חבר...או...מה ?

BaBy BoY14

New member
חבר...או...מה ?

בזמן האחרון אני מרגיש שאני מאבד את הביטחון באחד החברים הקרובים ביותר שלי... כבר פעם שנייה השבוע שהוא מסבך אותי בדברים שקשורים בידידות שלי...ובנס רק בנס משמיים אני מצליח לצאת מזה נקי בלי שום ריב.. אבל העובדה שאני משתף אותו בדברים הכי סודיים שלי ולמחרת הוא רץ ומספר למישהי שזה קשור בה ואז אני מסתבך גורמת לי לחשוב פעמיים לפני שאני מדבר איתו על כל מיני דברים.. מה לעשות...???

As היחידה

New member
אני חושבת ש...../images/Emo143.gif

אתה צריך פשוט להפסיק לספר לו.. אמ.. גם לי זה קרה.. זה קורה. אמ.. אני לא ממש טובה בזה אבל אני חושבת שתפסיק לספר לו דברים לזמן מה.. תתרכז בידידים האחרים שלך.. וקרה משהו בינכם שהוא ככה?

BaBy BoY14

New member
לא בכלל לא...להפך...

ישבנו השבוע באיזה מקום ורשמנו ת'שמות שלנו על הקיר...ואחר כך סיפרתי להם שני דברים סודיים...לו ולעוד חבר שלי..החבר השני שלי לא פתח ת'פה אבל הוא רץ לאחת..(אותה אחת שאני אוהב..) ואיתה בנס לא רבתי...ואז הוא סיפר משהו נכון לחברה הקודמת שלי..הקטע הוא שלא אני סיפרתי לו את זה..

As היחידה

New member
אז../images/Emo143.gif

תגיד לו את זה.. שנמאס לך שכל דבר שאתה מספר לו הוא רץ לספר..=\ לא משנה איזה תרוץ יש לו תגיד לו את זה.. שאתה לא רוצה שהוא יספר... תשאל עם עשיתה לו משהו? למה הוא עושה את זה? הרי בטוח יש סיבה.. הוא לא ההי ככה סתם רץ ומספר =\

BaBy BoY14

New member
אמרתי לו...

בוא נגיד שהוצאתי עליו את העצבים שלי באותו רגע...הוא לא עונה..לא אכפת לי.. ולפני יומיים בת דודה שלו אמרה לי שהוא לא יודע לשמור סודות ולא האמנתי לה..אבל היום אני מאמין לה ועוד איך..

As היחידה

New member
אז פשוט../images/Emo143.gif

אל תספר לו דברים!! =) תהיה איתו .. בכיף.. אבל אל תספר לו.. אמ.. זהו.. אני חושבת שזה מה שאתה צריך לעשות..

BaBy BoY14

New member
צודקת..וזה מה שאני אעשה...

השבוע גילנו אני וחבר שהוא מסתיר מאיתנו שהוא מדבר עם ילדה ששלושתינו רבנו איתה.. ואז כשחבר טוב אחר שלו עבד עליו במשהו שקשור אליי אז הוא אמר לי.. "מה אתה לא מספר לי בגלל שלא אמרתי לך שאני מדבר איתה..?" ואז אמרתי לו שהוא בכלל עובד עליו.. אבל לא ידעתי שהוא ילך ויספר..

לדעתי זה חבר אוייב

הוא אומנם חושב שהוא עושה לך טובה שהוא מספר מה שאמרת לו לאלו שהדבר נוגע להם אבל בעצם הוא עושה רק נזק . למה הוא עושה את זה ? אולי הוא רוצה להיות יותר מקובל ? יותר מעניין ? והוא תופס עליך טרמפ ? לדעתי אני הייתי מתרחקת ממנו אבל מודיעה לו למה אני עושה את זה : "אני לא סומכת עליך משום שאתה מספר את כל הסודות שלי מבלי לשאול אותי אם מותר לך או מבלי לחשוב שזה עלול לפגוע בי , זה מוכיח לי שאתה לא חבר נאמן ואין לי כל רצון לבזבז את הזמן והאנרגיות שלי עליך" אבל , אם הקשר איתו עוזר למעמד החברתי שלך או מלבד ה"פאק " הזה הוא דווקא אחלה חבר , עדיף אולי להתרחק ממנו בצורה כזו שהוא לא ירגיש שאתה לא מספר לו כבר כלום ,אבל לעומת זאת עדין להיות איתו בקשר של ידידים של צחוקים וסבבה אבל לא קשר יותר אישי של דברים פרטיים , בשביל זה יש לך חברים אחרים שלא ירוצו לספר לאחרים . ולסיום , המלצה שלי , להפסיק לספר לו סודות ודברים אישיים על עצמך ולא להתפלל שבפעם ההבאה תצא שוב ב"נס" מאיזה תסבוכת שהוא יכניס אותך אליה . כי דבר ראשון אם הוא חבר שלך הוא מחוייב לשמור על הדברים שאתה מספר לו בסוד ולא להביא לך אותה בהפוכה ולספר לכל העולם ואחותו עליך .

BaBy BoY14

New member
מסכים איתך...

אני לא חושב שהוא מנסה לתפוס עליי טרמפ כדי להיות מקובל יותר כי הוא מאוד מקובל.. אני חושב שהוא עושה את זה כי זה "כיף" לו.. כלומר הוא עושה את זה כי הוא לא יודע לשמור סודות...ואני לא יודע למה הוא עושה את זה.. יש לי עוד חבר...שבהתחלה חשבתי שהוא זה שלא מסוגל לשמור סודות(למרות שלא היה לזה בסיס כי הוא אף פעם לא חשף סוד שלי..) אבל עכשיו אני יודע שהוא בין האנשים היחידים שאני מסוגל ויכול לסמוך עליהם..

sh53

New member
מרוב שאתם מקסימים ../images/Emo25.gif

שכחתם שיש אנשים בעולם רעים וקנאים. אולי החבר אוהב לעשות צרות לאחרים? אולי החבר הזה מקנא בך? לא צריכה להיות סיבה מיוחדת לקנאה. גם אם יש לך משהו שלא שווה כלום, עצם העובדה שיש לך ולא אין, הוא יקנא - כי זה טבוע בו וזה האופי שלו.

BaBy BoY14

New member
אחרי בירור קטן...

המקרה הראשון היה טעות אנוש כלומר הוא לא סיפר השני היה בלי כוונה..הוא ביקש סליחה והכל הסתדר..ואני עדיין אשקול לפני שאני אספר לו..

למעלה