ועוד תמונה... יותר קרובה... ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif
תראו את העיצוב, אחחח... העיצוב! ../images/Emo99.gif זיג-זג ורודלבן. הראשון ששואל למה דווקא בצבעים האלה - מקבל מכות! ../images/Emo88.gif הראשון שמתלונן על האיכות של התמונה - מקבל נוגרה לראש! |נוגרה|
מסרגה אחת - כן. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif
כותנה? אין לי מושג. קצת קשה לתת הסברים בכתב, אני יכול להסביר בע"פ לאנשים. ../images/Emo6.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif תחזרי על הפעולה הזאת בערך 1000 פעמים [אם לא יותר! ../images/Emo122.gif] ויש לך כיפה! ../images/Emo6.gif הקטע של השילוב צבעים לא מסובך לגמרי - פשוט מחביאים את החוט שלא צריכים באותו נקודה. אני זוכר שסרגתי לדניאלה מחזיק מפתחות בצורת כיפה קטנה! ../images/Emo3.gif דניאלה, זה עדיין אצלך? ../images/Emo99.gif זה יצא ממש יפה, אני חייב לציין#@ ../images/Emo12.gif
כל הכבוד!!=]=] אני סורגת בעיקר בשתי מסרגות.... בהזדמנות אני אעלה תמונה..... (כן נו, כמו סבתאלה, סורגת צעיפים)....../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gifשואפת ללמוד לסרוג סוודרים../images/Emo11.gif
עם דגש על "התחלתי", כי לקח לי כ"כ הרבה זמן שהחורף היה נגמר לפני שהיה בידי רבע צעיף. אבל זה כיף, לא אכחיש. ואבי - ווהוהו, מלז בוט, מי יתן ו... כזה... תהיה לך כיפה 300ממת שכזו!../images/Emo23.gif