חברתי ../images/Emo28.gif

The T Shirt

New member
דרוש: מעצב ללוגו

אני לא יודע כמה מכם זוכרים, אבל לפני כמה שבועות הבטחתי באיזה דיון שכשיהיה לי זמן, אני אבנה מערכת בסגנון של 'מצנפת המיון' אחרי הערה של מישהו. ובגלל שבימים האחרונים היה לי קצת זמן והתחשק לבנות משהו - החלטתי לעמוד במילה שלי ולעשות את זה. בכל מקרה, עוד פרטים על המערכת החביבה שבניתי יבואו מתישהו בהמשך השבוע כשהיא תעלה לרשת ותפורסם באופן רשמי. לבינתיים, מה שאני צריך זה מעצב ללוגו. בתכל'ס, כל האתר כבר מוכן ונבדק. מה שנשאר זה לוגו. בגלל שיש לנו קהילה כל כך גדולה, וכולנו אוהבים את ה"פ - אני בטוח שאני אוכל למצוא פה מישהו שיהנה להכין לוגו לאתר, אז החלטתי לבדוק אם יש מישהו שמעוניין בפורום הזה לפני שאני אלך לפורומים של עיצוב. הקיצר, אם למישהו בא לעזור לי ולעצב לוגו לאתר, שייפנה אלי באייסיקיו 266731614 (אני אונליין בלילות בד"כ) או בהודעה פרטית, או דרך האימייל [email protected] ואני אתן לו פרטים נוספים. הדרישה היחידה היא שתדעו לעצב בצורה מקצועית ויהיה לכם לפחות מעט ניסיון בעיצוב לוגואים. תודה.

*מצביע*../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יש לי ניסיון בפוטושופ, אבל חכה!#% יש לי בגרות בביולוגיה מחר!#%$!@^

רונילי92

New member
אנשים, גם עכשיו....../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

סיימתי את עיסוקי במחשב, אני פורשת למתמטיקה../images/Emo3.gif התאחלו לי בהצלחה.? נ.ב. שמתי עכשיו את מאומציי... |גאה בי|^_^

Jemma7

New member
בהצלחה עם ה....

*שיעול חזק* *שיעול חזק* מתמטיכיף (?), הוא מה שזה לא אמור להביע../images/Emo5.gif

רונילי92

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo210.gifאוי זה היה כיףףף!!!!

ההופעה של אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה פשוט היה הדבר הכי טוב בעולםםםם!!!! אבל נורא נורא קצר..:( אני כזה-מה?! WTF?!?! אין דבר כזה הפסקות בהופעות!!!!!!!!!!!!! מי בדיוק רוצה הפסקה מדבר כזה מושלם?!?! ואז קלטתי שזה כזה כזה נגמר...... (לא לצחוק על הטמטום שלי!!!אבל גם לא הצלחתי להבין את רוב מה שהיא אמרה...לא כי אני לא יודעת אנגלית,אני דווקא כן יודעת!!!אז לא שמעתי מתי שהיא אמרה שהיא צרודה!!:(:( והדבר השני שכיפכיפכיף זה שיש לי את חיות פלאאאאאאא אהעאהעעא!!!!! עשו לו הדפסה שנייה בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וישלי ישלי ישלי!!!!! עזריאלי קניון סגידה!!!!!!!!! אהה אתם בטח שואלים את עצמכם מי זאת הפאקצה שהתנחלה לכם בחברתי.....אפחד פה לא ממש מכיר אותי.....

רונילי92

New member
אל תהיה רשע../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

למרות זנראתה באמת כמו פקאצה../images/Emo3.gif

mjlk

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo29.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifהא האעהאעהא ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif../images/Emo15.gif

הפוסט שלי נבחר על ידי העורך!!! אתם מוזמנים לקרוא ../images/Emo3.gif וכמובן, להגיב!!! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1023112 ../images/Emo106.gif

|מבאסאותך|../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

2 הפוסטים שלי נבחרו ע"י העורך. ../images/Emo3.gif

Jemma7

New member
פוסט טוב../images/Emo140.gif

מבינה למה העורך בחר בו../images/Emo13.gif

אז ככה... אני עוזב את הפורום! ../images/Emo10.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

סתם, נראלך? מחר בגרות בביולוגיה!# ומי הגאון שמוגש על 95, וקיבל במתכונת 96?! הציון הכי גבוה במגמה!!!! ../images/Emo3.gif

למעלה