ו ו ט ר ש י פ
New member
חבר ברגילה..
אוך נראה לי שזה הפורום המתאים בשביל לתהות, והלוואי שלא הייתי צריכה לחפור בזה כל כך ולהשוות עם אחרים =[ בנות, האם גם אצלכן כשהחבר יוצא לרגילה (מדברת על לוחמים שפעם ב- יוצאים לרגילה מיוחלת בת שבוע ימים רצופים), הוא פתאום משתנה? מתקרר? נעלם קצת?
הכל טוב ויפה, עד שהוא יצא לרגילה.... אני נמצאת בבסיס סגור ככה שלא יצא לנו להתראות, וגם לא בסופ"ש... ומה שקרה זה שבמהלך הרגילה פתאום הוא השתנה, הרגיש חופשי ואולי קצת מבולבל, יומיים לא דיברנו, אפשר לומר שנעלם, מזה אכלתי סרטים בגלל זה... ואז ביום השלישי לשתיקה ביננו כשהוא סוף סוף יצא איתי קשר (כן, אחרי הודעה במשיבון ואינספור טלפונים), הוא היה מרוחק מאוד... אמר שהוא בבית ונהנה, שהוא כל יום יוצא עם חברים שלו, כיף לו, הוא מרגיש חופשי (וזה מגיע לו... הוא לא הכי נהנה בצבא) ורצה ללכת יותר לאט - סוג של הפסקה? מזה ההלם רגילה הזה?! חברה שלי אמרה שכשהוא יחזור לצבא, הוא יחזור לעצמו. היה לי קשה להשען על ההימור הזה, אבל בזה נאלצתי להסתפק.. ;< אוף ברור שהוא לא היה אמור להתנהג ככה... אבל ברגע שהוא חזר לצבא, הוא גם חזר לעצמו. מעכשיו כל פעם שהוא יקבל רגילה אני אמורה להיות עם אצבע על הדופק?! גם אצלכן החייל מתנהג קצת מוזר שהוא ברגילה...?
אוך נראה לי שזה הפורום המתאים בשביל לתהות, והלוואי שלא הייתי צריכה לחפור בזה כל כך ולהשוות עם אחרים =[ בנות, האם גם אצלכן כשהחבר יוצא לרגילה (מדברת על לוחמים שפעם ב- יוצאים לרגילה מיוחלת בת שבוע ימים רצופים), הוא פתאום משתנה? מתקרר? נעלם קצת?