חבר ילדות שנמשך אלי

חבר ילדות שנמשך אלי

אני רוצה לשתף את כולכם בבעיה שנוצרה בחיי בשבוע האחרון. מאז שאני זוכרת את עצמי אני זוכרת את חברי הטוב (שכמובן לא נזכיר את שמו), הוא החבר הכי טוב שלי ואני החברה הכי טובה שלו. לטוב ולרע .הוא היה תמיד שם בשבילי ואני בשבילו.באחד מימי השבוע הנוכחי ישבנו ביחד ליד הים , שתינו אלכוהול , צחקנו, נזכרנו בעבר, התרגשנו, ולפתע הוא מספר לי כמה הוא נמשך אלי וכמה הוא רוצה אותי , ניסיתי להסביר לו שאין טעם להרוס את החברות המופלאה שלנו כי אם וכאשר זה לא יסתדר זה רק יהרוס. ניסחפתי איתו לנשיקות אבל לא מעבר לזה . יש לי הרגשה כי מאז שזה קרה משהו השתנה בי , כאילו איבדתי את החבר הכי טוב שלי . אתמול נפגשנו הוא שוב ניסה ושוב עצרתי אותו.אני די בהתלבטות האם להיכנס איתו לסיטואציה מינית או שלא.

אם את נמשכת אליו אז למה לא?

כלומר, אם את נמשכת ורואה את עצמך עם הבנאדם בקשר רומנטי, שאולי יוביל למשההו רציני, אני הייתי הולכת על זה. הסיכון שאת לוקחת הוא שתפסידי חבר טוב שהיה לך אם זה לא יילך. אבל אם זה כן יילך, זה הדבר המעולה ביותר שהייתי מאחלת לעצמי - שהידיד הכי טוב שלך יהיה גם המאהב שלך, זה הדבר הכי טוב בעולם. כי כל קשר רומנטי צריך להיות מושתת על ידידות ואם אין ידידות אז הקשר לא שווה וסופו לדעוך. אני חושבת שמעבר למשיכה חייבת להיות אהבה אמיתית, אהבה של חברים. לכי על זה, אבל רק בתנאי שקיימת גם משיכה ושאת רואה את עצמך עם הבחור יחד

MaYcHuK

New member
היי בובה

יש משיכה ? יש יש תקשורת ? יש יש הבנה? יש יש עניין? יש יש הכרות? יש הוא החבר הכי טוב שלך? אכן הוא משתף אותך? משתף הוא נמשך אליך? נמשך אתם אנשים בוגרים? אנשים בוגרים לכי על זה כקשר ולא כסיטואציה מינית זה כל מה שאנחנו מחפשות בגבר.נראה לי בכל אופן נשאר רק לגלות אם יש סקס טוב וכל המשוואה פתורה.

נימשון

New member
הרי חברות אמיתית כבר לא תהיה פה

ומאחר ויש משיכה וגם כנראה רגשות אז אני לגמרי בעד לנסות...

אני בעד ונגד

לדעתי זה יכול להיות נפלא וזה יכול להיות גם כישלון מוחלט. כי אם זה לא ילך- אז סורי, איבדת חבר טוב. חבר ילדות ! שווה? לא חושב שזה שווה לאבד חבר , במיוחד כשאת מציינת שמשהו בך השתנה ונראה לך כאילו איבדת את החבר הכי טוב שלך- אז תתארי לך מה יקרה אם באמת תמשיכו קדימה עם המהלך... אם יש ספק, אז אין ספק, למרות שיש מקרים שבהם זה כן יכול להצליח. אז לדעתי- לא כדאי.

בכלל לא מסכימה איתך../images/Emo31.gif

אוקיי, אם לא יילך אז היא איבדה חבר טוב. אבל אם כן יילך - יהיה לה את הקשר הכי טוב שיכול להיות. קשר עם בן אדם שמכיר אותה, שמבין אותה, שאוהב אותה אהבה אמיתית אני יכולה להגיד שלי היה חבר שהיה ידיד שלי לפני החברות. והייתה לנו חברות נפלאה, הכרנו אחד את השני כ"כ טוב והייתה בינינו אהבה אמיתי וידידות חוץ ממשיכה. בסוף נפרדנו ולכן "איבדתי ידיד טוב", אבל אני לא מצטערת על זה. אז איבדתי אותו ואני כבר לא בקשר איתו, אבל מה עדיף? שיהיה לי אותו כידיד ואני כל הזמן אחשוב "מה היה קורה אם?"

../images/Emo24.gif בסדר גמור פטריה

על אותו משקל של " מה היה קורה אם " את בעצם אומרת בהתחלה " אם זה לא ילך "... אם ואם, לא יודע, נראה לי התעסקות לא בריאה. זו דעתי בכל מקרה, אני חושב שבמיוחד לאור העובדה שזה חבר ילדות שלה- הסיכון בלאבד אותו הוא הרבה יותר מוחשי וגדול. שיהיה לה בהצלחה בכל אשר תבחר.

