חבר ברגילה..

חבר ברגילה..

אוך נראה לי שזה הפורום המתאים בשביל לתהות, והלוואי שלא הייתי צריכה לחפור בזה כל כך ולהשוות עם אחרים =[ בנות, האם גם אצלכן כשהחבר יוצא לרגילה (מדברת על לוחמים שפעם ב- יוצאים לרגילה מיוחלת בת שבוע ימים רצופים), הוא פתאום משתנה? מתקרר? נעלם קצת?
הכל טוב ויפה, עד שהוא יצא לרגילה.... אני נמצאת בבסיס סגור ככה שלא יצא לנו להתראות, וגם לא בסופ"ש... ומה שקרה זה שבמהלך הרגילה פתאום הוא השתנה, הרגיש חופשי ואולי קצת מבולבל, יומיים לא דיברנו, אפשר לומר שנעלם, מזה אכלתי סרטים בגלל זה... ואז ביום השלישי לשתיקה ביננו כשהוא סוף סוף יצא איתי קשר (כן, אחרי הודעה במשיבון ואינספור טלפונים), הוא היה מרוחק מאוד... אמר שהוא בבית ונהנה, שהוא כל יום יוצא עם חברים שלו, כיף לו, הוא מרגיש חופשי (וזה מגיע לו... הוא לא הכי נהנה בצבא) ורצה ללכת יותר לאט - סוג של הפסקה? מזה ההלם רגילה הזה?! חברה שלי אמרה שכשהוא יחזור לצבא, הוא יחזור לעצמו. היה לי קשה להשען על ההימור הזה, אבל בזה נאלצתי להסתפק.. ;< אוף ברור שהוא לא היה אמור להתנהג ככה... אבל ברגע שהוא חזר לצבא, הוא גם חזר לעצמו. מעכשיו כל פעם שהוא יקבל רגילה אני אמורה להיות עם אצבע על הדופק?! גם אצלכן החייל מתנהג קצת מוזר שהוא ברגילה...?

אוי ../images/Emo10.gif

קודם כל- זה כן הפורום בשביל לתהות!! יש לך חבר חייל וזה פורום- חש"ח - חברות של חיילים
דבר שני , זה ידוע שברגילה הראשונה החבר משתגע. גם ה
של חבר שלי נהיה סוגשל אבן כשהוא יצא... רק שאצלו זה עבר אחרי היום השלישי בבית למזלי... אל תלחצי! אם הוא חזר לעצמו סימן שהוא היה צריך את הזמן הזה קצת להתפרק עם חברים שלו עוד יותר בגלל שלחוץ לו וקשה לו בצבא ועוד בטח אם הוא קרבי-קרבי......
הוא אמר לך שהוא- רוצה ללכת לאט?
או שהסקת את זה מהדברים שלו? כי אם הסקת את זה... יכול להיות שפשוט הוא לא רצה לחשוב על שווווםםםםם דבר שקשור לצבא בזמן שהוא בבית, ולהתפנק ולהתפרק (וכל הפעלים האחרים שנשמעים לך דומים שעולים לך בראש
)... זה הגיוני!
אבל עכשיו הוא בצבא, במסגרת "חמה וטובה", והוא שוב החייל האוהב שאת אוהבת. וזה מה שחשוב....

חחח את חמודה:)

הוא בעצמו אמר שהוא רוצה ללכת לאט. אז סבבה, לקחתי צעד אחורה באופן אוטומטי... כל יום ראשון התאפקתי לא ליצור איתו קשר עד שבלילה נשברתי ;< ושלחתי לו SMS שאני מתגעגעת ורע לי עם זה שאנחנו בקושי מדברים. הכי מאכזב ומעצבן זה שלא ציפיתי שהוא יחזיר לי SMS או טלפון.... גם ביום שני התאפקתי ולא התקשרתי, כי ידעתי שברגע שאני קצת ארפה ואתנתק ממנו הוא יחזור כמו גדול... בלילה הוא שלח לי הודעה שיותר טובה ממני הוא לא יכול לבקש, החזרתי לו בשאלה של "מה אני אמורה לעשות עם זה?" וכרגיל, השתיקה הצפוייה שלו... ב-2 בלילה הוא שלח עוד SMS בו הוא אומר שיודע שקשה לי ושהוא מקווה שאני אבין אותו, שאני חשובה לו ומיוחדת בשבילו מאוד. אם אני כזאת חשובה ומיוחדת, למה היחס הזה? =/ לא החזרתי לו הודעה... לא התקשרתי וכך הגיע יום שלישי שגם ביום הזה הבטחתי לעצמי לשמור עם איפוק ובגרות, ולא לרדוף אחריו... בערב הוא התקשר. הוא חזר לעצמו... אוף זה נורא קשה, אני לא יכולה עם הבלבול הזה שלו.. אני מבינה אותו, שברגע שהוא נכנס לקשר איתי הוא סיים קשר של כמעט שנה עם האקסית, וכשהוא אומר שהוא רוצה לאט, הוא שוב מתחיל לרוץ איתי קדימה ולסחוף אותי אחריו... (סה"כ כמעט חודשיים יחד) בוהו ;<

