חבר`ה !

בקשר לNothing else matters

זה שיר ענק , מדהים , אפשר לשמוע אותו מליוני פעמים ולא להתייאש ... אבל , יש לי אותו כבר ביותר מידי גירסאות וביותר מידי אוספים , אז אני מוותר ...

cut2

New member
תקשיבו...

שימו לב למשהו... הבנאדם רצה לצרוב את האוסף של החיים שלו, אבל... אם תעברו שוב על כל הרשימות שנתנו פה אנשים (וביינתיים עברתי על הכל בעיון רב), תראו שרוב השירים כאן הם מיינסטריים. ולא, אין לי בעייה עם מיינסטריים, אבל רוב המיינסטריים שהרוב ציינו פה, הוא סוג מאוד מיוחד של רוק, שבד``כ נמאס אחרי כמה עשרות שמיעות... אני לא מאשים אותכם ולא בא לזלזל בכם מלמעלה(...) אלא אני בא מנקודת המבט שלכם, הבנאדם ביקש את האוסף של החיים שלו- החיים שלו, לא שירים שימאסו עליו אחרי חודש... שוב, אני לא בא ללגלג עליכם... ואחרי שיעור המוסר שנתתי, אני אכתוב את הרשימה שלי: LED ZEPPLIN - SINCE IVE BEEN LOVING YOU METALLICA - FADE TO BLACK THE POLICE - ROXANNE DEEP PURPLE - CHILD IN TIME DEEP PURPLE - SMOKE ON THE WATER SOUNDGARDEN - LIMO WRECK PINK FLOYED - COMFORTLY NUMB DREAM THEATER -TAKE THE TIME QUEEN - BOHEMIAN RAPHSODY היהודים - מחפש תשובה אינפקציה - זכוכיות וזהו בערך... לא עולה לי עוד הרבה עכשיו, אבל תזכור שכמה שיותר ישן יותר טוב... סתם, אבל יאללה, תהנה מהאוסף!

סוף סוף רשימה נורמלית

למרות שלפי דעתי Fade To Black לא אמור להכנס לדיסק ... למרות שהוא שיר ענק .. ובטח שלא אינפקציה ....

pows

New member
דעתי

RED HOT VHILI PEPPERS- UNDER THE BRIDGE PINK FLOYD- HEY U GUNS AND ROSES-NOVEMBER RAIN QUEEN-THE SHOW MUST GO ON FAITH NO MORE -IM EASY METALLICA-FADE 2 BLACK MANOWAR-METAL WARRIORS (גאווה לכל מטאליסת) GREEN DAY-BASKET CASE U2-ONE NIRVANA-SMELS LIKE ............ הלכתי על סגנון יותר של רוק ויותר רגוע

metal

New member
hey u....שיר טוב ביותר

אוח....רוגר ווטרס , מה יהיה איתך , איזה שיר טוב .......

pows

New member
נכון אחד הטובים ביותר

לפי דעתי אחד השירים הטובים ביותר שהיו וכנראה גם שיהיו

Darkness

New member
אני לא מאמין! איך יכולתם לשכוח...

...את השיר הכי קלאסי (ומצוין) שיש!!! Deep Purple - Smoke on the water

Teen spirit

New member
שיט!

אך יכולתי לשכוח את lris של ה goo goo doll`s שיר ע-נ-ק מ-ה-מ-ם ביופיו

לא ראיתי פה ג`ימי הנדריקס ....

שירים שחייבים להכנס לשם .. Jimi Hendrix - Purple Haze Jimi Hendrix - Hey Joe וגם Doors לא ראיתי בכלל ! תתביישו לכם ... Light My Fire בדוק בתוך בדיסק ...

רשימה לפי הסדר...

gong-the gong song led zepplin- נו תנחשו...... (iron butterfly-in the garden of heavan (ina gda davida nirvana- heart shaped box pink floyd- wish you were here pink floyd-comfortably numb jethro tull- buoree pearl jam- black pearl jam- jeremy radiohead- just יש שירים ממש טובים שמגיעה להם להיות פה אולי יותר מאחרים אבל הם פשוט לא יתאימו

sagireuven

New member
אתם לא קולטים על מה הוא מד&#14

ככה לפחות נדמה לי. הוא רוצה את האוסף של החיים- לא מה שאתם אוהבים לשמוע בבית או לפחות מתיימרים לאהוב. שירים של איירון ושל צ`ילדרן אוף בודום הם לא שירים של החיים.... הם מקסימום שירים של המוות.

בדיוק ..

שירים של החיים אלה שירי קלסיקה כמו למשל Stairway to heaven או Light My Fire של הדורס .. להקות כמו קווין פינק פלויד .. דורס .. ג`ימי הנדריקס .. דיפ פרפל .. לד זפלין .. להקות כאלה צריכות להכנס לשם .. ולא להקות כמו מגהדת` איירון מיידן וקורן ...

deeper

New member
תסלחו לי כן...קצת אינפורמציה

איך עם רשימות כל כך מכובדות אין לכם מושג על נחש לבן : למשל: HERE I GO AGAIN TU WALKING IN SHADOW OF THE BLUES או: DANCING GIRLS או in the still of the night או blindman (ענק אבל ענקקקקק) אמממ saints and sinners או lonly days lonly nughts ועוד קטעי ענק שמשאירים אתכם קצת בצד... הייתי אומר ממש בלי כוונה להשתחצן כי אולי פשוט לא הגעתם אליהם. יש עוד משהו ללהקת ריינבו של בלקמור מה עם the man on the silver maunten או עם sixteen sentury greensleevs סטארגייזר או לייט אין דה בלאק וטמפל אוף דה קינג או אייס אוף דה וורלד... אווו זה הרבה חברה וחשוב לדעת את מי מטאליקה והיתר מחקים (בלי להעליב אבל הם מודים בנסיון שלהם להיות דומים לדיפ פרפל ולנחש לבן אבל עם סולן כמו קוברדייל חבל להתעסק אין לו תחליף (חוץ מגילאן ) שניהם exדיפ פרפל).

למעלה