נראה כי האושר מונח ממש למרגלותיך

תני לעצמך...

אחד הסרטים האהובים עלי..

הוא כשהארי פגש את סאלי. תני לסרט צ'אנס נוסף, ואולי תמצאי את התשובה. בכל פעם שאני רואה את הסרט, אני מגלה תובנה חדשה בנושא ... בהצלחה, הקשת

לדעתי

אם הוא פיתח רגשות כלפייך, אז גם ככה חברים טובים כבר לא תהיו ומשהו נהרס... אז אם יש סכוי שיש מצב שיתפתח ביניכם משהו רומנטי, ואם יש לך רגש אליו, וגם משיכה (כי את אומרת שהתנשקתם ושאת בהתלבטות על סיטואציה מינית) אז לדעתי אין מה להפסיד... או שתצא מפה זוגיות מגניבה, כי אתם כבר מכירים אחד את השני ונשארה רק המשיכה, או שנגמר פרק בחייך או לפחות השתנה בצורה משמעותית נסי..החיים מלאי הפתעות

לא מסכים איתך

במיוחד לא לגביי המשפט הראשון שלך " אם הוא פיתח רגשות כלפייך, אז גם ככה חברים טובים כבר לא תהיו ומשהו נהרס" זהו
זה כל מה שהיה לי להגיד.

אממממ אתה צודק

הייתי צריכה לחדד אם הוא פיתח רגשות עזים כלפיה, והוא התאהב, יכול להיות שהוא ייפגע ושהוא לא יוכל להיות חבר כמו בעבר. אבל יכולים להיות מקרים בהם למרות שהיה או ישנו רגש במידה זו או אחרת, עדיין ישנה אפשרות להשאר חברים טובים ולהלחם על החברות כששני הצדדים לא מעוניינים לאבד אותה, ושהעומס הריגשי לא גדול מידי על אף אחד מהצדדים. בכל מקרה אני חושבת שגם אם הקשר לא ייהרס כליל, תהיה תקופה קצת מוזרה או תקופת "צינון" כלשהי , שעדיין תמתן את החברות שלהם ויהיה לה קשה להמשיך בדיוק כמו שהיתה.

ואני ארחיב מנקודת מבטי....

לדעתי מה שקורה פה זה מצב כזה : הוא חבר הכי טוב שלה עוד מילדות, הם מכירים אחד את השניה כבר הרבה זמן . לא יודע עד כמה הרגשות האלו חזקים אצלו אבל מנסה לחשוב לרגע מהצד שלו וחושב לעצמי שאולי יכול להיות שהמצב הזה קצת מבלבל אותו לא פחות מכפי שזה מבלבל אותה, הוא למעשה ניסה כמה מערכות יחסים לבטח שכשלו ועכשיו הוא למעשה רואה בה בחברה הכי טובה שלו מקור השראה שיכול להיות שהוא כנה אבל גם יכול להיות שהוא חושב שזה בא מכנות אמיתית... מה הכוונה? קשה קשה להסביר , חברים טובים, היא בעצם חברה שלו המון זמן ומכירה אותו היטב וגם ההיפך,אז זה ישר מביא אותו לנקודת הסתכלות שהיא בעצם המתאימה לו ביותר מן הסתם למרות שאין ביניהם קשר רומנטי. אז הוא החליט ללכת על זה , בין אם זה בא מרגשות אמיתיים ובין אם זה יכול לבוא מהבנה מוטעית של המצב שבו הוא נמצא כרגע בחייו. מישהו יורד לסוף דעתי? אם כן, אני אמשיך בהמשך.

יורדת מאוד

ואם זה ככה, אז הסכוי שהחברות שלהם תיפגע הוא הכי פחות קטן, משום שמהר מאוד הם יבינו שזו אשלייה ולא רגש אמיתי, ובמידה ואצל אף אחד מהצדדים לא באמת נוצרה התאהבות, אין שום סיבה שלא יוכלו להמשיך להיות חברים. היו פה אנשים שאמרו "אם הם חברים כל כך טובים, אז מה שחסר זה רק משיכה והכל מושלם" זה בכלל לא נכון מה שחסר בין חברים טובים זה לא רק משיכה. זה גם התאמה כבני זוג, זה גם היכולת לחיות ביחד. זה עוד הרבה דברים שיכולים להיות חסרים. הכי גרוע זה ללכת עם מישהי רק בגלל שחושבים שיותר טוב מזה לא ניתן יהיה למצוא. צריך ללכת עם מישהי כשמרגישים שזה הכי טוב שיכול להיות. הבדל מאוד קטן בין שני המשפטים, אבל גם מאוד גדול

למעלה