חבר`ה !

RoukDuddy

New member
סליחה פינקי טעיתי!!!

לא שמתי לב ללא שלך למטה!!!!!!!! comfterbly numb שיר ענק ואל תלכלך. ואל תיחס למה שרשמתי לך בסוף (אל הסקורפיונס וכל זה) אבל בכל זאת הביקורת שלך היית קצת חצופה.

RoukDuddy

New member
סליחה שוב טעיתי

האלכוהל כנראה משפיע עליי!!! תתיחס למה שרשמתי בסוף (ממש לא הבנתי אותך !!) הסקורפיונס חרא וכל זה ואין לך זכות להעביר ביקורת וכו`... יש,הבנת! בקיצור אני לא מבקש סליחה ואל הודעת ההצטערות הקודמת אל תתייחס!!

אתה בטח מזה כלי ...

שומע מטאל וזה ... אם היית קצת מבין במוזיקה או לפחות רואה את הסרט ``החומה`` ... היית מבין שפינק פלויד לא אנטישמים .. וזה בעצם סיפור מדהים של ווטרס, על אבא שלו שנפטר במלחמת העולם השניה. אבל אתה בטח מטומטם מדי בשביל זה, פינק פלויד היא הלהקה הכי מדהימה בעולם, כל שניה של מוזיקה מושקעת .. הכל עשוי עם חשיבה .. זאת מוזיקה.. ורוג`ר ווטרס הוא הבן אדם הכי גאון עלי אדמות. אם כבר ווטרס ... אז עוד שיר שחייב להכנס לדיסק הוא Roger Waters - Amused To Death וסקורפיונס ? בגלל שהם גרמנים ? אתה דפוק לגמרי ... אבל לא נורא, אתה כלי, שותה אלכוהול ושומע מטאל.

Bodom-child

New member
אני מרגיש חובה להתערב

מה הקשר כלי שאוהב מטאל !? מה הקטע של מבין במוסיקה או לא מבין ?! כל רחד שומע מה שהוא רוצה ומה שהוא אוהב ואף אחד לא צריך להתנשא על מישהו אחר שאוהב משהו אחר, בין אם זה מגהדת` ובין אם זה דאפט פאנק או משהו... זה שאתה שומע את פינקי והפלויד או סקופיונס שלך זה אומר שאתה יותר טוב או יותר נעלה ממנו ? SO WHAT ככה לפחות אתה עושה רושם... אני לא מבין למה מלכתחילה הגדרת כמה מהדברים ש ROUKDUDDY קבע בתור חרא. אין לך זכות לעשות את זה

אני רק אמרתי שהוא שלל את פינק פלויד

כמו מטומטם בגלל שהוא חושב שהם אנטישמים, והם לא, מה שמוכיח שהוא לא מבין במוזיקה. למה שהם יהיו אנטישמים לעזאזל ?!?! איך הגעת לזה ?!?!?

RoukDuddy

New member
אתה לא הבנת!!!

אני מת על פינק פלויד ויודע שהם לא אנטישמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסקורפיונס אנטישמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

off

New member
מה הקשר

מה הקשר לזה שהוא חושב שפינק פלויד הם אנטישמים לזה שהוא לא מבין במוזיקה? חוץ מזה מה אתם צריכים לריב שהוא ישמע מה שהוא רוצה ואתה תשמע מה שאתה רוצה... חוץ מזה גם אם פינק פלויד אנטישמים (מה שבהחלט לא נראה לי) המוזיקה שהם עושים היא יפה וזה העיקר!!!

אלה חייבים להיות שם אבל..

אבל איך אפשר בלי יצירת האומנות שעל שמה הכינוי שלי.... חשוב גם לפחות שיר אחד של דיפ פרפל ושל בלאק סבת` רצוי WAR PIGS

flowr..

New member
הממ... אלו השירים שעולים לי לראש.

Pink Floyd- Echoes. David Bowie- Space Oddity (לא יודעת למה). Socorpions-Wind of change Guns- November Rain Paranoid Android של Radiohead שמישהו כבר הזכיר. ברי סחרוף- ניצוצות. Bjork- Joga (זה לא ממש שיר רוק, נכון? לא נורא, תסלחו לי על זה). Trouble של קולדפליי זה שיר נחמד. לדעתי... Cure- Lullaby Mercury Rev- Tonite it shows (לא, אין לי שגיאת כתיב, ככה הם כותבים Tonight שם) Our Lady Peace- Automatic Flowers (וגם Superman`s Dead שלהם). Bush- Letting the cables sleep Bush- The Chemicals between us Manic Street Preachers- Nobody Loved you אמממ... זהו, אני חושבת. סביר להניח שיש עוד שירים שכרגע לא עולים לי לראש. וגם סביר להניח שאולי חלק מהשירים לא יהיו הבחירה הראשונה שלי. אבל אלו השירים שעולים לי לראש עכשיו... flowr..

ok

faith no more midlife crisis dope u spin me right round dream theater - another day duran duran - ordinary world pantera - this love iron maiden - fear of the dark led zeppelin sterway to heven pink floyd another brik in the wall queen - dond stop me now ועכשיו קצת עברית הבא בתור הוא סוס - נושאי המגבעת מוניקה סקס על הרצפה היהודים אלה המכשפות - עד העונג הבא

Teen spirit

New member
גם לי יש..

קווין-LOVE OF MY LIFE לד ז`פלין-ALL OF MY LOVE ג`ימי הנדריקס=HEI JOE ג`ון לנון-IMAGIN נירוונה-SMELL`S LIKE TEEN SPIRIT דיויד בואי/נירוונה-THE MAN WHO SOLD THE WORLD לא זוכרת של מי-CANT TAKE MY EYES OF YOU הקרנבריז-ZOMBIE פינק פלויד-ANOTHER BRIKING THE WALL ביטלס-LET IT BE נירוונה- ABOUT THE GIRL מאטליקה-NOTHING ELSE MATTERS טוב יש עוד מלא...פשוט אין לי עצבים לחשוב ולכתוב...

sOrCeReSs

New member
אם כבר שירים של מטאליקה אז..

masster of puppets one fade to black אבל nothing eles matters?! כלומר... שיר נחמד.. אבל לא..

Teen spirit

New member
אה..

וואלה אתה צודק...אבל כמו שאמרתי: יש עוד הרבה אבל אין לי כוח לחשוב ולרשום את כולם!

למעלה