לכמעט כל אשה וההיפך, כשיש ביניהם קשר חברי, בסיטואציה כזאת או אחרת. זה יכול להיות כי פתאום הוא מגלה כי היא מוצאת חן בעיניו, זה יכול להיות כי הם שיכורים, כי הוא חרמן, כי היא צריכה קצת חום ומעוד מליון סיבות שלאוו דווקא מעידים על אהבה אלא על משיכה שיכולה להגמר בסקס ולא לפגוע בחברות שלהם אם שניהם מספיק בוגרים ויודעים ומסוגלים לעשות הפרדות. לדעתי הבעיות האמיתיות מתחילות רק כאשר הלב מתמלא באהבה אמיתית, במצב שצד אחד ממש מתאהב בצד השני וכבר לא מסוגל להיות חבר שלו , כי כבר יש קנאה וכי כבר יש סבל וכבר יש כאבים... כל עוד מדובר בגחמות ונסיונות ותהייות ובדיקות, יהיה אפשר לחזור למסלול, וגם אם החברות טיפה תשנה כיוון, היא תוכל להשאר יעילה ואמיתית. אתה צודק שעדיף לשים הפרדה ברורה, אבל ממתי זה תלוי בנו? כשמתאהבים אז מתאהבים....

ועוד משהו

אני חושבת שאהבה אמיתית אפשר לזהות.. ולא כל יום אנחנו מרגישים אהבה אמיתית, אז אם כבר מרגישים אותה אסור לעצור אותה בגלל עקרונות , אסור לוותר, אם חושבים שהאהבה היא אמיתית שווה לתת לה צ'אנס גם כנגד כל החוקים.

את גם צודקת , רק תסבירי לי משהו

שעליו אני מהרהר רבות. איך זה שכל כך הרבה שנים הם יחד, חברים טובים והוא כמו שזה נראה לא אמר לה כלום על רגשות? איך זה שפתאום עכשיו אחרי כל הרבה שנים זה פתאום מופיע? את זה אני לא מבין.

אי אפשר להסביר את זה

אם לא חווים את זה זה כאילו שאתה הולך כל יום לקנות שווארמה חאזן :) ואתה חולף על פני שווארמה במבינו ולא שם לב אליה ויום אחד נמאס לך מחאזן, או שהוא סגר או עבר או בדיוק נגמר ואז אתה פתאום קולט את במבינו,ואומר לעצמך בואנהההההההההההההה יש להם פה אחל'ה שווארמה... איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו והלכתי עיוור אחרי חאזן ?
וטיפה יותר ברצינות? לפעמים אתה לוקח משהו כמובן מאליו, ואז אתה פשוט לא רואה את זה אחרת כמו למשל שאם יש לי אח חתיך ומוצלח , המחשבה עליו בקטע רומנטי לעולם לא תחלוף בראשי כי הוא אחי נקודה. ואז , בבום אחד, פתאום בלי לשים לב, כאילו מישהו מדליק לך אור, אתה מסתכל עליה, נדלק על החיוך שלה, נזכר שאף אחת לא מצחיקה אותך כמוהה, שם לב שאף פעם לא קלטת שגם הגוף שלה לא משהו, מבין שאיתה יש לך יותר חוויות וזכרונות מאשר עם כל אחת אחרת,מתחיל לדמיין איך זה להיות איתה במיטה, ושואל את עצמך "למה לא בעצם"??? אופציה נוספת? אולי היא לא היתה לטעמו עד עכשיו ... פתאום היא התבגרה או השתנתה קצת פיזית אולי גם קצת נפשית, אולי גם הוא השתנה, נניח חיפש תמיד משהו אחר והתבגר קצת ופתאום הבין שדווקא היא יותר קרובה למה שהוא באמת צריך. אני לא אסיים אם אני אחשוב על עוד אופציות.. אבל עובדתית, זה קורה בשטח אז זו הוכחה מספיק טובה בשבילנו. לא? :)

טוב, הממ...

לפי ההקדמה שלך את דווקא מאוששת את הטענה שלי
.... אבל אם נעבור לחלק הרציני יותר - כן, זה יכול להיות, אבל זה טיפה מוזר לי כי אני לא חושב שכך לפתע פתאום המחשבה שלך יכולה להשתנות בכזו קיצוניות. למעשה ככל שאנחנו מתעמקים בנושא הזה יש לי הרגשה שזו איזו ברירת מחדל. אבל עובדתית- זה אכן קורה בשטח, אז נאלץ להסכים איתך
חחחחחחחחחח ודרך אגב, לפעמים שלא טוב לנו ואין לנו סיפוק בכל הקשור לאהבה- אנחנו עלולים למצוא עצמנו מטעים את עצמנו שלא בכוונה, לחשוב שואאלה, אולי בעצם החברה הכי טובה שלי מתאימה לי רק משום שאני מאד רוצה כבר להיות קרוב ( רומנטית ) למישהי- נשמע תמוהה ולא כל כך אמיתי במיוחד לאור העובדה שהחברות הזו נמשכת כבר שנים רבות.

