הנה אני פה בשבת,
תודה לכולם על קבלת הפנים. כניסתי דומה לכניסתו של העלפ מיר מפני שאכן חיקיתי אותו, כבר תקופה ארוכה, אני בפורום מהצד, ולא כל כך מצאתי זמן פנוי [מאנשים סביבי] בו אוכל להירשם, ולרשום הודעת פתיחה, כעת נוצרו הנסיבות, בהם אני יכול לכתוב בדיסקרטיות. [איך אומרים אצלנו? 'השגוחה פרוטיס'] השתמשתי בשיטתו כדי להוכיח שאני לא מתחזה. אין לי שום ענין לקלל ולהתריס, כבר עברתי את הקטע הזה מזמן, פשוט רציתי להוכיח, וזוהי הוכחה, לא הייתי בטוח שאני יצליח להיכנס למקום בשבת, [גם עכשיו אני נוטל על עצמי סיכון גדול מאוד, אבל זה שווה] אני אוהב את החברה חרדית, כן, היא חמה ותומכת למרות שאם הם יגלו מי אני הם יזרקו אותי לכלבים, אני חושב שזה טבעי ולגיטימי. גם אתם כאן בפורום חברה חמה ותומכת, ואם תגלו על אחד ממכם שהוא מחב"ת, תזרקו אותו מיד לכלבים.... זה גם טבעי ולגטימי איך אומרים אצלנו? 'זה לעומת זה עשה אלוקים' [ואני אוהב לומר עשתה האבולציה] אני לא סבור שיש בחברה שלנו גזענות יותר מבכל חברה אחרת. שובינז'ם אכן יש, אבל לדעתי למרות זאת גבר חרדי סובל הרבה יותר מאשה חרדית, אבל עוד נדבר על זה. וכן, אני אוהב את הרכילות ואת הפוליטיקה של העסקונה החרדית, והמשחקים של ה'גדוילים', אני אוהב לרכל עליהם על מעשיהם ועל חשבונות הכבוד שלהם, זה בדיוק כמו שחילוני ממוצע אוהב לרכל על כוכבי ספורט ועל זמרים ודוגמניות. [משום מה, זה נראה לי הרבה יותר רדוד] אני לא רואה בזה דבר גרוע, הרי מותר לדבר לשון הרע, שכחת?