חבר`ה, חבר`ה B-) רגע, רגע....

Tal_Ya_Tal

New member
חבר`ה, חבר`ה B-) רגע, רגע....

חבר`ה, חבר`ה B-) רגע, רגע.... (מנדל, צביקי ופושקש, משחקים בכדורגל, כאן אצלינו במגרש B-) ) רק נעדרתי ל`רגע קט`. האמת, באמת התנצלתי בשם הכוכבים וTKSR אפילו החליט שזה מצחיק אותו אז לא תיארתי לעצמי שהם `יגמלו לי כך`!!! סתתתתתתאאאאאאאאאאאם, הפעם זאת לא ``אשמתם``!!! פשוט הייתי מאד עסוקה וגם..קו הטלפון שלי לא היה תקין. אבל שבי, תודה על האמפתיה לגבי חוסר המזל, או עודף המזל של `מזל דלי` (דווקא בגלל זה אינני אוהבת להשתמש במונח `מזל` ומחליפה אותו ב`סימן`) ו...נרקיסית, תודה על הפרגון,על ההמלצה ועל התמיכה B-) ובקשר לתשלום.....האמת, התשלום בפורום הוא נושא כאוב.... ו-TKSR, בודאי שיש אפשרות לגבות תשלום באינטרנט. דרך כרטיס אשראי. וקטנטנה, מצטערת שעבר הזמן ואולי פיספסת. TKSR צדק בקשר למועד השידור. אבל אין דבר, אני כאן, ב`ראשון לציון`. ומי שרוצה לראות אותי ימצא זמן ויבוא. בקרוב, אני מתכוונת לערוך איזשהו מפגש, או ערב פתוח, או משהו כזה. (עוד לא ברור מה ואיך בדיוק) ו- שבי, אני מתכוונת לענות לך מ-י-ד אז C U L&L TALYA

אלדר

New member
ברור טליה שאפשרי....

אבל יחד אם זה כל כך קל לזייף את הכרטיס של כל אחד... ככה שזה ממש לא שווה לסחור באינטרנט יש כל כך הרבה רמאויות שעדייף פשוט לא להכנס לזה... ואני פעם אחת ניסיתי לזייף וזה פשוט כל כך קל היה שכל אחד יכול.... ויש לי שאלה טליה... אני לקחתי ספר ששמו הוא:``בחזרה לאהבה`` וכתוב על העטיפה שלו שהוא קשור ל``קורס בניסים`` האם זה נכון והאם הספר יעזור לי?!?!?... ועל איזה עוד ספרים את יכולה להמליץ לי??? אור ואהבה לכולם...

למעלה