חבר`ה

מורני !

New member
חבר`ה

כמנהגי בקודש פתחתי עניים, הדלקתי מחשב, לחצתי התחברות, הלכתי להכין נס קפה ופתחתי את הפורום שלי..... אוישש.... עשיתם לי טוב היום!!!! תודה. הולדן... פחחחח איזה סיפור חיים... איזה שם.... הרגת אותי... ואגב אני גאה בך!!! לא שזה משנה לך... אבל היותך עתודאי, מסיים אוטוטו.. בטכניון לא פחות ולא יותר.. ומעבר לכאן.. משיחות לא קצרות גם גיליתי קצת על איזה אדם אתה... אני פשוט שמחה שאתה מכבד אותנו בנוכחותך בפורום... בדוייה... אחלה היגמלות נתת... אני גאה בך!!! (אויייש היום אני מוצפת גאוה..)... אני שמחה שחזרת.. את יודעת.. את לא צריכה להעלם לגמרי... תבואי פעם ביומיים תבקרי תתני הרגשה שאת כאן - מבחינתי זו גם גמילה בשבילך וגם אחלה.. ואוהבת אותך ואוהבת שאת אוהבת ומאחלת לך המון המון אושר. וקארל... עם כל כמה שאני אוהבת אותך... תיזהר!!!! תפקידך להקנות לילדונת הזו כמה שיותר אושר!!! קארל... אוהבת. וראיתי מה שכתבת.. ומאחלת לך המון הצלחה.. המון! דני... ככה גורם לעריקות מאסיבית מהפורום שלי??? אההה????? סתםם סתםםם ... פפחחח ... מה שלומך אתה יקירי? אחחח השירים שלך מרימים כאן את המצב רוח לכולם.. :) שניקו... איך את מסתדרת? צריכה שאני אדאג שיישלח מאס`זיסט מקצועי לביתך? עם כל הפעילות האחרונה שלך את בטח קרועה... :) גרבר... תודה! כמו חדש - היי חומד.. תגיד איפה יגאל הים הזה נעלם? אה??? בבר - הבנתי שהחיים שלך עולים על הכיוון הנכון - אז בהצלחה!!!! מיואשת... לך כבר כתבתי בצורה אישית.. אבל.. מאחלת לך יום טוב... וצריכה שאני אשלח לך ספר טוב ופנס שיהיה לך אחרי 10 בלילה? :) סיוון ואוסי - אתן יודעות מה העונש על נפקדות??? אההה??? טוב אני פורשת לבנתיים אנשים... שיעור פרטי בסטטיסטיקה - יאק. אז אסיים רק ב.. נאסטי. החברה הכי טובה שלי. אוהבת אותך. מאוד. מאוד . מאוד. ומתגעגעת. אוהבת אותכם .. רני.

אם הצלחתי בדרך כלשהי לעשות לך טוב..

אז זה עשה לי טוב. הצלחתי אפילו להציף עם 60 הודעות את פורום טריוויה בשבת האחרונה והיה עוד אחד חדש שם בפורום, שגם נתן איזה 70 הודעות, ככה שמנהל תפוז דיבר עם מנהל הפורום גיא, ו-``התלונן`` על כך :) הבטחנו להרגע שם :) בכל מקרה, אל תתפלי עם מנהל תפוז גיא יתקשר אלייך וידרוש את סילוקי :) לא סתם, אני מניח שהוא שמח כאשר הפורומים פורחים.

bduya

New member
מורני..

האמת שההיגמלות הזו לא בדיוק היתה אמורה להיות... פשוט חייתי את החיים שלי ובלי לשים לב לא ביקרתי פה... זה לא שאמרתי לעצמי: ``עכשיו בדויה את לא נכנסת לאינטרנט 3 ימים!``... זה ממש לא זה... ועכשיו אני חושבת שמגיעה לי גאוה יותר גדולה... (נו טוב אזמה אם אני מנצלת את העובדה שהגאוה פשוט נשפכת ממך היום..) אההההה וגם ש... בקשר לקארל, הוא ראוי ליותר אושר ממני... ולכל אחד מאיתנו תפקיד משלו והוא להיות מאושר בתוכו. אוהבת אותך!!

בבר

New member
תודה :cool:

תודה מתוקה והרבה בהצלחה גם לך בכל דרך שתבחרי . ותשארי טובה ומתוקה כמו שאת . יום קסום, עינב. B-)

למעלה