חבר חדש!!

cami y luly

New member
חבר חדש!!

מזמן לא הייתי בפורום כי הייתי בטיול של 4 ימים ואז היה את הסדר וא עוד טיול של 4 ימים.. חח שלשום אני ובת דודה שלי דיברנו מלא עם צור בטלפון מהטיול ואתמול גם דיברנו באייסיקיו ובטלפון וכל מיני.. ומתישהו היא הצליחה לשכנע אותי להציע לו חברות בטלפון (אני יודעת שהוא אוהב אותי!!) ובסוף אחרי הרבה שיכנועים שלה הצעתי לו חברות (כמובן שגם אני אוהבת אותו.. פשוט היא זירזה את העיניינים.. חח) קיצר, ב-11 בלילה התקשרתי אליו פעם אחרונה (אחרי 10000 פעמים לפני) ודיברנו קצת ועכשיו אנחנו חברים רישמית
וכנראה ביום רביעי הוא יבוא אליי..
אני עכשיו מזה מאושרת.. טוב אני אפסיק לזבל לכם ת'שכל.. בביוש

cami y luly

New member
וואו!!

אנחנו חברים כבר בערך יממה שלמה - 24 שעות!! חיחי טוב.. עברתי את השעה שלי.. חחח ואני אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד את צור!!
לילה טוב

מזל טוף חומד!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לכם המשך הצלחה בקשר שלכם מותק...

sh53

New member
../images/Emo49.gif

אז תרשמי לך ביומן את התאריך שלכם

cami y luly

New member
תודה על כל התגובות

וואו! אנחנו חברים כבר יומיים!! חיחי טוב אני הולכת להמשיך עם היום סרטים שלי.. שיהיה לכם יום טוב

חחחחחהההה מזל טוב

מזכיר לי את עצמי כשהייתי בת 14... אוךךךך נוסטלגיה נוסטלגיה ... היו ימים , לאן הם נעלמו?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור , שיהיה במזל טוב, גם לי פעם יצא להציע למישהו חברות בטלפון , זה היה בכיתה ח' , היינו חברים יומיים ואז שכחתי שהייתי חברה שלו , לפני שלושה ימים נזכרתי שלא נפרדתי ממנו ..... חחהההההההההה "יש לי שני חברים " ננה בננה .... נראה לי שהוא בכלל לא זוכר אותי ....

בלאט גם לך "גיח "

זה שאני "יותר " זה כבר טוב .... בנוגע למסטולה ... הוייי ביבי יש לך עוד המון זמן להגיע לרמה שלי ....

למעלה