אל תהיי עצובה ../images/Emo10.gif

הוא בטוח רצה לנצל את הזמן בבית ובטימטום חשב שלנצל את הזמן בבית זה עד הסוף... ובגלל שאת היית בצבא הוא בטוח התבאס מזה ובגלל זה לא יצר איתך קשר. שחבר שלי היה בארץ ואני הייתי בחו"ל בסוף הלימודים, לא רציתי בכלל לשמוע עליו. רציתי להנות כמה שיותר בלי להתגעגע ולהיות עצובה שהוא רחוק ממני במספר יבשות... אבל כל הזמן חשבתי עליו, בשקט, בלב. וכשחזרתי ממש רציתי לראות אותו...
התרגשתי כל כך שנפגשנו והוא היה בטוח שאנחנו הולכים להפרד, שלושה שבועות שלא דיברנו.... אז תביני
סחטיין על הבגרות שלא התקשרת, אני לא מסוגלת. משעמם לי כל כך ואין לי מה לעשות, אז להחזיק את עצמי זה נורא.

MrsNoOne

New member
ואללה...

האמת שברגילה היחידה שהיתה לחייל שלי עד כה, הוא היה איתי כמעט כל הרגילה... אבל הרגשתי קצת שהוא מרוחק... דיברתי איתו אח"כ והוא אמר שהוא לא הרגיש את זה ואין לו מושג על מה אני מדברת...ושאוליי הוא פשוט התרגש מההתחלה של האוניברסיטה (בחזרה מהרגילה הם התחילו באוניברסיטה) אבל לא יודעת. אוליי יש בזה משהו...

לילי123456

New member
בשלושת הרגילות שהיו לו עד עכשיו

[הוא היה צריך לצאת לעוד אחת מחר, ובגלל הריתוק הוא לא יוצא
*סתם פריקה בלי קשר*] לא הרגשתי שום ריחוק. אלא להפך- הוא רצה לנצל כל שנייה של הרגילה איתי. ובקשר אלייך- אולי באמת היה לו "הלם" רגילה- פתאום מרגיש משוחרר וחופשי [כמו שהוא אמר] ולא רוצה עוד מחוייבות להתקשר ולדווח כל מה שהוא עושה. דיברת איתו על זה אחרי שהוא חזר לעצמו?

כן

בגלל זה מתקדמים עכשיו לאט יותר. מקווה שזה "לאט ובטוח". הוא חזר לעצמו, ואומר לי "וואי איך בא לי להיות איתך עכשיו.. ככה סתם מתחת לשמיכה" נמסתי באותה שנייה ואמרתי בקול חייכני כזה "אוו כןןן...?
" והוא ענה לי "כן, רק חבל שזה לא הדדי"
כאילו.. מה?! הוא אומר שהוא לא מרגיש שאני מתגעגעת, שאני קרה ואדישה. הסברתי לו שאני בסה"כ פועלת לפי השיחה שהיתה לנו, שהוא אמר שהוא רוצה לאט יותר... ושהוא לא יכול לבוא בטענות, ביקש לאט, אז הורדתי הילוך. מה כבר אני יכולה לעשות? אמרתי לו שאני מתגעגעת... עוד לא יצא לנו להפגש מאז כי הוא סוגר עוד שבת! :<

לילי123456

New member
הבנתי...

שזה שהוא ביקש יותר לאט לא אומר שאת צריכה להיות לגמריי אדישה זה יכול להרוס עוד יותר:/ תנסי אולי למצוא את המקום שאת לא "מתלהבת" מהקשר יותר מידי ולא אדישה מידי... אני מקווה שאחרי הפגישה תסדרו את העיניינים בניכם, שיהיה בהצלחה

אז זהו שאני לא לגמרי אדישה

פשוט זה נורא מרגיז להיות עם יד על הדופק כשאנחנו ביחד. כבר חוויתי את הקטע המעצבן הזה איתו עוד לפני שנכנסנו באמת לעניינים... פעם שנייה - סוג של סולחת ומבינה. אבל זה ממש להיות עם יד על הדופק מחשש של פעם שלישית... הוא לא סגור על עצמו, זה לגיטימי... אבל זה יותר מדיי בא לידי ביטוי על חשבוני ואני רק נפגעת. התאהבתי בו, אני לא אשקר, ואני מאוד חוששת להמשך שלנו. אז אני מנסה להרגע קצת :/ אוך.. בנים!!! :(

לילי123456

New member
אני מבינה אותך..

זה מעצבן תמיד לחשוב מה להגיד/לעשות, אם זה יותר מידי או פחות מידי:/ אני מקווה בשבילך שהתקופה הזאת תעבור מהר ולא תחזור שוב תהיי רגועה, ופשוט תנסי לזרום עם זה ולהנות מהקשר כמה שאפשר. אם אתם צריכים להיות ביחד זה יקרה

למעלה