חברת פלאפון- ביזיון

sludger

New member
חברת פלאפון- ביזיון

חברת פלאפון העלתה את התעריפים ב-15/03/08 ללא ידיעתכם ( גם בתוכניות הישנות) ! זאת פשוט חוצפה, אני מתכוון לשלוח מכתב לפניות ציבור ואפילו להתנתק מהם אם זה לא יטופל. שפניתי לשירות לקוחות -תשובת הנציגת שירות אמרה שזה מקובל, ואף רשום בחוזה. למרות שבהסכם בעל פה לא אמרו לי את זה. אנא תפיצו את זה בקרב חברכם או בפורומים שאתם חברים בהם. יש המון אנשים שנראה לי בכלל לא מודעים לכך.

tuna234

New member
לי העלו ב15 אחוז כבר בחודש שעבר באמת

התקשרתי וענו לי אותה תשובה כמו לך.. מה אתה מציע שנעשה?

sludger

New member
תראה להפנות מכתב לפניות ציבור..

זה כבר התקדמות ובלי שום קשר אני הולך להתייצב ביום ראשון במרכז השירות שלהם, במטרה אחת להתנתק אם לא יטפלו לי בבעיה למרות שיש לי קנס יציאה. אל תתרגש אם יגידו לך שיש לך קנס לשלם תגיד להם אני מוכן לשלם את הקנס. הם כבר יפנו אותך לנציג מטעמם ואני בטוח שהכל יסתדר. אל תוותר להם ושלא יסבנו אותך. זה פשוט חוצפה, וגם אם זה רשום לך בחוזה. עדיין ראית מישהו שבאמת מתעמק בחוזה עם כל האותיות הקטנות אל תשכח שהם צריכים אותך ואתה תמיד תוכל ליהיות מחוזר על ידי חברות אחרות. דרך אגב בלי שום קשר נציג אחר שדיברתי איתו אמר לי שתמיד שילמתי ככה והמחיר שהיה לי בחשבונית זה לפני מע"מ וזה היה שקר. מזלי ששמרתי את החוזה אצלי והוכחתי אותו, והוא התנצל בפניי. חשוב מאד שתפיצו את המסר.

sludger

New member
אם למישהו יש דיל טוב לסטודנטים...

בחברות סלולר אני אשמח לשמוע.

