חבר`ה

מורני !

New member
חבר`ה

אחרי כמעט שבוע של ניתוק... אז חזרתי. יש כאן הודעות שאני מאוד מאוד אוהבת... של ליטון למשל... וליעל... תעשי לי טובה... יש כאן רמה מסויימת... בבקשה בלי קללות או ניבולי פה... וכן אני יודעת... יש הרבה מילים שהן בשימוש יום יום אצל רוב האוכלוסיה... בעניי הן בכל זאת לא מקובלות.. :) אנשים... היה לי חג שמח ... הייתי באשדוד כל השבוע אצל הבחור שלי ודי עשיתי חיים... קצת התפנקתי... קצת נחתי... חזרנו ביום רביעי בלילה אליי.. ואתמול היינו אצל ההורים שלי חגגנו לאחי יום הולדת.. אז גם נהנתי... בערב אתמול נסענו לכפר סבא... עם כל החבר`ה.. היינו 45 אנשים ודי השתוללנו... ראיתי פעם ראשונה את בדוייה... ווואאיייי אני אוהבת אותה!!!!!! איך שמחתי.. :) :) :) ושני הייתה וגם נאסטי .. שישנה אצלי כרגע, כפרה עלייה.... אמממ... מה עוד? קמתי מוקדם נורא... אז אני עוד עייפה... וזהו. אוהבת את כולכם... מאחלת לכם חג שמח .. ושבת שלום.. נאסטי, שני, בדוייה, ערן, וויש (שראיתי שעשה גיחה), צוש, תומר, דרור, משה, יעל, דני, עינב, ליאור, אקסוש, סיווני, אוסי, תגל, גרבר, בארי, אלונה, אישה בלבן, שווארמה, ליטון, טולי.... אמממ... וכל מי שנכנס במקרה ולא הזכרתי את שמו. יום טוב לכם אנשים.

bduya

New member
מתוקה..

מורני, רק רציתי שתדעי שבחיים שלי לא חשבתי שאני אהנה כ``כ... אז תודה לך. תודה שאיכשהו הנוכחות שלי שם היתה פרי ידייך... ותודה שגרמת לי לחייך הרבה אתמול... אולי נראתי מוזרה ומיסכנה אבל מבטיחה בפעם הבאה אני אהיה בדויה נורמאלית אוהבת אותך כ``כ... (סתם פתאום כי רציתי להזכיר לך..)

בבר

New member
יום מצויין :cool:

יום מצויין גם לך מתוקה, עשיתם לי חיוך על הפנים אתמול אחריי שבוע קשה במיוחד. שבת שלום ותודה B-) , עינב.

shanikoo

New member
מורני שלי!ובעצם,כולם גם...

כמה טוב לראות אותך שוב כאן... אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב,שנחת קצת... נראה שהיית זקוקה לקצת שקט... ומה יותר טוב מזמן איכות עם הבחור שלך? לא הרבה... חו`צמזה,היה אחלה אתמול,נורא נהניתי. אני לא אכביר במילים,כי הן לא יעזרו... אני רק אגיד ששמחתי נורא לבוא,ולראות אותך ואת כולם, ואני חייבת להגיד לווישי תודה על האירוח(ועל הכל...). וזהו בערך... שבת מצוינת לכולם... אוהבת שני

למעלה