אני הלכתי השבוע לעמדה של פלאפון
ושאלתי אם יש לי איזושהי התחייבות להישאר בחברת פלאפון ואם יש אז לכמה זמן הנציגה שמה לב לכוונתי לעבור לרשת אחרת, ואחרי שענתה לי (22 חודשים) שאלה אותי למה אני רוצה לעזוב. נתתי לה כל מיני תלונות : המכשירים ברשתות האחרות בהרבה יותר טובים, ואולי יציעו לי דיל טוב במסגרת זמן אוויר כי אני מדבר מעל 1000 דקות בחודש קבוע. היא אמרה שאני נמצא במסלול משתלם, כי אני משלם סכום קבוע עבור דקות מספר דקות מסוים על הדרך היא אמרה שגם ככה בפלאפון ייקרו את התעריפים, אז יצא לי טוב שהצטרפתי למסלול הזה, אבל אני יכול לנסות באחד ממוקדי השירות הגדולים כי יש להם יותר מסלולים להציע לי. בזאת נגמר הביקור.. ועכשיו לסיפור לפני שנה וקצת נכנסתי למוקד של פלאפון מחוץ לקניון הזהב. רציתי לתקן לי את המכשיר, ואמרתי שאני ממש לא מרוצה מהחברה, הנציגה ראתה שאין לי הרבה זמן להתחייבות , אז היא העבירה אותי לאיזה נציג שמטפל בשימור לקוחות במסגרת שימור לקוחות הביאו לי דיל טוב... שבו אני משלם 250 שח ל-900 דקות (מעבר לזה 53 אג' לדקה).וזה באמת דיל נחמד... ביחוד שכאשר אני מצמצם דיבור יוצא לי פחות מ-400 שח אני מרגיש שהצלחתי לחסוך. כמובן שיש מסלולים עם חבילות של פחות דקות... כל אחד ומה שמתאים לו (על הדרך הם הביאו לי מכשיר חדש בחצי מחיר וזיכוי מלא בזמן אויר עליו) מה שאני אומר, לך למוקד, תתלונן, תשאל כמה זמן צריך כדי לעזוב.. ומה הקנס.. תבוא בקטע שאתה רוצה לעזוב, ותעמוד בזה כי אם אתה באמת תעזוב, יש סיכוי טוב שתמצא דיל טוב בחברות האחרות. תרגיש חופשי להגיד שלחבר שלך יש מסלול שהוא משלם פחות (בלי לשקר, תן מספרים אמיתיים), ואם הם יענו לך שזהו מסלול שימור או מסלול ייחודי, תשאל למה אתה לא מיוחד כמו החבר שלך... תבוא עצבני. אל תתבייש לבקש מסלול שימור כמו שיש לחבר שלך ואם הם מסרבים, תגיד שאתה מעוניין להתנתק, לא משנה כמה יעלה...משם הדרך סלולה לדיל מצוין , או למעבר לחברה שתגבה ממך תעריפים נמוכים יותר חשוב לי לציין שאני לא יודע כמה אתה מדבר בחודש, כמה זמן אוויר ומה החשבון הממוצע שלך אם אתה משלם עד 200 בחודש אני בספק עם ישימו עליך אני שילמתי בממוצע 600-700 שח בחודש... ועכשיו קשה לי מאוד לחזור לסכומים האלה! בהצלחה