חבר חדש הגיעה לשכונה

חבר חדש הגיעה לשכונה

אני חדש בפורום אז אני אספר על עצמי קצת אני מאשדוד, ובקרוב (במועד השיהיא) אני עושה פסיכומטרי כמו רבים נרשמתי לקורס של קידום כי הם אומרים שהוא זול (כן בטח 1200 ש"ח) אני רוצה להתקבל לעתודה לטכניון חיפה ובשביל זה אני צריך פסיכומטרי אסטרונומי, ואני מתכוון להשיג אותו יש לי את הספרים של קידום מחברים שכבר עשו את הקורס שנים קודמות אז אני רוצה להתחיל ללמוד בחופש לפני הקורס אני רוצה ללמוד אנגלית יותר טוב, למרות שככה אני יודע מצויין זה לא מספיק טוב לפסיכומטרי או במילים אחרות אני לא מבין שם כלום בחלק של RESTATEMENT (אני מקווה שאיתיתי נכון) האם יש איזה אתר באינטרנט שמכין לפסיכומטרי (בחינם) או מישהוא יכול להמליץ לי על דרך למידה טובה באנגלית ? תודה לכל מי שיעזור

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

תחרוש קצת את הקישורים של הפורום והשאלות הנפוצות

אנסה להמליץ

תעיין בקישורים של הפורום יש שם אתר ממש שווה עם מאמרים באנגלית בנוסף לכך zoloo קוראים לזה אם אני לא טועה - לומדות באנגלית קריאת ספרים כמובן ממליצה על הספר של לחמן דווקא האנגלית שלהם די מושקעת מחלקת פיתוח נפרדת וכו תיכנס ל- [email protected] תמצא תשבצים למילים באנגלית ושטויות כאלה ב- DEMO בהצלחה

תדוה רבה

אני רוצה לתקן את עצמי אני לא ניגש למועד הקרוב כי הבנתי שהוא עוד 3 ימים אני ניגש אחרי הקורס בקידום שהוא יהיה עוד חודש

אייל543

New member
לא בטוח שכדאי ללמוד לפני הקורס

חוץ ממילים.... כי אז זה יכול להכניס לו לראש הרגלים לא נכונים

מילים כן ברור

אך גם לקרוא באנגלית לדעתי ממש לא יזיק אלא יעזור. הלא זו הדרך הטובה ביותר ללמוד מילים באנגלית?

עוד שאלה

אין לי חשק עכשיו להרשם לסיפריה כדי לקחת ספרים אולי אתם מכירים איזה אתר עם ספרים מעניינים באנגלית לא הרי פוטר

תחפש

ב- google.com לפי ערך ספריה אן-ליין חינם יש אתרים בהם אפשר להוריד ספרים סרוקים באקרובט שזה פחות מומלץ ויש ספריות און-ליין ללא צורך הרשמה (למרות שלרוב כן צריך להירשם)... בהצלחה

יש בקישורים של הפורום

אתר עם מלא כתבות/מאמרים באנגלית על המון נושאים מגוונים ומענינים ממש אידיאלי ללמידה לקראת המבחן

האתר שיש בקישורים

אני לא מבין איך להשתמש בו מה זה האתר הזה אני לוחץ על קישור שמביא אותי לדף אחר ואז אני לוחץ ומגיע לעוד דף ועוד דף אבל לא מגיע בסוף למאמר או ספר אני לא רוצה ספרים כמו הרי פוטר כי פשוט אני ישתעמם אני רוצה משהוא קשור במחשבים, מדעים , חיפשתי מאמר או סיפור על בינה מלאכותית (זה נושא מעניין) אבל לא מצאתי אולי אתם יכולים להמליץ על אתר ספציפי שאתם משתמשים בו ויודעים שהוא טוב כי הבעיה בימינו שמרוב אתרים אני מקבל בחיפוש אלפי אתרים חסרי תועלת תעזרו לי ותודה על תגובותיכם

למעלה