חבר`ה HELP...

מורני !

New member
חבר`ה HELP...

אני עושה עבודה בנושא ``דעות של בני נוער על קיום יחסי מין בגיל ההתבגרות``... מה דעתכם? א. האם כדאי לקיים יחסי מין בגיל ההתבגרות? ב. האם יש כאלו שמשתמשים באמצעי מניעה - ואילו? ג. באיזה גיל, לפי דעתכם, אפשר להתחיל? ד. האם יש יותר מין בזוגיות והאם הזוגיות היא נישה יותר טובה לקיום יחסי מין? ה. מהי הסיבה הרווחת לקיום יחסי מין בין בני נוער- * אהבה * מין מזדמן * סקרנות * לחץ חברתי אשמח אם תגיבו לי .. אפילו בעילום שם.... רק בבקשה תציינו גיל. בתודה מראש...

nasty-

New member
מורני?

אממממ יפה יפה.... עמדות?? טוב אז ככה.... אני מופתעת מנושא העבודה שלך נראה לי אני הולכת לדבר עם ההורים שלך... אז העמדה שלי... אממממ..... אממממ... מזדמנים??? טוב לא משנה שיהיה... :) מתה עליך

מורן

אחלה נושא מה אגיד ומה אומר.. אבל.. על חלק אני יענה.. אז ככה גיל ההתבגרות..תגדירי.. תיראי אני לא חושב שבגיל 16 17 כדאי לקיים יחסים הבן אדם לא מספיק בוגר ובגיל הזה ההורמונים מתחילים לרוץ.. יש לחץ מהחברה ע``י שאלת ה``נו..אז עשית את זה כבר``? לדעתי האישית מין זה בא כחלק משולב (ואני אסביר) כחלק ממערכת יחסים אני חושב שזה צריך באמת לבוא מאהבה.. לא רק לסיפוק אישי אלא הרבה יותר לסיפוק הצד השני כי באהבה אמיתית רוצים בעיקר שהצד השני יהיה מאושר.. וכאשר הייחסים באים מתוך מחשבה זאת הם גם הרבה יותר מושקעים אבל כדי לחשוב בצורה זאת על הבן אדם להיות בוגר בנפשו.. לכן לא הכי כדאי לקיים ייחסים בגיל ההתבגרות כמו כן כידוע בגיל זה עדיין חלים בגוף שינויים פיזיים וקיום יחסים יכול להזיק.. זהוי בערך דעתי אם יש שאלות יותר ספציפיות תשאלי אבל.. לא מבטיח לענות :) ליטון >ברגע של חינוך מיני< :)

בבר

New member
ליטון אתה כאן?

הלו מישהו בבית ? ויש עוד גברים עם מחשבות נכונות כמו שלך בעולמנו או שהם נכחדו? הממממממ :cool:

t@gel

New member
תגובה ממני

אין לי הרבה כח.. אז קצר ולעיניין... א. זו לא שאלה של כדאיות אלא שאלה של מוכנות נפשית וגופנית. וזה עוד, בלי לערב את הרגש כאן.. ב. כסייעת לעובדת הסוציאלית במסגרת הלימודים גיליתי להפתעתי שאמצעי המניעה אכן ידועים בקרב בני נוער...הרוב משתמש בקונדומים בתחילת חיי המין.אחר כך הבנות כבר עוברות לגלולות. ג. בגיל שבו השכל יותר שולט עלהגוף מאשר הרגש. היינו, אין עיניין של גיל כרונולוגי, כמו עיניין של בגרות נפשית. ד. מין בזוגיות הוא הרבה יותר מסקס...יש שם אהבה ויחס אישי...משהו בין הקרבה נפשית וגילוי נשמות..התמזגות...אחלה נישה, לא ככה? ה. לדעתי - כל התשובות לא נכונות... בני נוער מקיימים יחסי מין מסיבה אחת ויחידה... ``השתוללות הורמונים``... אהממ... זהו... שם: תגל גיל:25 ליל מנוחה חומד וסליחה... אני ממש לא יציבה היום. תגוש (רוצה חיבוק).

bduya

New member
הממממ..

א. האם כדאי? אני לא חושבת שזה דבר מומלץ. קיום ייחסי מין הוא דבר הדורש אחריות רבה משני הצדדים. ולא תמיד מוכנים בגיל ההתבגרות לקבל כזו אחריות. הדבר כרוך בלשאת תוצאות שיכולות לקרות. תמיד חייבים להיות מוכנים לגרוע מכל שיכול להיות.. ב. אני יודעת מחברי שבאמצעי מניעה הדבר הבטוח ביותר הוא גלולות... שגם על זה אי אפשר לסמוך יותר. אבל יחד עם זאת קונדומים זה דבר חייב. ג. אין גיל מיוחד -לפי דעתי- שאפשר להתחיל ממנו להתחיל לקיים יחסים... זה בא כשזה בא. וכשזה בא זה בא.. ד. אהממ אהממ אני לא יודעת אם אני יודעת לענות על זה... אחרי הכל בדויה שלכם היא בתולה זקנה... כן כן! (הגיל.. הגיל..) אבל אני כן חושבת שהזוגיות לא אמורה להמדד עפ``י היחסים. הזוגיות היא נישה טובה לקיום יחסי מין. ה. כמו שתגל אמרה.. ההורמונים... ביג טיים הורמונים. אבל גם הסקרנות והלחץ החברתי... (המממ זה הכל לא?) טוב... בדויה לא יודעת הרבה... בדויה מקווה לעזור למורני... מורני חייבת לדעת דעתם גם של הבורים בדבר... בדויה בת 17. תאמינו או לא...

30 שניות על מין....... א)לדעתי לא כדאי לקיים יחסי מין בגיל ההתבגרות .,אלא אם בני הזוג בוגרים אחרת הבן עלול לצאת גבר והאישה יכולה לצאת שרמוטה . ב)קונדום ,קונדום. אין לסמוך על גלולות בכלל (ואולי היא רוצה להפיל אותך בפח המחויבות ע``י יצירת ילד ?)- שמעתי שטעם תותים זה משהו ענק ,מזל שאני לא אישה שכן כל הקטע של מציצות דוחה . ג)16-17 תלויבבגרות בני הזוג ד)זוגיות אמיתית לא תלויה לדעתי במין בכלל. מין זה סתם פעולה גופנית שגורמת לעונג .אם אוהבים באמת אז להחזיק ידים יכול לגרום יותר ריגוש מאשר סקס . 5) חלץ חברתי ,סקרנות .......... טיפשות ,רצון ללכת אחרי העדר טוב הולך לרחוץ את הפה ? זה מה שמלמדים אותך מורני..... פויה !!!!!

blue love

New member
אז ככה...

א. אי אפשר לקבוע אם כדי או לא...זה עניין איווידואלי לחלוטין. ב.אני מאמין שיש...אבל אני גם חושש שמעט מאוד. ג.אין גיל לתרגיל...הכל שאלה של בגרות נפשית. ד.בודאי! ה.סקרנות...ולחץ חברתי. מקווה שעזרתי ולו במעט... blue

כמו חדש

New member
מנהרת הזמן.....

<פה היתה אמורה להיות הנעימה של הסידרה> אני יענה לפי נקודת מבטי מגיל 16 א.כן ב.קונדומים ג.17-18 (מתנה לגיוס) ד.כן ,כן ה.סקרנות

למעלה