חבר חדש בשטח...

יורם m

New member
חבר חדש בשטח...

שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה של "מביט מהצד" על הפורום שלכם, ולאחר שיש לא מעט דייגים שאני מכיר שכבר חברים בפורום זה לא מעט זמן...החלטתי שהגיע הזמן שאצטרף גם אני אל החבורה הכתומה.... אז לא שיש לי כרגע דו"ח דיג מסעיר במיוחד (אני מקווה שבקרוב יהיה...), אבל אני חושב שהגיע הזמן...לא???

ברוך הבא../images/Emo140.gif

מבין שאתה מאזור המרכז איזה סוג דייג מעדיף? מחכים לדוח הראשון בהצלחה

shragam

New member
ברוך הבא אלינו ../images/Emo140.gif באיזה סגנון אתה דג ?

יורם m

New member
תודה לכל המברכים , אני דג

בעיקר בזרזור ובד"כ הולך לי לא רע (את בשרטי הכרתי בזרזור בתל ברוך לפני כשנתיים...כאשר לידו דגתי שני לברקים במשקל של כשני ק"ג כל אחד והוא אפילו צילם אותם לצורך העלאת דו"ח בתפוז...) וזו גם העונה השלישית שלי בניסיון לדוג אינטיאס - רק שלצערי למרות שאני מנסה כ2-3 פעמים בשבוע...עדיין לא הצלחתי לדוג אחד...אבל אני לא מתייאש...ומי יודע...אולי הדוח על האינטיאס הראשון שלי יהיה בתפוז...

בשרטי

New member
וואלה יורם נזכרתי בך!

אתה הוצאת אותם על ניקל...... אני שמח שאתה איתנו,תרגיש חופשי,יש אקשן בתל ברוך?

יורם m

New member
אהלן בשרטי

באמת עניין אותי לדעת אם תזהה אותי לפי הפרטים שמסרתי...ואכן לא אכזבת! מקווה להפוך לשותף פעיל בפורום...ומקווה עוד יותר שיהיו לי הרבה סיבות טובות לכתוב דוחות...

ori j

New member
יניב של הלברקים??../images/Emo12.gif

מה קורה איש? הפסקת לדוג?? או שמתעצל להקליד דוחות?
לפני כמה חודשים לא עבר שבוע בלי דיווח שלך, בהצלחה וחזור לתת בדוחות!

ברוך הבא יורם ! האם אתה

מנסה את מזלך גם צפונה יותר - שפיים למשל ? החל להדפיס את דוח האינטיאס הראשון , זה יבוא...

yanvar

New member
עמוס עמוס !!

מאז שהצטרף חבר חדש למשפחה (ילד שני) ובנוסף תקופה לחוצה בעבודה, כמעט ולא יוצא לדוג בכלל. נקווה לשיפור בעתיד הקרוב :)

dobhy46

New member
ברוך הבא יורם

מקווה שתפציץ אותנו בדוחות טובים ומעניינים

למעלה