חברתי ../images/Emo28.gif

סיימתי לסרוג את הכיפה השביעית שלי!../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

תמונות, תמונות, תמונות!!! הבטחתי - קיימתי. כיפה ורודה-לבנה! ../images/Emo12.gif

ועוד תמונה... יותר קרובה... ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

תראו את העיצוב, אחחח... העיצוב! ../images/Emo99.gif זיג-זג ורודלבן. הראשון ששואל למה דווקא בצבעים האלה - מקבל מכות! ../images/Emo88.gif הראשון שמתלונן על האיכות של התמונה - מקבל נוגרה לראש! |נוגרה|

ToryMaster

New member
זה שיא הפשטות

רוצה הסברים? אבי, זה במסרגה אחת עם חוט כותנה, נכון?

מסרגה אחת - כן. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כותנה? אין לי מושג. קצת קשה לתת הסברים בכתב, אני יכול להסביר בע"פ לאנשים. ../images/Emo6.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif להכניס - להוציא - להוציא. ../images/Emo84.gif תחזרי על הפעולה הזאת בערך 1000 פעמים [אם לא יותר! ../images/Emo122.gif] ויש לך כיפה! ../images/Emo6.gif הקטע של השילוב צבעים לא מסובך לגמרי - פשוט מחביאים את החוט שלא צריכים באותו נקודה. אני זוכר שסרגתי לדניאלה מחזיק מפתחות בצורת כיפה קטנה! ../images/Emo3.gif דניאלה, זה עדיין אצלך? ../images/Emo99.gif זה יצא ממש יפה, אני חייב לציין#@ ../images/Emo12.gif

../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ה-../images/Emo84.gif צריך לסמל | עין |. ../images/Emo6.gif לא חשבתי שיש אייקון כזה בתפוז...! ../images/Emo122.gif

אני חושבת שקוראים לזה חוט רקמה

אבל אני לא בטוחה. או שזה פשוט חוט ריקמה שעשוי מכותנה.

The T Shirt

New member
../images/Emo49.gif

יצא אחלה! ורק בגלל שאני חייב - למה דווקא בצבעים האלו? :p בכל מקרה, תתחדש, יצא ממש מגניב.

רונילי92

New member
וואו!!!!

כל הכבוד!!=]=] אני סורגת בעיקר בשתי מסרגות.... בהזדמנות אני אעלה תמונה..... (כן נו, כמו סבתאלה, סורגת צעיפים)....../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gifשואפת ללמוד לסרוג סוודרים../images/Emo11.gif

Gummy Bears

New member
גם אני התחלתי צעיף!

עם דגש על "התחלתי", כי לקח לי כ"כ הרבה זמן שהחורף היה נגמר לפני שהיה בידי רבע צעיף. אבל זה כיף, לא אכחיש. ואבי - ווהוהו, מלז בוט, מי יתן ו... כזה... תהיה לך כיפה 300ממת שכזו!../images/Emo23.gif

trigotrigo

New member
אני גם סורג

מדרגה במדרגה נוקשת, מה תקבלו? (אנא השלימו, אלה מכם שקראו "סבתא סורגת")

למעלה