חבר`ה

מורני !

New member
חבר`ה

הגזמתם. כל המסע צלב להגנת ליאור. זה מוגזם בעניי.... עינב. תשמעי. אל תעירי הערות באוויר... אם יש לך משהו להגיד פשוט תגידי אותו. ודני אכן אתה צודק... ההודעות שלו לא יימחקו יותר. הוא נמחק שוב בגלל שבהודעה שלו הוא פנה לדקל אופיר שהוא מנהל הצאט והפורומים. זה כל העניין. זה כבר לא קשור לפורום סטודנטים או בכלל לתפוז. ליאור מוזמן לחזור לכאן.. תרומתו לפורום לא נשכחה בידי אף אחד. בטח שלא נשכחה ממני. וגם מעבר לתרומתו. אני מכירה את ליאור קצת מעבר לפורום זה.. ואני יודעת איזה איכויות יש בו כאדם. אבל.. זו לא הודעה להילול ליאור. זו רק הודעה שתבינו ותפנימו. אתם רוצים לדון .. תעשו זאת בצורה בוגרת. לא בצורת ילדותית שכל מה שהיא גורמת זה שהויכוח יישאר .. מבינים? מבינה עינב? וגלדיאטור .. בקשר אלייך. כל מה שנעשה כאן.. לא קשור אלייך כהוא זה. אותך איני מכירה. ואין לי איתך שום בעיה.. וכן לא לתפוז. אבל... בין היותי מנהלת הפורום ובין היותי חברה כאן של האנשים מרחק רב. אני לא מערבבת בינהם. זה שליאור ידיד ... לא אומר שאני אתחשב. אומר... עד מידה מסויימת ... המידה שתפגע בפורום. אז.. די. הויכוח בזה הרגע מסתיים. ליאור ירצה יחזור לא יירצה לא יחזור. הוא יתקבל כאן בברכה. וכן כל אחד שמגיע לפורום זה. גם גלדיאטור! אפילו שלמיטב הבנתי גלדיאטור לא רואה בפורום זה אה.. איך הוא אמר? טוב לא זוכרת.. לא מחשיב אותו ממש... אז... בטח לא ניראה אותו כאן. כל השאר.. יהיה טוב. ויאללה בוא נחזיר את הפורום למסלול... מה דעתכם?

מורני B-) את צודקת באמת מספיק עם הויכוחים....... בוא ונחזור להיות כולנו משפחה גדולה ומאושרת..... כולל ליאורי..... ובקשר לגלדיאטור הוא עוד יחזור לכאן ? תגידי את לא חושבת שגלדיאטור הוא גם הולדן קופלפילד המפורסם ? ממממממ....... מעניין ביי ביי

bduya

New member
אהמ אהמ ...

טוב, למסלולו... למרות שלא הבנתי גרוש ממה שקורה פה. ואני לא חושבת שליאור צריך להאשים אותי שלא איכפת לי ממנו, כי לא הייתי פה. לא נשמתי שניה לפני שניסיתי לחקור מה הלך פה... אבל אני מיואשת ואני גם לא הולכת לרדת עכשיו לשורש הענין. את רוצה די אז די. גם אני בעד... תגידי בובה... מה שלומך??? אההההה ו-דני כפרה בקשה ממך יא עיוני אל תזכיר פה ת`שם הולדן שוב... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עושה לי רק רע. ומספיק אני חולה... ועכשיו אני מכריזה בזאת: הפורום הכי מדהים ברשת חוזר למסלולו!!! ;-)

בבר

New member
אני הבנתי

רק לא הבנתי למה מחקת את ההודעה בה הוא הסביר את מעשיו לקבועי הפורום. בכל אופן אם מבחינת ליאור הסיפור נגמר אז בטוח שהוא נגמר גם מבחינתי. ------------------------------------------------------- יום נעים, עינב.

למעלה