חבר,ה- שמתם
...

עילית33

New member
חבר,ה- שמתם ../images/Emo23.gif...

להשתלטות הגרמנית על הפורום היום??? יש!!!!!!

Mariguella

New member
ja wohl! יום אחד נשתלט על העולם.

ממש כיף שיש פה יותר משתתפים מגרמניה ולא רק מהארה"ב. ואם יש פה משתתפים חסוים - הרימו קול ותתקבלו כמו משפחה.

diday

Member
מזכיר לי ספר שקראתי די מזמן

של Simmel (כתב את "אפשר גם בלי קוויאר") שנכתב ב1967. יש קטע בספר שסוהר - תומך של NPD שבאותה תקופה היתה מאוד חזקה בגרמניה- פורץ לתא האסיר בהתרגשות ומספר לו על הנצחון הגדול של הישראלים ואומר משהו כמו: "איך היטלר עשה את הטעות ורדף את היהודים, הרי עם היהודים היינו משתלטים על העולם".

Mariguella

New member
את זה לא קראתי

(ואם יש לך את השם אשמח לקרוא, כי מאוד נהניתי מ"אפשר גם בלי קוויאר" ומספרים אחרים שלו.

diday

Member
Alle Menschen werden Brüder

ספר די ישן. נכתב ב1967. אם לא תשיגי אותו יש לי את הספר בגרמנית.

יש לי שאלה חשובה...../images/Emo4.gif

גיליתי בכמה פורומים הודעות שונות- שנכתבו עם השם שלי- אך לא ני כתבתי אותם.. מה זה? מי עושה את זה ולמה? ויותר מזה..מה עכשיו? איך אני משנה את הכינוי שלי למשהו אחר?? הצילוני!!!

עילית33

New member
קונכייה....

אז ככה- תבחרי אופציית "החלפת שם" ויופיע לך חלון קטן- תבחרי "רישום משתמש חדש" ותכניסי שם אחר- ובלי לחץ- גם לי עשו את זה, ואני מוצאת הודעות בשמי בכל מיני פורומים...לא יודעת איך זה אפשרי, אבל אני לא שיניתי את הכינוי שלי בגלל זה כי הנחתי שאם מישהו החליט להעתיק את שמי היום- מחר הוא יעתיק ממישהו אחר...

לוו

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

איפה האמריקאים ? הניו יורקים ? התרבות של ארה"ב שולט גם בפורום הזה וזה המילה האחרונה ! הבנת ???!!!

לוו

New member
מי בכלל צופה על גרמניה ?

אמריקה המדינה העשירה והחזקה בעולם !!! אין כמו הדולר האמריקאי !!!

גופמן

New member
כולם לדגל

האמת שהיום הוא יום הדגל באמריקה. כן חוגגים היום את יום הדגל האמריקאי. אז האמריקאים פשוט עסוקים בלהקריב למולך אופס לדגל ולכן הם לא פה. ומי שלא מאמין שזה המולך צריך פשוט לבקש ואני אתן את הרפרנס לספר. אה כן, ואני לא שם לינק לדגל האמריקאי כי אני בטוח שלכולכם יש אותו בסלון, וכי אני מקווה שהFBI לא ייראה בזה משהו לא פטריוטי. או הסבר אחר, פשוט האמריקאים הישראלים קראו הארץ והבינו שמוטב שיפסיקו להשתמש במדיום הזה פן יבולע להם.

נירנברג

New member
לידיעתך

הנורווגים יותר עשירים מהאמריקאים (אבל רק בקצת) אבל מה רע לך? תן לנו להנות - כולם יורדים לאמריקה אבל כמה אתה מכיר שהגיעו לגרמניה? אופס אמרתי את המילה האסורה - "יורדים"

גופמן

New member
בואו נקווה

שהמאבק בפורום ייגלוש גם למקומות אחרים. לדוגמא גמר הגביע העולמי בכדורגל 2002 ארצות הברית נגד גרמניה. האמת מתאים לי, מזמן הגרמנים לא זכו בגביע. איזה שמונה שנים או משהו כזה. באמת הגיע הזמן. כמה חבל שזה לא כל כך ריאלי. הגמר אני מתכוון, לא אליפות גרמנית, שכן ארצות הברית לא תהיה שם. לעולם לא תצעדי לבד. גרמניה.

גופמן

New member
שוטה הכפר

לכל מי שלא שם לב. צדקתי. אכן הפורום הדביק את העולם. אמנם לא בגמר הגביע העולמי, אבל בשמינית הגמר או ברבע למי אפכת. אז באחד הימים הקרובים גרמניה תנצח את אמריקה בכדורגל בדקו בשעון המקומי, וכך ייצא הכבוד הלאומי האבוד לאור. ולבחורינו המצויינים הידד.

לוו אני חושבת שאתה האמריקאי היחיד

כאן - אז אולי נעשה תחרות של האמריקאים לעומת האירופאים? שכל אחד יכתוב דבר אחד רע מאוד ודבר אחד טוב מאוד איפה שהוא גר

לוו

New member
באיזה תחום עדי ?

בהיסטוריה ? תרבות ? כלכלה ? חיי יום ויום ?

גופמן

New member
זכרון והיסטוריה

נו עם ביקשת הא לך דבר שמשותף לשתי המדינות למרות שהוא הפוך. לגרמניה יש יותר מדי היסטוריה וזכרון היסטורי. לארצות הברית אין היסטוריה ואין זכרון היסטורי. אופס כרגיל יצא לי רק דבר רע. כל כך שלילי תמיד.

למעלה