תתחדשי
G Gummy Bears New member 13/6/07 #248 מותר לי להתפקצץ לרגע? AYV כאילו כזה, מאסט הוציאו מסטיקים בטעם חמוץ במיוחד! AYV כאילו כזה2, קיבלתי בלאדינג 91 בצרפתית! AYV כאילו כזה3, אני כנראה עוברת קבוצה בקורס! לקבוצה נורמלית! ומדהימה! וחסרת מפגעים סביבתיים! ומלאת אנשים טובים! ~אושר!~
מותר לי להתפקצץ לרגע? AYV כאילו כזה, מאסט הוציאו מסטיקים בטעם חמוץ במיוחד! AYV כאילו כזה2, קיבלתי בלאדינג 91 בצרפתית! AYV כאילו כזה3, אני כנראה עוברת קבוצה בקורס! לקבוצה נורמלית! ומדהימה! וחסרת מפגעים סביבתיים! ומלאת אנשים טובים! ~אושר!~
T The T Shirt New member 13/6/07 #254 אממ.. מזל טוב (אתמול מזל טוב, היום מזל טוב, מחר מזל טוב.. זה ניהיה רצף)
L Looking4CoolName New member 13/6/07 #250 יעך, נועה ומעין. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif היוצרות התהפכו! עכשיו מי מנהל את מי?
פ פרד וויזלי המקורי New member 14/6/07 #268 נו באמת אבי, איזו מין שאלה זאת? ברור שנועה... (עליתי על המטוס ומתרחק משתי מנהלות זועמות, אחת במיוחד )
נו באמת אבי, איזו מין שאלה זאת? ברור שנועה... (עליתי על המטוס ומתרחק משתי מנהלות זועמות, אחת במיוחד )
Y Yvaine New member 14/6/07 #270 יו, איזה מגניב לי אני ערה ב8 בבוקר. בחופש. בשביל לנסוע עם אבא על אופניים! יאי! ^_^
L Looking4CoolName New member 14/6/07 #272 ואני ער מ-8 כדי ללמוד לבגרות היום.../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif סו?
G Gummy Bears New member 14/6/07 #279 איזה פרגון. ../images/Emo12.gif בהצלחה אבי, תחייה פרד, תהני מעין. ~מאושרת~