asafac

New member
אני הלכתי השבוע לעמדה של פלאפון

ושאלתי אם יש לי איזושהי התחייבות להישאר בחברת פלאפון ואם יש אז לכמה זמן הנציגה שמה לב לכוונתי לעבור לרשת אחרת, ואחרי שענתה לי (22 חודשים) שאלה אותי למה אני רוצה לעזוב. נתתי לה כל מיני תלונות : המכשירים ברשתות האחרות בהרבה יותר טובים, ואולי יציעו לי דיל טוב במסגרת זמן אוויר כי אני מדבר מעל 1000 דקות בחודש קבוע. היא אמרה שאני נמצא במסלול משתלם, כי אני משלם סכום קבוע עבור דקות מספר דקות מסוים על הדרך היא אמרה שגם ככה בפלאפון ייקרו את התעריפים, אז יצא לי טוב שהצטרפתי למסלול הזה, אבל אני יכול לנסות באחד ממוקדי השירות הגדולים כי יש להם יותר מסלולים להציע לי. בזאת נגמר הביקור.. ועכשיו לסיפור לפני שנה וקצת נכנסתי למוקד של פלאפון מחוץ לקניון הזהב. רציתי לתקן לי את המכשיר, ואמרתי שאני ממש לא מרוצה מהחברה, הנציגה ראתה שאין לי הרבה זמן להתחייבות , אז היא העבירה אותי לאיזה נציג שמטפל בשימור לקוחות במסגרת שימור לקוחות הביאו לי דיל טוב... שבו אני משלם 250 שח ל-900 דקות (מעבר לזה 53 אג' לדקה).וזה באמת דיל נחמד... ביחוד שכאשר אני מצמצם דיבור יוצא לי פחות מ-400 שח אני מרגיש שהצלחתי לחסוך. כמובן שיש מסלולים עם חבילות של פחות דקות... כל אחד ומה שמתאים לו (על הדרך הם הביאו לי מכשיר חדש בחצי מחיר וזיכוי מלא בזמן אויר עליו) מה שאני אומר, לך למוקד, תתלונן, תשאל כמה זמן צריך כדי לעזוב.. ומה הקנס.. תבוא בקטע שאתה רוצה לעזוב, ותעמוד בזה כי אם אתה באמת תעזוב, יש סיכוי טוב שתמצא דיל טוב בחברות האחרות. תרגיש חופשי להגיד שלחבר שלך יש מסלול שהוא משלם פחות (בלי לשקר, תן מספרים אמיתיים), ואם הם יענו לך שזהו מסלול שימור או מסלול ייחודי, תשאל למה אתה לא מיוחד כמו החבר שלך... תבוא עצבני. אל תתבייש לבקש מסלול שימור כמו שיש לחבר שלך ואם הם מסרבים, תגיד שאתה מעוניין להתנתק, לא משנה כמה יעלה...משם הדרך סלולה לדיל מצוין , או למעבר לחברה שתגבה ממך תעריפים נמוכים יותר חשוב לי לציין שאני לא יודע כמה אתה מדבר בחודש, כמה זמן אוויר ומה החשבון הממוצע שלך אם אתה משלם עד 200 בחודש אני בספק עם ישימו עליך אני שילמתי בממוצע 600-700 שח בחודש... ועכשיו קשה לי מאוד לחזור לסכומים האלה! בהצלחה

abalaba2

New member
משחק חדש בפורום!!!!

מי היא לדעתכם שירן, מה סיפור חייה ומה גורם לה לכתוב בפורום. שירן אלימלך (23) נולדה במשפחה ממוצעת לאבא כלכלן ואמא עו"ד (ממנה היא קבלה את הרשעות) במהלך חייה למרות ציוניה הסבירים תמיד האפילו עליה אחיה (הגדול ו2 הקטנים) והיא לא יכלה לסבול זאת. היא הדרדרה לסמים ואחרי 2 נסיונות התאבדות (שגם בהם נכשלה [דפוס התנהגות הייתי אומר...]) נכנסה לגמילה (את כפר הגמילה ששהתה בו תרמה חברת פלאפון, ומאז היא מכירה לה טובה, היא אף עבדה שם עד שפוטרה בשל קיצוצים) ויצאה ממנה. למרות נסיונותיה להתקבל ליחידה נורמלית בצה"ל, היא גמרה בתור מזכירה. היא לא נכנעה והגיעה עד לנשיא המדינה, את המשך הסיפור שמעתם בתקשורת בתקופה האחרונה. לאחר הצבא ניסתה להתקבל ללימודי כלכלה במכללה אך זה שהיה לה דם שזורם בורידים ותזרים מזומנים סביר הפעם לא הספיק. לפני שנתיים החלה את המסלול בכלכלה בר אילן (קיבלו אותה כי היא הצהירה שהיא דתיה, מסתבר שזה עוזר גם באזרחות) ומאחר ופעם פקטור השולי לא היה מפותח כמו היום, אנשים מסוגה של שירן נכשלו במיקרו 4 פעמים ועפו. מאז שירן חזרה לסמים והתחילה בכל מיני הזיות כגון "קיבלתי ציון טוב במחירים", היא גם נוהגת להכנס לכל מיני מסלולים באוני' שהיא הייתה מתה להיות שם ולהציק להם עם שאלות. יש למישהו עוד רעיון?

shubi82

New member
גם הם אוהבים אותך

דופקים לך מחירים בשמיים ואת חושבת שזה זול, כי זה רק שקל לדקה...

למעלה