חבר חדש...והתלבטות

חבר חדש...והתלבטות

אז..כן..יש לי חבר חדש..והפעם זה דיי רציני... קודם כל-הוא קטן ממני...ב 4 חודשים רק אבל עדיין הוא בשכבה מתחתיי.. הוא ממש מתוק,באמת שהוא מתוקי.. הוא שומר מסורת מסתבר..ואני ממש פוחדת שהוא ירצה להיפרד ממני בגלל הנטיה עדיין לא סיפרתי לו..הוא עדיין לא יודע.. ואנחנו ביחד כולה שבוע אבל יש לי תחושה שזה קשר שימשך הרבה זמן.. מה אתם חושבים? כאילו..אולי בגלל שאני עכשיו במערכת יחסרים הטרוסקסואלית הנטיה שלי לא כ"כ משנה ככה שאין צורך לספר לו אפילו.. או שאולי כן רצויי לספר לו,ואם כן..באיזה שלב אתם חושבים שכדאי?

lily kane

New member
אני חושבת שאת צריכה לקחת את זה לאט

רק התחלתם את הקשר קחי קצת זמן להכיר אותו תראי אם זה נמשך כמה חודשים ואם כן אז תושיבי אותו ותגידו לו שאת חושבת שהוא מקסים ומתוק ורצית לספר לו משהו כדי שלא יהיו בניכם סודות תגידו לו שזה לא משנה כלום במערכת היחסים בינכם וזהו בסך הכל אם הוא אוהב אותך אולי יהיה לו קשה אבל לדעתי הוא יקבל את זה אפילו תוכלו לדבר על שחקניות שאתם אוהבים ביחד

eli the lich

New member
אל תספרי

בנות אוהבות להיות עם בנות. בנים בד"כ מדברים פחות ושמחים שהאשה הולכת לחברות כשיש ספורט בטלויזייה. אןתי עצבן למצוא את החברה מדברת עם חברה במטבח אבל לא כשהביאה את המאהב לבית ... היה שקט
אהל אני זה לא דוגמא. אם תספרי לו הוא עוד עשוי לבקש ל הציץ
המלכה ליך

grungerock

New member
זה מצחיק שאת שואלת כזה דבר...

זה לא ברור לבנות שזה מדליק בנים העובדה שחברה שלהם היא BI? לא נראה לי שזה יפריע לאיזשהו גבר...להפך

SSAAMMEEYY

New member
תתפלא

אבל זה לא ידליק כל אחד. יש איתי בפלוגה אחד שלא מסוגל לצאת עם אישה שיש לה משיכה לנשים (בעקבות טראומה ממישהי שבגדה בו עם בנות) אז נכון, לרוב הגברים לא יהיה איכפת מזה בכלל, אבל לדעתי שווה לבדוק קצת את הדעות שלו ועד כמה הוא ליברלי בנושא לפני שרצים לספר.

למעלה