יפה לנו החפירות :)

אני לא חושבת ש"פתאום המחשבה משתנה" אבל כן פתאום נוצר רגש... או לפחות פתאום שמים לב שיש רגש ואז הוא צובר תאוצה. חוץ מזה יש אופציה נוספת שלא אני ולא אתה נגענו בה והיא האופציה שתמיד היה לו רגש אליה והוא הסתיר את זה, ועכשיו קיבל אומץ לנסות... ולגבי החלק האחרון במה שכתבת, זה נכון, אבל זה לא יקרה אם נלך כמו שצריך ללכת ונקשיב ללב ולא למוח. אתה לא אמור ***לחשוב*** שהחברה הכי טובה שלך מתאימה לך אתה אמור ***להרגיש*** כלפיה ואם לא מרגישים, אז לא צריך לחשוב.

וואלה ? חחחחחחחחח

לא נותר לי אלא להסכים במאה אחוז עם מה שכתבת עכשיו
חושב שמיצינו.... לא? את יודעת מה אני אוהב? ששקט פה בלילה, אין הערות ביניים, יש שקט, שלווה, אף אחד לא מפריע חחחחחחחחחחחחח איזה כייף . ( פתחתי פה לשטן נראה לי )....

ממש לא מיצינו, יש עוד מלא מלא חומר

כן, נראה לי שבאמת כיסינו את כל האופציות רק מקווה שעם הגלישה שלנו לא בלבלנו עוד יותר את כותבת ההודעה המקורית :) וכן, לילה זה הזמן הכי נקי וכיפי ביממה :)

בגלל זה אני " איש לילה " ../images/Emo13.gif

באמת מקווה שלא בילבלנו אותה למרות שנראה לי שדווקא אחרי שהיא תקרא את התגובות אולי זה יותר יתבהר לה וייתן פתח לשיחה רצינית ביניהם לפני שהם מחליטים להיכנס למיטה... זה משהו שצריכים לחשוב עליו טוב טוב. טוף, גמני לומד פה שיעור בחיים

גלית35

New member
עברתם את נקודת האל חזור כי../images/Emo20.gif

אם את כותבת כאן על זה סימן שיש לזה השפעה עליך. דעתי היא שאין לך מה להפסיד,עדיף לנסות במקום אחרי כמה שנים טובות להצטער שלא עשית עם זה כלום. אנשים באים והולכים לנו מהחים... בהצלחה

neuron

New member
אהבה שצומחת מתוך חברות אמיתית?

נשמע כאילו זכית בדבר האמיתי. עזבי אותך מהפחדים- אם אתם שניכם בוגרים מספיק ומכירים טוב אחד את השני אתם במוקדם או במאוחר תצליחו להתגבר על הכל גם אם דברים לא יצליחו.

P u s s i c a t

New member
מכירה סיפור דומה...

החברים הכי טובים מכיתה ד'. היו יחד בצופים. ליווה אותה עם החבר הראשון שלה. היא ליוותה אותו עם ל אלו שלו. גרו יחד כשותפים. והוא ניסה. היא פסלה על הסף, כי לא הורסים חברות כזו של שנים. הזמן עבר. הבחור התחיל לתפוס כיוון חיובי מאוד בחיים. הפסיק לחכות לה. התחיל לצאת עם אחרות. נרשם לחדר כושר. היה עסוק מסביב לשעון. תפקיד טוב בעבודה. היא בינתיים סיימה את לימודי המשפטים. ושניהם - החברים הכי טובים. שישי בערב יוצאים כל החבר'ה לבלות. והוא חוזר עם מישהי אחרת הביתה. החברה הכי טובה של שניהם גרה איתו בשותפות והיא באה לבקר שם. רואה אותו מתכונן לדייט עם החברה החדשה שלו. שומעת ממנו סיפורים על הלבטים. יום אחד נשבר לה. היא תופסת אותו לשיחה ואומרת לו - "שמע. ני שמחה למשוע את הלבטים שלך. אני שמחה להיות םש בשבילך, אבל.. אני מקנאה. אני רוצה שבכל זאת ננסה" הוא מחליט לתת לזה צ'אנס. כי גם ככה עם הנוכחית יש יותר מדי לבטים. באופן טבעי היא עוברת לגור אתם. עם שני השותפים. אחרי חודש וחצי נגמר חוזה השכירות. הם שוכרים דירה יחד. שבוע אחרי המעבר הם נוסעים יחד לחו"ל. פריס. שם, ליד אחת המזרקות, בטיול של בוקר הוא כורע ברך ושואל את השאלה. היא עונה לו כן. הם חוזרים לארץ, מספרים לכולם ומתחתנים. בפעם האחרונה שהייתי אתם בקשר זה היה בחתונה של חברה. היא היתה בהריון מתקדם. ילדהבינתיים. לפחות אחד. לפי מה שהבנתי מחברים משותפים - האהבה שם פורחת. הם מאושרים כמו שכולנו יכולים רק לחלום. החבר הכי טוב שלי. שיהיה המאהב הכי טוב שלי. הוא יהיה בעלי... לא הייתי מחכה שניה. לכי על זה

למעלה